Nagy csalások az Oscar történetében - IGN Start 2021/17.

  Megtekintés 24,984

IGN Hungary

16 napja

Sziasztok! Már megint itt a hétfő, itt van az #IGNStart is! Az eheti adásban ajánlunk jó kis filmeket és játékokat, sztorizgatunk kicsit az #Oscar nagy humbugjairól, ha már az éjszaka folyamán kiosztották az aktuális díjakat, és azon is morfondírozunk egy sort, hogy mennyire fontos a művészet a videojátékban. Lássunk is hozzá!
#IGNHungary a világhálón:
• Weboldal: hu.ign.com/
• Webshop: ignshop.hu
• Facebook: IGNHungary
• Instagram: ign_hungary
• Twitter: ignhungary

Megjegyzés
Tóth Balázs
Tóth Balázs 5 napja
#ahétkérdése Sziasztok! Mostanában az Epic vs Apple per kapcsán egyre több harmadik felet is érintő „csontváz kerül ki a szekrényből”. Kérdésem, hogy ti is tudnátok-e ilyen régi csontokat megosztani velünk? Nyílván veletek kapcsolatban nem az üzleti szerződéseitek érdekelnének (habáááár…), sokkal inkább olyan sztorikra gondolok, minthogy Zalus elmeséli, hogy Peti pálinkával eszi a pizzát, Ditke állásinterjúján az volt a feladat, hogy break-elelés közben mondjon híreket… Ilyesmire reflektálva talán még tőlünk (olvasóktól) is hallhatnátok pár érdekességet.
Zénó Veress
Zénó Veress 9 napja
#ahétkérdése Vajon egyszer a videojáték és a filmipar annyira össze fog "gyúródni", hogy egy film moziba kerülése (már amikor lesz végre mozi!) és a videojáték egyszerre érkezzen? Azonos sztori és látvány, csak pl alternatív befejezéssel, vagy jelenetek kibővítésével játszhatjuk a játékot. Aztán pár év múlva mehetnek a viták, hogy is végződött a film.... :)
GhostFaceTheKiller
GhostFaceTheKiller 10 napja
#hétkérdése Csak bennem ötlött meg az , hogy a Resident Evil Village az igazából egy Resident Evil 4 Remake is ?
feabdul
feabdul 10 napja
Effektus, effektus, effektus... Nem számoltam össze, hányszor hangzik el egy perc alatt, de nincs rá magyar szó, dehogy... Az oscar meg régóta "csalás", posztumusz oscart pedig majd megkapja abban a kategóriában, amnnyiben ismét lesz csalás.
Fintor Balázs
Fintor Balázs 10 napja
#ahétkérdése valyon miért nem hoznak létre sorozatokkal kapcsolatos díjakat az Oscar-gálán?
Fintor Balázs
Fintor Balázs 10 napja
*vajon
Vilmos Jordán
Vilmos Jordán 11 napja
#ahétkérdése mi az oka annak, hogy nem minden multiplayer játék crossplay-es? Miért nem érheti meg egyes stúdióknak megoldani, hogy a különböző komzolokat használó játékosok egymással játszhassanak? (pl a Battlefield Vnépszerúségét is valószínűleg növelné a cross plattform-támogatottság)
Jordán Világos
Jordán Világos 11 napja
#ahétkérdése# Sziasztok Ha lesz Amerika Kapitány 4 szerintetek ki lesz a fôszereplő? És Sólyom szerintetek lehet a főszereplő,most hogy Amerika Kapitány jelmezben van?,És miként alakítaná a Marvel Univerzumot? Szerintetek mi lesz Amerika kapitány szerepe a filmben?
Torgyik Tamás
Torgyik Tamás 12 napja
#ahétkérdése kukorica vagy nachos?
Domán Sebeők
Domán Sebeők 13 napja
#ahétkérdése szerintetek miért nincs benne az új mortal kombat filmben noob saibot?
Hudiniwan
Hudiniwan 13 napja
#ahétkérdése Szerintetek az anime témájú játékok mikor hódítanak maguknak teret a mainstream játékiparban?
