Balul sült el a Trónok harca szülinapi köszöntése - IGN Hungary Weekly Fix (2021/16. hét)

  Megtekintés 32,476

IGN Hungary

18 napja

Az eheti Weeklyben többek között a #MortalKombat lehetséges folytatásairól, a #Cyberpunk2077 győzelméről és a #Trónokharca 10. évfordulójának fonákjairól csacsogunk.
#IGNHungary a világhálón:
• Weboldal: hu.ign.com/
• Webshop: ignshop.hu
• Facebook: IGNHungary
• Instagram: ign_hungary
• Twitter: ignhungary

Megjegyzés
Tamás Szabó
Tamás Szabó 2 napja
Orbán Viktort bevágni ide.... gyerekek... 🤦‍♀️
Máté Jene
Máté Jene 14 napja
Vagyis nyit az Ibolya terasza ;)
Dani Horváth
Dani Horváth 14 napja
Érzem, hogy fájni fog az a KOTOR...
Imre Takács
Imre Takács 15 napja
mi van a fejeden, a hajad helyén?
Zénó Veress
Zénó Veress 15 napja
8. évad 3. rész. Ott a vége a Trónok harcának. Nem szabad tovább nézni. Pont.
Ghost DJ
Ghost DJ 17 napja
Oké. Volt palacsinta most meg hurka.. márcsak a vacsora van vissza
blista2
blista2 17 napja
a nagyon kínos, hogy a neres propaganda még egy ilyen videóba is bekerült. Természetesen ment a dislike.
Luther Atya
Luther Atya 17 napja
Tudom semmi közöm hozzá, de arra a kakas taréjra ráférne már 1 fűnyíró.
Danii29 Yt
Danii29 Yt 17 napja
Mi a véleményetek hogy a cold war 34 napig ingyenes majd nem a season végéig.Mit gondoltok erről?
L Dávida
L Dávida 17 napja
olyan szar hogy meg ingyen se jatszok vele 😂
István Taracközi
István Taracközi 18 napja
Nem lehet olyan hogy az aznapi ételet mondjátok amit ettetek?
WolfiSite
WolfiSite 18 napja
Vehetnének példát a GOT készítői a Dexter sorozatról. Ott is az utolsó rész valami botrányosan rossz lett, de végre készítenek hozzá egy kilencedik évadot is, hogy normálisan lezárhassák a sztorit. Bár a GOT esetében ez lehetetlen, ott tényleg újra kéne forgatni legalább a nyolcadik évad felét, ha nem többet.
MAsk
MAsk 18 napja
Hurka neked is Ádám. 😁
Dave Dave
Dave Dave 18 napja
Nagyon felháborodtam, hogy 7 évadig építettek egy viszonylag korrekt világot aztán a 8. évadban úgy zárták le, hogy teljesen szembementek mindennel. Semmi nem derült ki az éjkirályról se. A vége pedig vicc.
TheScyence
TheScyence 18 napja
A mozi olyan, mint a lemezes játékok. Nekem marhára nem hiányzik, főleg ha otthonról meg lehet nézni egy filmet.
Utolérhetetlen Uborka
Utolérhetetlen Uborka 16 napja
@v1talic Nem mindenki éli azt az "élményt" amit nyújtani tud egy mozi. Pont azért szeretek otthon filmezni, mert nem azt kapom amit a mozikban. Utazni kell, időhöz vagy kötve, ha pisilned kell, vagy bármi,!akkor lemaradsz valamiről, kényelmetlenek a székek, alig van helyed, belelóg az előtted ülők feje, pluszba csoda ha befogják a szájukat az emberek, nem ehetsz azt amit csak akarsz és még sorolhatnám. Jah és csak én vagyok úgy hogy megfájdul a szemem és a fejem mozi után? Hát nekem valahogy ezek nem pihentető tényezők. Inkább bekapcsolom otthon a házimozirendszert, meg a nagy led tv-met, aztán elnyúlva a kanapén úgy és akkor nézem meg ahogy akarom. Biztos hogy valakinek fun meg hatalmas élmény a mozi, de sok ember a háta közepére nem kívánja a sok hátrányát, ezért is járnak egyre kevesebben.
v1talic
v1talic 17 napja
bőven nem ugyanaz az élmény
Gábor Horváth
Gábor Horváth 18 napja
Helló, összesen 3 részt láttam az első évadból a Trónok harcából, azt is 2020 elején. Le maradtam valamiről is?
Szára Halálfa
Szára Halálfa 18 napja
Érdemes végignézned az első évadot, mivel a cselekmény az első évad végére alakul össze, megismered a főbb karaktereket. Ha esetleg beszippantana téged a sorozat atmoszférája, akkor a hatodik évadig biztosan élvezni fogod. Utána vesz mélyrepülést a sorozat :/
Nagy Péter
Nagy Péter 18 napja
A jó édes anyádat garvin. A leárazott játékon is van nektek haszon, csak éppen kevesebb, mint amennyit reméltetek. Hogyha pedig senki se viszi teljes áron, akkor az lehet a bibi, hogy túl lett árazva. Erről ennyit.
Ferenc Homola
Ferenc Homola 18 napja
A days gone-t a God of warhoz hasonlítani nagy butaság. Nem azért mert nem fantasztikus játék mind a kettő. Mindegyiket végig játszottam. Mind kettőnek van magyar felírata. De mégis miben mások? Days gone eddig egy résszel rendelkezik míg a God of vár 8 kiadott ilyen olyan lehetőség? És ez mit hozott? Erős rajongó tábort. Szóval ne lepődjünk meg ,hogy számokban erősebb volt. Ha a days gone lenne már a 3-4.-ik résznél bizonyára belőle is több fogyna. (Eredeti áron) Egyébként ajánlom. Szuper game. Én végig nyomtam 2 hét alatt.
András Orvos
András Orvos 18 napja
Amúgy igen, előfordult, hogy kölcsönzői játékot szereztem meg, mert azért valljuk be, nem tudhatod, mire adsz ki nem kevés pénzt. Viszont, ha meg már tudod, akkor igenis tedd meg, hogy megveszed eredetiben. Nyilván, mindenki szeretné olcsóbban megkapni a játékokat, de van egy költsége, amit ki kell termeljen, és az nem kevés.
Roland
Roland 18 napja
Végre volt megint Orbán az IGN-en. Az hittem csak akkor lesz amikor A maffiózókról lesz kritika.
dirty alfred
dirty alfred 18 napja
Garvin nem volt dohodt! Es folyamatosan azt mondta a show alatt hogy egyertelmuen ok meg O hibazott es egyszer sem hibaztatta a rajongokat. Amugy teljesen hiteles a videotok
Nagy István
Nagy István 18 napja
Lehet rosszul emlékszem, a GoT esetében az utolsó két évadot kellene újraforgatni.
Gipsy Melody
Gipsy Melody 18 napja
Igen habár az utolsó előtti még kifejezetten jó is volt! De az utolso az borzalom (elvileg olyan pletykák is voltak hogy a 7. Évad a be nem mutatott könyv részletei alapján lett tervezve)
Király Gusztáv
Király Gusztáv 18 napja
Szóval én vagyok a balfasz, mert évek óta vigyázok az egészségemre, és elkerült ez a szar, de nem mehetek moziba! NORMÁLIS EZ ÍGY????😡😡😡
P- AdamBaD
P- AdamBaD 18 napja
Csacsogjunk csapassuk
Zoltán Schillinger
Zoltán Schillinger 18 napja
Ki van zárva, hogy megnézzem a Trónok Csihi-puhija spin-offját. Georga Marrtin ragyogó szelleme nélkül nem tudtak semmit alkotni, ezért bukott a széria, szóval egy új sorozattól se várok semmi jót...
Gipsy Melody
Gipsy Melody 18 napja
Az új sorozat elvileg a vér és tűz könyv lesz amit szinten Martin irt szoval szerintem nézd meg hogy mi lesz az (Igazából ez az egyetlen előzmény spin off)
Nagy István
Nagy István 18 napja
De jön év végén a LotR amazon sorozat. Amiben ugyanúgy a régi illusztrátorokat alkalmazták. Igazából PJ LotR filmjei is ezért jók, mert összeszedtek minden illusztrációt, Alan Lee és még néhány dolgozott is a filmen. Lényegében mozgóképpé alakították az illusztrátorok által megálmodott világot. Néhány dolog amit PJ beletett: a végtelen búcsúzkodás a Király visszatér végén vagy a Szauron mint a világ legveszélyesebb világítótornya, kifejezetten idegesítő. Néha túltolja a dolgot, más filmjében is. Amitől nem félelmetes, rémisztő vagy megható lesz, hanem komikus vagy idegesítő.