Tóth Dániel
Tóth Dániel 13 napja
#ahétkérdése Hali Ádám! Várható a közeljövőben Trehány teszt illetve Suttyó kritika?😁 Hiányolom ezeket a tartalmakat a csatornáról :/
Szoki
Szoki 13 napja
#ahétkérdése szerintetek mi lesz az Overwatch-al hogy most kilépett Jeff Kaplan?
Mátyás Lovas
Mátyás Lovas 14 napja
#ahétkérdése Szerintetek lehet előre sejteni ha egy játék botrányos lesz mint a cyberpunk? Vannak jelei, vagy nem lehet tudni?
Imi Töreki
Imi Töreki 14 napja
#ahétkérdése mit gondoltok a sally face nevű játék feltörekvő karieréhez valamint szerintetek végleg letűnik a sok alkalmazás az x box ról vagy továbbra is megéri megszerezni a ps xbox stb.-t?
József Papp
József Papp 14 napja
#ahétkérdése Üdvözletem! Biztosan hallotátok, hogy az Élősködők című nagysikerű (Szerintem is zseniális műalkotás. 14× láttam.) Dél-Kóreai filmhez sorozatot csinálnak. Nekem az lenne a kérdésem, hogy szerintetek érdemes -e hozzányúlni a hasonló független filmekhez? Pl: A Christopher Nolan filmekhez. Én személyszerint nagyon félek az új Élősködők sorozattól. Ti mit gondoltok?
Belina Levente
Belina Levente 14 napja
#ahétkérdése Szerintetek a filmekben és játékokban miért cserélik le a karaktereket színesbőrűekre? Ez zavar titeket?
G.Balázs
G.Balázs 14 napja
#ahétkérdèse Mikor jöhet a pókember 3 első előzetese?
Interesting Mozart
Interesting Mozart 14 napja
#ahétkérdése várható lesz magyar szinkron vagy felirat játékokra úgy mint a elder scrolls skyrimhoz a felirat?
Simplerobot5000
Simplerobot5000 14 napja
#ahétkérdése Szerintetek a Nintendo kifog adni majd új konzolt a közel jövőben, vagy inkább fejleszti az eddig meglévő switch konzolját?
Szabolcs Molnár
Szabolcs Molnár 15 napja
#ahétkérdése Szerintetek a Twitch helyett jön majd a közeljövőben egy másik élő-közvetítéses platform? Mert mostanában a Twitch-en eléggé látszik, hogy a pénz a lényeg. Egyik helyen egyre többet cenzúráznak (pogchamp emote kitiltása...) másik helyen viszont pont fordítva járnak el (khm🍑🍌).
abelghymes
abelghymes 15 napja
#hétkérdése mi a véleményetek a ages of empire 4-ről?
Csomós Dóra
Csomós Dóra 15 napja
#ahétkérdése Mi a véleményetek azokról az előzetesekről amelyikben lelövik a poénokat előre? Legyen ez most sorozat, film vagy játék. Szándékosan történik? Hogyan döntik el, hogy mi kerüljön bele ebbe a pár másodperces összevágásba? Az se jó ha minden jó poént beleraknak, de az sem ha nincs benne semmi izgalmas tartalom. Mi a véleményetek erről?
Jorg Ancarth
Jorg Ancarth 15 napja
#hétkérdése : Sziasztok IGN Hungary mért nincsen a Total War sorozat részeiből sem teszt sem pedig bármiféle tartalom a csatornán ? :)
Fintor Balázs
Fintor Balázs 15 napja
#ahétkérdése HBO Max és Disney+ mikor lessz elérhető Magyarországon?
Zsombor Tarnai
Zsombor Tarnai 15 napja
#ahetkerdese Ti mit gondoltok arról hogy Jeff Kaplan otthaggya a blizzardot és ezzel együt az overwatch és az overwatch 2 fejlesztését? Szerintetek ezután lejtmenetbe fog menni a játék, vagy esetleg újra népszerű lesz?