Sem Senki
Sem Senki 18 napja
A refound szám a cyberpunk esetében irreleváns. Pl én ps-en refoundoltam, de steamen megvettem (teszem hozzá nagyon jó döntés volt, pc-n hibátlanul futott már a legelején is). És több emberről tudok, aki ugyanígy csinálta.
Ákos Csakopat
Ákos Csakopat 18 napja
Sabelsparks egy rohdt jo youtuber ajanlom ;)
Csuhi
Csuhi 18 napja
Lezárult egy sorozat, majd rajongókat vesztett. És? Nem fogják többet nézni az újonnan kijövő részeket, ami bevételt termel? Ja, hogy nem jön ki új rész. Akkor mire fel a panaszkodás?
Gipsy Melody
Gipsy Melody 18 napja
Megint más ha csak simán lezárul vagy ha fanokat is vesztenek! Ettől függetlenül az előzmény jó lesz mert Martin könyve alapján lesz el készítve! És remélhetőleg kapni fog egy remaket ha majd kész lesz a könyv is mert rá fér több okból is! 1. Újabb hatalmas bevételt szereznek 2. Vissza szerzik a regi fanokat 3. Új fanokat szereznek 4. Tovább tudják tagitani az univerzumot pl az előzményekkel és mellek történetekkel
Sem Senki
Sem Senki 18 napja
Az egy dolog, hogy vége ennek a konkrét sorozatnak, de az univerzumát tovább lehet építeni, ami újabb bevételt jelent ugyanarról a témáról. Előzmény sorozatok, folytatások, akár filmek is, vagy újra feldolgozás. De ha bebukod a rajongókat, akkor kevesebb támogatást kapsz majd a stúdiótól, ami kevesebb bevételt is jelent valószínűleg.
Roli Benyik
Roli Benyik 18 napja
Szerintem a Trónok Harca befejezése igenis jó volt, hisz nem lehet mindig teljes happy end. Viszont kicsit fájt, hogy azt a nagyon várt telet egyetlen egy rész alatt lezavarták.
Gipsy Melody
Gipsy Melody 18 napja
Az egész rossz volt! John már 6 évad óta szemez az éjkirállyal ehelyett aria pont hátba kapja vagy mi volt! Majd danerys megőrül valamint a béna lesz a király aki csak a múltba tud tekinteni de az egész bonyodalom a sorozatban abból fakadt hogy az emberek a királyok mind a múlt tanításait használták miközben john egy addig sosem látott dolgokat művelt és olyan erenyekkel bírt mint senki más! Fattyú létére ki vívta az észak az igazi teljes észak vezetői címét
Balázs
Balázs 18 napja
Ja nagyon jó volt :). Harc a mások ellen nagyon béna volt és lezárták annyival, hogy Arya leszúrja de nem is valami epic medzsik harc keretében áááá nem, leejt egy tört a másik kezébe és pukk mindenki aki előhalott meghal távesz vitu. Ezt a marhaságot. Szerintem még életemben nem láttam ennél butább befejezést! 7 részen át készülődtek, hogy mindenkit megölnek és átveszik az uralmat, aztán egy szaros 150 centis kislány meg keresztbe tesz nekik. A másik dolog. Havas John helyett legyen a király... "dobpergés"... egy TÖKETLEN KRIPLI jeeeee itt azt mondtam, hogy na ez egy igazi folyékony F*S sorozat lezárás. Egy dologra nem lehet panasz a színészek megint adták a kötelezőt (kivéve Havas John aki a sorozat elején egy töketlen barom volt majd a 7. évad végére már egy érett határozott férfi lett, 8. évadban meg a sza*os kisgyerek lett, bár erről nem a színész tehet) és a HBO amúgy is igényes ebben az a látvány ezen kívül maga a történet ami a legfontosabb egy kalap 💩
Learn to Tie
Learn to Tie 18 napja
A GoT 8. évada hol volt megosztó? Mindenki utálta.
Péter Varga
Péter Varga 18 napja
Azért megosztó mert ennek ellenére a nézettsége hatalmas volt
Pikó Tibi
Pikó Tibi 18 napja
Én nagyon szerettem a 8. évadot. Igaz nem volt hosszú de nekem tetszett a befejezés.😀
Tamás 995
Tamás 995 18 napja
Tényleg fájt végignézni kár pedig szerettem
Kx Entertainment
Kx Entertainment 18 napja
Mortal Kombat kritikat akrooooook!!!
tanckbatyja
tanckbatyja 18 napja
Vedettsegi igazolvany, nem oltottsagi. Nem ugyanaz.
Kristof Fekete
Kristof Fekete 18 napja
Lehet itt szidni a 8. évadot, de 3 covid hullám, mozi, színház bezárás alatt se sikerült megírni az öregnek a könyvet, annyira túlírta hogy fogalma sincs hogy fejezze be, akkor a sorozat készítői akik a könyvre támaszkodtak hogy lettek volna képesek jól lezárni? Még minimum 1 évad kellett volna és rengeteg pénz... Összecsapott befejezés de ameddig nincs könyvbe ez a legjobb befejezés...
Dominik 99
Dominik 99 17 napja
@Kristof Fekete Az utolsó évad nem Martin miatt lett rossz D&D hülyeségei miatt és azért mert nem akartak felvenni + írókat akik segíthetek volna nekik. Például a könyvben Euron grejoynak van egy SÁRKÁNY KÜRTJE amit az utazásai során talált Valériában. Ez a könyvben van! D&D simán használhatta volna ezt, hogy a sárkányt oda csalják és megöljék vele de D&D inkább azzal magyarázta a sárkány halálát, hogy Dany megfeledkezett a vasflottáról D&D feledkezett meg arról, hogy Varys és a többiek is szóltak neki a vasflottáról. Nem tudnak írni ezért inkább összecsapták a könyvekből se vettek át semmit pedig ez egy adaptáció HBO normális évadot akart de inkább összecsapták Dorne is egy jó példa a könyvben a Dorne és a herceg sokkal érdekesebb bosszút terveznek a lannisterek ellen Dany-vel probálnak szövetkezni a sorozatba meg Dorne más volt de a végén Dany-vel szövetkeztek szóval simán lehetett volna inkább a könyvet követni itt. Oldtown a könyvekbe is sokkal érdekesebb a sorozatba meg inkább csak Fan service volt meg Jorah miatt volt fontos és most mondhatod, hogy NEM FÉRT VOLNA BELE de akkor meg miért nem csináltak egy normális évadot? az meg,hogy nem volt pénz hülyeség.
Nagy István
Nagy István 17 napja
@Kollekció Rozsdás Nem tudom miből olvastad ki azt, amit írtál. "Csak azért mert a fantasy még nem lehet teljes hülyeség." - Nem írtam, azt hogy teljesen hülyeség. Azt írtam, hogy attól, hogy te nem hiszed el, még lehet valóságos. "Illetve azért mert nincs mondanivalója nem lesz rossz, ez szórakoztatásra tervezett sorozat nem a mélysége a lényeg" - Hát épp ellenkezőleg. A karakterek összetettsége miatt érdekes. Nem csak szórakozásra "tervezték", hanem a nagybetűs Igazságról, és a jó és rossz létéről szól. Ahogy például minden dolog úgy ér véget a sorozatban, ahogy létrejött. Mindenkinek van valamilyen jelleme, amihez igazodik. Nem ad hoc módon cselekszik stb. Na ezeket vették ki a 8. évadban. Tehát pont nem jó dolgon háborogsz. Persze, átlopózott Arya a holtakon?! ... Igen, átlopózott, senki nem vette észre. És? Nem ez a gond vele. Figyi, még az sem gond, hogy a legkisebb öli meg a legnagyobbat. Valószínűleg ez Martin jegyzetéből lehet. A probléma a megvalósítás: a filmes eszköz agyoncsapása. 7 évadon építették fel Arya személyiségét, ahogy egy gyilkológéppé vált. Plusz 7 évadon építették fel a másokat. A Halál egyszer csak eljön... és csak úgy leszúrják 5 perc alatt. Nem csinálhat senki ilyet, mivel ezzel lesöpri az előző 7 évadot, amit épített. Ugyanaz, csak időben fordított sorrendben, amikor a Star Wars VIII. részében Po Demeron körbecickányozza egy egész birodalmi flottát. Ezután már nem tudsz aggódni, mivel az antagonista körberöhöghető. Persze, fontos hogy a "jó" oldalon állókat ügyesnek mutassa be egy film. De nem ütheti agyon az első 5 percben az ellenséget. Mert akkor nem fog semmiről szólni a film. Ahogy az Egy új reményben Leila már az első percekben rátermett és ügyes. De Vader ettől még megállíthatatlan.