Szgab
Szgab 15 napja
#ahétkérdése Szerintetek a Fekete özvegy hazánkban a moziba, vagy a akkora már valószínűleg Magyarországon is megjelenő Disney+-ra fog megjelenni? Vagy valahol így-valahol úgy lesz? Mármint hogy a tengeren túl Disney+ hazánkba pedig a mozi?
Tamás Fülöp
Tamás Fülöp 15 napja
#ahétkérdése zalus egy terminátor?
Fülöp Tamás
Fülöp Tamás 15 napja
#ahétkérdése Szerintetek mi a legjövedelmezőbb iparág 2021-ben?
CNCVelMart
CNCVelMart 15 napja
Ami NETFLIX-es, azt alapból kizárom. Ha filmet akarok nézni, akkor nem olvasni akarok. Ha olvasni akarok, akkor meg ott a könyvek...
Bence Borbély
Bence Borbély 15 napja
Szerintetek a mai filmezési szokásokra milyen hatàssal lesz a rengeteg streaming szolgáltató, hiszen az aki rengeteg filmet szeretne megnézni, de nem akar előfizetni mindegyik szolgáltatóra (hiszen borzasztóan sok pénzbe kerülne) annak milyen alternatívái lehetnek a torrentezés nélkül? És ez hogyan hatna az iparra, hogy a filmek torrentezési arànya megnőne, kevesebben fizetnének elő a streamingekre, ami ahhoz is vezethet, hogy egyes streamingek lehúzzák a rolót?
István Sági
István Sági 15 napja
#hétkérdése megéri ezen a héten felnézni az IGN shop-ra?
Ádám Szűcs
Ádám Szűcs 15 napja
#ahétkérdése Ha már felmerült, hogy mennyire művészet vagy üzlet a játékipar… Szerintetek mérséklődni fog-e valaha a kiadókkal szembeni közutálat, és elfogadják-e az emberek, hogy nélkülük (vagy legalábbis a kiadói tevékenység nélkül) nem létezne a játékipar, és ha igen, mikor? Furcsa kettősség, hogy ha egy jó játék megjelenik, akkor az a közvélekedés (gyakran még a szaksajtó hasábjain is, de fórumokon mindenképp), hogy „a fejlesztő zseniális, a kiadónak pedig nem sikerült elrontania”, míg ha egy játék gyengébben sikerül, akkor a kiadó a hibás érte, szegény fejlesztő pedig a körülmények áldozat. Pl. a Naughty Dog-ot mindenki isteníti, a Sony vérprofi kiadói tevékenységéről jóval kevesebb szó esik. Vagy másik oldalról az EA-t és a Ubisoftot a legtöbb helyen elhordják fűnek-fának a pocsék játékok miatt, és sokkal ritkábban a fejlesztőstúdiókat okolják, miközben ez a legritkább esetben ennyire fekete vagy fehér. Más területen teljesen elfogadott az, hogy van az alkotó szakember, művész, aki létrehozza a produktumot, legyen szó filmről, zenéről, könyvekről, és van mellette valaki, aki segít ezt az egészet megvalósítani üzletileg, mert a legtöbb alkotó nem ért sem a pénzügyi- gazdasági dolgokhoz, se a jogi lebonyolításhoz, és nem is akar foglalkozni velük.
Károly Bakonyi
Károly Bakonyi 15 napja
#hétkérdése Szerintetek miért van,hogy semmi ninc készleten a boltokban. Gondolok..itt telefon,cipő..vagy bármit. Bemegy az ember a boltba és semmi nincs csak rendelésre. De rendelni én is tudok...a boltba azért megyek mert most akarom :-)
Levente Németh
Levente Németh 15 napja
#ahétkérdése A mozikba a 18 év alattiak is bemehetnek majd, csak mert nekik nincs igazolványuk?
boxoserik14
boxoserik14 15 napja
A halálos iramban 9 ben Hun hogy tér vissza és Brajen vissza tér ?