Kollekció Rozsdás
Kollekció Rozsdás 17 napja
@Nagy István persze mert itt van rossz dolog. Csak azért mert a fantasy még nem lehet teljes hülyeség. Ez a sorozat a relisztikussága miatt lett kedvelt. Illetve azért mert nincs mondanivalója nem lesz rossz, ez szórakoztatásra tervezett sorozat nem a mélysége a lényeg
Nagy István
Nagy István 18 napja
@Kollekció Rozsdás Jaj! Menj már! Ez egy film. A hozzád hasonlók kérnek számon ilyeneket. Rádől egy ház, és túléli! Azt azért tudod, hogy nincsenek sárkányok sem! .... én tudok filmet nézni anélkül, hogy ilyen hülyeségeken háborognék! A probléma nem ez, hanem az, hogy teljesen logikátlanul cselekszenek a szereplők. Érted? Nincs kapocs az első 6 évad és a 7. közepe és a 8. évad között. Arya egy gyilkológéppé nemesedik már az első évadtól. Felnő, egész életében a bosszú hajtotta. Az igazság az apja halála miatt. Erre a 8. évadban elmegy Királyvárba, megfordul oszt hazamegy. Deany az elesettek védelmezője. A 8. évad női Hitler. Jon az igazság hajlíthatatlan megtestesítője. 8. évad egy papucs. Még sorolhatnám. Nem az a lényeg, hogy rád esik egy ház, és túléled. Ilyen van a való életben is. Hanem az, hogy művészileg (filmművészet) így nincs mondanivalója az egésznek. Azt akarom mondani, hogy: nem jó dolgon háborodsz fel.
Nagy István
Nagy István 18 napja
A probléma nem ez, hanem hogy a Walt Disney szerződést kínált a forgatókönyv íróknak, és valószínűleg beleszóltak a forgatókönyvbe. Mert pont ugyanaz lett, amit a Star Wars-szal csináltak: logikátlan cselekvések, súlytalan főszereplők, alapvető módosítások, amik jellemükből forgatják ki a szereplőket. - Ez valószínűleg inkább globalista, hatalmi eszközként használják. Mi célból, nem tudom. Talán, hogy összekuszálják az embereket. Ahogy az utolsó évadban - igazából már az azt megelőző évad végén kezdődött - mindenki máshogy viselkedik, ellentétesen ahogy a jelleme diktálja. Van 6 évad, ami alapján az események pörgősek, de mindenki a jelleménél marad. Aztán jön a 7. és 8. évad, és mindenki kifordul belőle. Például Daenerys a védtelenek, a kiszolgáltatottak védője, aki az elképzelt jó érdekében akar hatalomra kerülni. A végére egy nő Hitler lett belőle. Teljesen érthetetlen módon. Vagy Jon akit évadokig építettek, hogy a csetlő-botló alakból egy vezéregyéniség váljon. A hatodik évadra tettre kérsz, hajlíthatatlan, erkölcsi nagysággá emelkedik, mint a nevelő apja. A 8. évadra össze-vissza cselekvő, bárkinek behódoló alak. Érthetetlen módon. Ugyanígy a többiek is. Természetesen ha van könyv, akkor könnyebb hozzá igazodni, de a 6. évadot és a 7. évad elejét egész jól megoldották.
Iván Fejes
Iván Fejes 18 napja
Elképzelhető hogy KOTOR felújított változatát más platformokra is kiadják?
GRIZZLY MONSTER
GRIZZLY MONSTER 18 napja
nyílnak az Ibolyák ?? hmmmmmm...... remélem jó helyen nyílnak ! :D :D
DEZSŐ OLÁH
DEZSŐ OLÁH 18 napja
Francba..... soha többé nem fogok tudni moziba menni. Remélem Johnny Cage Chris Patt lesz.
Child in a Mask
Child in a Mask 18 napja
@DEZSŐ OLÁH Nem. Inkább linkelek:)hupost.info/chat/a2p7tKuNe6x4os4/vide Ő volt aki a vitathatatlan filmekben a Yuri Boyka-át játszotta de más akció filmekben is játszott pl még a feláldozhatók 2-ben.
DEZSŐ OLÁH
DEZSŐ OLÁH 18 napja
@Child in a Mask Aki a megtorló volt?
Child in a Mask
Child in a Mask 18 napja
Szerintem egy olyan színészt választanak majd ki aki valamennyire jártas a harcművészetekben is. Kedvelem Chris Pratt-et de nem hinném hogy meg tudná csinálni Johnny ikonikus spárgáját :D Most így első körben én inkább Scott Adkins-t mondanám bár ő meg kérdéses hogy színészileg hogy tudná visszaadni Johnny-t.
Enikő Zsíros
Enikő Zsíros 18 napja
Ja megnézzném hogy alakitána
kiralydaniel5
kiralydaniel5 18 napja
Mind szép és jó, hogy a CD Projekt büszkélkedik mennyire megy a sorunk pénzügyileg, de a reputációjuk nagyot esett a játékosok szemében, ezt pedig nem lehet pénzzel megoldani. Ezzel most ilyenkor, nagyon nem kellene dicsekedni. Bár ha a Witchernél is voltak megjelenéskor bugok, nem is kevés, és a hype sem volt alacsony, közel sem volt akkora, mint a Cyberpunk-nál. Remélem ez kemény tanulópénz volt a stúdióknak, és elrettendő példa a többi kiadónak, hogy ne gyors anyagi sikert akarjanak nyerni. Ha jó egy játék, azt megveszik a játékosok. (Persze, ha 20-30.000 Ft-ért minimum 2x meggondolja, hogy kiadja rá a pénzt)
Tsuki Ōkami-sama
Tsuki Ōkami-sama 18 napja
@Sem Senki ez sajnos így van. Nem nagyzolásból én is ausztriában vagyok/ dolgozom/élek. És nagyon sok osztrák ismerősöm barátom vesz meg mindent ami kijön, ha egy hónap 3 vagy 12 játék jelenik meg teljes áron megveszik, valamelyikkel 5 percet nem játszik. S nagyon sokan vannak így, más országokból. De mint írtam sok a gyökér, akinek ez így jó, mert nem emlékszik arra az időre amikor a játékok még egyben jöttek ki teljes valójukban. Régi szép idők. Ma már mindent feldarabolnak meg mindenen spórolnak. A kedvencem, egyik nagy haverom mondta múltkor(ő nagy kocka, én már sajna nem akkora🥺) hogy valaki beoltotta, hogy ha nem szeret grindolni akkor minek játszik olyanokkal, mire ő, ha jó a játék és élvezhető ha van atmoszférája, vagy valami plusz, akkor szívesen csinálja akár évekig, de értelmetlen szürke fosokkal nem szívesen játszik. Na most ez ilyen világ vagy tetszik és akkor fasza vagy, vagy nem és akkor jönnek a billentyűzet huszárok akik megmondják a frankót. A szabad vélemény nyílvánítás kihalóban.
Sem Senki
Sem Senki 18 napja
@kiralydaniel5 Egy valamit elfelejt mindenki. A 30k játékra Magyarországon sok. De pl az USA-ban ez nagyjából 80-100 (Kb a napi minimálbér fele) dollárt jelent, amit egy átlagos játékos simán ki fog fizetni. Ugyanez igaz szinte az egész EU-ra is, de még az ázsiai nagy gamer országokra is. Pont szarnak rá, hogy egy magyar játékosnak ez nagy pénz, mikor sok millióan a világon simán megtehetik, hogy ennyiért vegyék.
kiralydaniel5
kiralydaniel5 18 napja
@Tsuki Ōkami-sama Nekem sokat jelentenek a videójátékok, és elkeserítő, hogy jelenleg itt tartunk 😒 Vagy az egyre drágább árak, akár hardver, akár szoftver oldalról, fog majd változásokat hozni. Esetleg a stream szolgáltatások, amikben én speciel nem bízok. De sajnos, mindig a pénzes, és hangos tömeg diktálja a piacot.