Zétény Rózsahegyi
Zétény Rózsahegyi 15 napja
#ahétkérdése Szerintetek a Pokemon szériáknak van még esélyük vagy teljesen bedöglött a játék sorozat
Dániel Gaming
Dániel Gaming 15 napja
#ahétkérdése Szerintetek milyen alternatívát kínál a Sony a megzuhant konzoljainak eladásában, amiben a darabszám komfrontálta a céget?
Norbi Balazs
Norbi Balazs 15 napja
Sziasztok! Iphone-hoz szeretnék venni VR szemüveget, tudnátok nekem segíteni hogy melyik fajta lenne a legjobb döntés?
Marci125
Marci125 15 napja
#ahétkérdése szerintetek mi lesz a sorsa a 2021-es CoD Vanguard-nak (Ha nem jól írtam volna akkor bocsánat, elég nehéz neve van számomra)? Mert mostanában felkapott lett a hír, hogy eltörlik a munkálatokat (ha ez csak egy sima HYPE akkor mégegyszer bocsánat). Válaszotokat nagyon köszönöm.
peti bacsa
peti bacsa 15 napja
#ahétkérdése Szerintetek mi lesz a következő nagyobb filmes korszak, ha a képregény filmek már nem lesznek annyira divatosak/sikeresek?
BeryJensen
BeryJensen 15 napja
Nem illik a kormány elöl menekülni.Tessék felvenni az oltást! 1:50
Rolcsita007
Rolcsita007 15 napja
#ahétkérdése Sziasztok! A napokban nagy port kavart John Garvin megszólalása, miszerint nagyban közrejátszik a játékos közösség abban, hogy nem lesz folytatása a Days Gone-nak, hiába került most be a PlayStation Plus kínálatába a játék ingyen beszerezhető formában és lett felkapott a játékosok körében, meg kellett volna venni mindenkinek teljes áron... Ezen elgondolkodván, az volna a kérdésem, hogy az ilyen ingyen beszerezhető játékok után egyáltalán nincs semmilyen jövedelmük a játékok tulajdonosainak vagy készítőinek, vagy ha van is akkor is csak minimális? Vagy ezek csak reklám anyagok és valamilyen új játéknak a promó marketingje? És vajon kik és mi alapján dönthetik el, hogy mikor melyik játék vagy játékok kerüljenek mondjuk a PS Plus havi ingyenes kínálatába, illetve minden egyéb más platformnál(Xbox Live, Epic Store, stb.)?
Zsigimoto
Zsigimoto 15 napja
Szerintem rá kellene hagyni ezt a zalus témát
Kézér Csaba
Kézér Csaba 15 napja
#ahétkérdése mikor jön az HBOgo-ra a Godzilla vs Kinkong
_ Bende
_ Bende 15 napja
#ahétkérdése csak engem zavarnak már a zalussal és a half life 3 kapcsolatos kérdések ?
Zsolt Boldizsár Molnár
Zsolt Boldizsár Molnár 15 napja
Persze hozzuk már a Genshin t Ps5 re de Switchre nem kell ugye? Ez akkora hülyeség, ott van a platformok között amikre megjelent hogy switch
Marshell
Marshell 16 napja
#ahétkérdése Miért ilyen jó ez a csatorna?
Husvéth Arszlán
Husvéth Arszlán 16 napja
#hétkérdése mi a véleményetek arról hogy Július 21 . Étől a Rick és morty sorozat 5. Évada az HBO GO N fog debütálni Ahol a streaming Szolgáltató a magyar szinkornt is szintén megfogja csinálni bár első kézből csak felirattal lehet majd látni erről mi a véleményetek?😄
Bence Halmai
Bence Halmai 16 napja
#ahétkérdése Szerintetek a game awards nem érdemelné meg, hogy úgy lenne megszerve mint az oscar?
Zacskós TeLY
Zacskós TeLY 16 napja
#ahètkèrdèse A God of war sequel mikor fog megjelenni , tudom hogy idèn , de esetleg ti nem tudjátok -e èvszakra pontossan ?
WBC Gaming Bence
WBC Gaming Bence 16 napja
#ahétkérdése Mi a véleményetek a Grand Theft Auto 6. részéről? Min dolgozik a Rockstar jelenleg? Hihetünk a pletykáknak amik az interneten terjengenek világ szerte? Szerintetek mennyire valósak? Egyáltalán mennyire lehetünk biztosak, hogy lesz hatodik rész? És ezt mennyire befolyásolja a Grand Theft Auto 5 online frissítgetése? Előre is köszönöm a véleményetek!
Henrik Ambrusz
Henrik Ambrusz 16 napja
#ahétkérdése Sziasztok! Ti mit gondoltok a GPU-k jövőéről? Hány generáció lesz belőle? Egy idő után már a szemünk nem látja a különbséget egy magas framerate vagy a felbontás után. Pesze a játékok lehetnek magasabb grafikájúak, vagy még nyílt világúbbak mégtöbb npc- vel meg eseménnyel, de mégis. Szerintetek lesz olyan hogy már nem lesz akkora sor a legújabb videókártyákért?
Lilla Tóth
Lilla Tóth 16 napja
#ahétkérdése Sziasztok IGN Hungary!🙂 Az lenne a kérdésem sorozattal kapcsolatban. Hogy az American Crime Stroy 3.évadját az ez évben fogják sugározni vagy nem és lesz hozzá magyar szinkron? És majd fogja hozni az első évad színvonalát vagy nem?🤔🤔
Zoltán
Zoltán 16 napja
#ahétkérdése Az elmúlt bő 1 év karantén időszakát nem számolva, milyen gyakran fordul elő veletek (vagy mikor fordult elő utoljára), hogy úgy ültök le egy film/sorozat/játék képernyője elé, hogy a célotok csak és kizárólag a szórakozás, annak az égadta világon semmi köze nincs a munkátokhoz?
Zoltán
Zoltán 16 napja
#ahétkérdése No offense Ádám, mindannyiótokat bírom a képernyőn, de felmerült bennem, hogy miért nem működőképes #ahétkérdése rovat esetén Zalus és Gáspár videós bejelentkezése otthonról, ahogy pl. a Westworld epizódok kibeszélőinél tették?
Zoltán
Zoltán 16 napja
#ahétkérdése A filmes témájú videóitokban szinte mindig csak a Rotten Tomatoes vagy a Metacritic 10-20 kritikusára hivatkoztok, meg sem említitek pl. az IMDb-t, ahol "mezei user"-ek 10-100 ezreinek (néha millióinak) véleményéből áll össze egy film értékelése. Miért? Hiszen a filmek többsége elsősorban utóbbi csoport tagjainak készül...
George theConcrete
George theConcrete 16 napja
#ahétkérdése Mit szóltok a készülő Hunyadi filmhez?
János Grommer
János Grommer 16 napja
#ahétkérdése nektek mi lenne a hét kérdése, ti mire vagytok kivancsi? Ui.: az én kutyám fekete 😳
White
White 16 napja
Szerintetek a videójáték iparban mennyire van eséllye a kis kiadóknak napjainkban maradandót alkotni? Megismétlőhet a minecraft szerencséje? #ahétkérdése
Gergő Horváth
Gergő Horváth 16 napja
#ahétkérdése Szerintetek idővel megoldódik a PS1, PS2 és PS3 jatékok kompatibilitása az új PS5 konzolokon, akár egy nagyobb frissítés keretein belül?
Fehėr Zsombor
Fehėr Zsombor 16 napja
#ahétkérdése Ti mennyire függtők a többi ország IGN-étől? Vannak videók amikből inspirálódtok vagy simán magyarosítjátok a videóikat, esetleg csinálhattok teljesen saját videót is amiből a többiek inspirálódnak vagy fordítanak?
zsolt Oláh
zsolt Oláh 16 napja
#ahétkérdése Szerintetek ebben az üzleti évben a Sony vagy a Warner Brothers -nek lesz nagyobb pénzügyi sikere?Mert ugye a Warner Brothers -nek ott van a HBO MAX (ami remélhetőleg nálunk is hamarosan megjelenik) ,a Sony pedig ugye nem rég kötött szerződést a Netflix-szel. Vajon melyik hozz nagyobb sikert mind pénzügyi mind rajongó szerzés tekintetében?