Tsuki Ōkami-sama
Tsuki Ōkami-sama 18 napja
😂🤣🤣 méghogy tanultak a stúdiók. Tudom, hogy azt írtad reméled. De akkor is. Ez most megnevettetett. Szerintem azt tanulták meg, hogy a játékosok nagy része gyökér egy része még mobil játékokra is költ, s az igénytelen szarjaikat fogják egy más után ugyanúgy mint, eddig megjelentetni, tisztelet a kivételeknek.
Matyas Bacsa
Matyas Bacsa 18 napja
Az az autó egyi erövel tv ès lehet ne bele rakni xd
Benedek Nagy
Benedek Nagy 18 napja
Amúgy amekkora hatással volt a Trónok harca a pop-kultúrára, tényleg meglepő, hogy mennyire kikopott onnan. Nagyon el lett felejtve, már a geek-közösségekben se nagyon beszélnek róla. A KOTOR meg remélem tényleg egy remake, és nem egy sima portolás, mert a játékmechanikái miatt szerintem élvezhetetlen már a játék egy új, lelkesen magát a játékba vető játékosnak
Charles Raiden
Charles Raiden 4 napja
@Clyde Sklar Yea, I have been using Flixzone for months myself :D
Clyde Sklar
Clyde Sklar 4 napja
A trick: watch movies on flixzone. Been using them for watching all kinds of movies these days.
Kornel Marsits
Kornel Marsits 18 napja
18 éven alulli vagyok és akkor nem kaphatok oltást.Nem lesz nekem mozi
Dávid Vass
Dávid Vass 18 napja
@Gergő Tóth az a válasz rész Kornélnak ment 😂
Gergő Tóth
Gergő Tóth 18 napja
@Dávid Vass igazad van csak egy a baj, hogy 29 vagyok
Dávid Vass
Dávid Vass 18 napja
@Gergő Tóth Jogos, bár eléggé másodrangú állampolgárrá válsz ha nem oltást (nem mehetsz sehová konkrétan). Szóval rá lesz mindenki így kényszerítve, hogy oltson Egyébként lehet rosszul tudom, de 16 alatt nem úgy van hogy nem kell igazolvány meg semmi? Tehát 15 évesen mehetsz amerre jónak látod igazolvány nélkül. Mert nagy kicseszés lenne ha 16 és felettieket oltják csak, és pl 12ig nem kell igazolvány. A 13-15 közöttiek akkor valami nogo zoneba lennének
Kornel Marsits
Kornel Marsits 18 napja
@Dávid Vass én aki 15 vok😐
Gergő Tóth
Gergő Tóth 18 napja
@Dávid Vass én biztos nem venném fel az oltást csak azért h mozizhassak
László Gergő Kiss
László Gergő Kiss 18 napja
Szerintem hibás az a kijelentés miszerint csak oltottsági igazolvánnyal lehet látogatni a mozikat is. Aki átesett a betegségen és termel a szervezete antitestet az kap vagy igényelhet igazolványt, amikkel szintén látogathatóak lesznek akár a mozik is!
Nagy Péter
Nagy Péter 18 napja
*védettségi igazolvány. Egy mezei nyelvbotlás, értse jól mindenki.
Kristof Fekete
Kristof Fekete 18 napja
@Nagy István nem lehet honosítani, mivel nincs benne a magyar rendszerben... A hamisítás, visszaélések miatt nem fogják engedni
Nagy István
Nagy István 18 napja
@Kristof Fekete Akkor valószínűleg honosítani kell. Kérdezd meg a koronavírus információs vonalon!
Kristof Fekete
Kristof Fekete 18 napja
@Nagy István adnak igazolványt, de Magyarországon a magyar oltási igazolványt fogadják el, honnan tudja a mozis pl hogy a kínai vagy indiai vagy brazil oltási igazolvány hogy néz ki...
Nagy István
Nagy István 18 napja
@Kristof Fekete Valószínűleg a külföldi hatóságok is adnak igazolványt.