Ryan McFadden
Ryan McFadden 16 napja
#hétkérdése Szerintetek a streaming piac meg telítődésé milyen hatással van a tartalom fogyasztásra? Gondolok itt arra hogy lassan minden studio indít egy saját oldalt, aminek előfizetése nem pár dollár, főleg nem ha egyszerre többre vagyunk kíváncsiak. Illetve a illegális tartalommegtekintéseket növeli ez?
Bojána Papp
Bojána Papp 16 napja
#ahétkérdése 8:37 Mi ez a kiköszönés
Bodolóczki Máté
Bodolóczki Máté 16 napja
#ahétkérdése Szerintetek Hoolywoodban illetve mindenhol a világban, mikor lesz vége a BLM-nek és a #mettoonak? Mennyire befojásolják ezek a film gyártást mi a hátrányuk/előnyük?
Balogh Dominik
Balogh Dominik 16 napja
Szerintetek mitől lendült fel a mobiljátékos piac? #ahétkérdése
Máté Boronkay
Máté Boronkay 16 napja
#ahétkérdése miért van az hogy amíg a Disney a Marvelt sokkal jobban kiaknázza, történetileg, szereplőileg és még univerzumépítésben is, addig a Warner a DC-vel szinte képtelen egy egységes, jól működő világot létrehozni? A DC ugyanis sokkal színesebb palettával rendelkezik, ha multiverzumról van szó, sötétebb, komorabb és ijesztőbb is. Ezt eddig Zack Synder tudta a leginkább kiaknázni, viszont most őt elküldték és a jövőre nézve kevés olyan jó filmre lehet számítani, amikkel egy ligába kerülhetne a Marvellal.
Barnabás Galántai
Barnabás Galántai 16 napja
#ahétkérdése Szerintetek a Sony PS4-re készült exkluzív címei el fognak készülni lemezes változatban a next-gen consolra?
Levi & Csanád
Levi & Csanád 16 napja
#ahétkérdése Szerintetek a filmeket ,vagy adot esetben a játékokat miért a minöség /vagy egy mellék szereplö hibája vagy eggyütt érzés hiágya miatt teszik halastásra vagy inkább eltörlésre ?
Takács Barnabás
Takács Barnabás 16 napja
#ahétkérdése Ma disney kidobott egy rövid Loki trailert amiben benne volt Thor. Ehez is kapcsolódna a kérdésem hogy akkor Thor is szerepelni fog a Lokiban?
Fintor Balázs
Fintor Balázs 16 napja
#ahétkérdése milyen szerepet fog kapni Agatha Harkness és a FATWS bén megismert karakterek az MCU-ban?
Botond Szomyu
Botond Szomyu 16 napja
#ahétkérdése Szerintetek van esélye hogy egyszer újra gyártsák a kinect-et, vagy valami hasonlót? Mert szerintem nagyon jó lenne ha újra mozgásra ösztönöznék a játékosokat, nem pedig a tévé előtti kanapén punnyadásra.
Róbert Tőkés
Róbert Tőkés 16 napja
#ahetikérdés szerintetek megkapják azok az emberek a total war jatékot aki megvette az előzőt?
Aki__boy 12
Aki__boy 12 16 napja
#ahétkérdése Sziasztok! Szerintetek melyek azok a kitalált univerzumok amiket érdemes lenne megfilmesíteni, és melyek azok a már megfilmesített univerzumok, amiket folytatni kellene, vagy újra kezdeni?
Hiperkorrekt Srac
Hiperkorrekt Srac 16 napja
#ahétkérdése : Az "ajándékok" csak nekem tűnnek a nyertessel szembeni kiszúrásnak? :D
Levente Hegedűs
Levente Hegedűs 16 napja
#ahétkérdése Szerintetek minek kell kimagaslónak lenni egy horror játékban?