M Balint
M Balint 18 napja
Kívülállók a trónok harcáról: "Jajj mit kell siratni ezt a szart miért nem lehet már elngedni, ne rinyáljatok már az újravágásért. Miért nem tudjátok magatokat túltenni rajta?" Ugyanezek a személyek az új Star wars-ról: "Jajj hülye Rian Johnson meg JJ Abrams, hogy pusztulnátok meg miért kellett így elszúrni az új trilógiát hozzá ne merjetek nyúlni még egy Star Wars produkcióhoz inkább adjátok fel a rendezői pályafutásotokat......." Én aki mind a két produkciót kedvelem: Hülye barmok XD.....
M Balint
M Balint 18 napja
@Kollekció Rozsdás tudom itt a lényeg, hogy fikázták a trónok harca rajongókat azért amit kb ők is csináltak a star wars-al
Kollekció Rozsdás
Kollekció Rozsdás 18 napja
Pedig a Star Wars tényleg ott lett el baszva ahol csak lehet
Máté Gergely
Máté Gergely 18 napja
A KOTOR remake nagyon szépen hangzik, az viszont nem, hogy "hozzá igazítják a jelenlegi kánonhoz". Vagy úgy legyen kánon, ahogy van, vagy inkább akkor hagyják szépen békén 😀
Dwayne Hicks
Dwayne Hicks 12 napja
Egy újabb nagyszerű legendát lehet temetni. köszi dizni. :(
Richárd György
Richárd György 16 napja
Egyetértek! Nagyon örülök, hogy foglalkoznak a KOTOR részekkel; de ez a hír egyszerre váltott ki belőlem izgalommal teli várakozást és sajnos félelmet is. Én már azzal is elégedett lennék, ha csak felújítanák, de belenyúlni a kiváló story-ba, zanzásítani a 2 részt, mindezt a kánonhoz igazítani már kockázatos döntés. ..vagy létrehoznak kreatívan egy frissnek ható, ötletekkel teli, a saga univerzumát pozitívan építő játékot igazi KOTOR köntösben és eltalálják a story-t is, amivel talán a kritikusabb egyének is tudnak majd azonosulni ..vagy NAGYON megosztó lesz ez is, főleg a klasszikus KOTOR részek rajongói táborát érintve.
Kollekció Rozsdás
Kollekció Rozsdás 18 napja
Azért ez nem egészen így megy. Már most szembe menne nem kevés dologgal
Márton Goda
Márton Goda 18 napja
Nagyon adnám ha lenne egy felújított változat
Mr Faszkalap
Mr Faszkalap 18 napja
Én várom a kotor felujítását f****lenne
László Ecsedi
László Ecsedi 18 napja
Megnézem mint a gép🤗🤗🤗
László Ecsedi
László Ecsedi 18 napja
Naná
TOP10: A Trónok harca legkielégítőbb pillanatai
08:38
Little Mix - Confetti (Official Video) ft. Saweetie
5:58
Gabi -Hozzám tartozol- | Official ZGStudio video |
3:40
ZGSTUDIO Official 1
Megtekintés 176 E
Öt - 2021.05.07.
44:03
ATV Magyarország
Megtekintés 56 E
Az ember a Maszk mögött: A Jim Carrey-portré
10:08
10 dolog, amit nem tudtál az Oscarról
10:13
IGN Hungary
Megtekintés 53 E
Szépre rohadt világ - Metro Exodus teszt
09:37
IGN Hungary
Megtekintés 111 E
Little Mix - Confetti (Official Video) ft. Saweetie
5:58
Gabi -Hozzám tartozol- | Official ZGStudio video |
3:40
ZGSTUDIO Official 1
Megtekintés 176 E
Öt - 2021.05.07.
44:03
ATV Magyarország
Megtekintés 56 E
Friday Night Funkin Animation- STRESS!
1:21
TheShookKitty
Megtekintés 19 M
Minecraft in Among Us
1:28
Flash in Rahul
Megtekintés 399 E
Dawn of Man | Cyanide & Happiness Comic Classics
0:34
ExplosmEntertainment
Megtekintés 337 E
Sidemen React to Sidemen Reddit
10:08
SidemenReacts
Megtekintés 1,7 M