DEZSŐ OLÁH
DEZSŐ OLÁH 16 napja
#ahétkérdése Szerintetek károsítja a videojáték iparokat akik spórolásból inkább remake-elnek egy régebbi videojátékot ahelyett hogy egy teljesen teljesen újat készítenének, mint például a Final Fantasy 7 Remake esetén?
Trisztán Balogh
Trisztán Balogh 16 napja
A kingsman szemüveg és vasember szemüvege nem ugyan olyan 🤔
Gregori
Gregori 16 napja
#ahétkérdése Én egy nagy multinál dolgozom, ahol szükség van arra, hogy időről időre méréseket végezzünk a laborban, összerakjunk különböző setupokat stb, mégis át tudtunk állni home office-ra különösebb zökkenő nélkül. A játékiparban viszont (főleg Cyberpunk esetében) nem egyszer hallottam már, hogy csúszások, késések, nehezebb fejlesztést a vírus számlájára írnak, holott ez a terület szerintem jóval rugalmasabb mint például az, ahol én dolgozom. Tehát összességében szerintetek inkább csak próbálnak kifogásokat keresni, vagy valóban nagyon rosszul hat a játékiparra is a jelenlegi helyzet?
Dénes Gál
Dénes Gál 16 napja
#ahétkérdése ha Hulk és Zalus össze csapnak akkor szerrintetek ki nyerne?
Balazs Erdos
Balazs Erdos 16 napja
#ahétkérdése Szerintetek megéri az előző generációs konzolokat megvenni vagy inkább az új generációs konzolokat éri meg jobban beszerezni?Fognak egyáltalán készíteni az előző konzolok hoz játékot?
Barni
Barni 16 napja
#ahétkérdése Szerinetek mikor lesznek leszinkronizálva az alábbi sorozatok: BoJack Horseman 6. Évad, Rick és Morty 4. Évad és esetleg a Final Space, ha egyáltalán lelesznek szinkronizálva?
Hanna Csizmadia
Hanna Csizmadia 16 napja
#ahétkérdése ha Deadpool Zalus fél fogára se lenne elég akkor mennyit kéne ennie, hogy jól lakjon?
Hanna Csizmadia
Hanna Csizmadia 16 napja
@Fehėr Zsombor xDD🤣
Fehėr Zsombor
Fehėr Zsombor 16 napja
Zalus fél foga=Deadpool Zalus 1 foga= 2Deadpool Zalus 32 foga= 64Deadpool=1 Zalusharapás 1 jóllakás=20 Zalusharapás 1 jóllakás=1280 Deadpool XD ezt számoltam matekHF helyett
Máté Kovács
Máté Kovács 16 napja
#ahétkérdése Szerintetek az embereket lehet befojásolni az emverek véleményét/megitélését dolgokról/emberekről játékok által? Pl ha egy játékbe egynemü párok vannak akkor elfogadóbak lesznek feléjük vagy mondjuk környezet tudatotságra nevel.
koldulóbarát x
koldulóbarát x 16 napja
Köxx1oes
Musek Milán
Musek Milán 16 napja
#ahétkérdése Terveztek anime merchet a IGN shopban árulni?
Zalán Márta
Zalán Márta 16 napja
az Oscar az nem verseny hanem gála tudni kéne a különbséget
HuMore
HuMore 16 napja
#ahétkérdése Mikorra várható magyar szinkron a Mortal Kombat-hoz ?
monithor 24
monithor 24 16 napja
#ahétkérdése Szerintetek el fog jönni az az idő hogy a játékok elérik a valóság realitást, vagy netán túlnyúlnak azon? És ez milyen hatással lehet majd a világra, lehetséges hogy egy nap virtuális térben éljünk?
Tóth Vivien
Tóth Vivien 16 napja
#hétkérdése Szerintetek milyen hatásai lesznek a mozik és egyéb helyek kinyitásának. Szerintetek még korai vagy ép eleget vártunk már? Illetve hányan mennek majd moziba, így hogy otthon is rengeteg film nézési lehetőség van?
Máté Kovács
Máté Kovács 16 napja
Egész Oscar szánalom Itt már csak ez a peacecység megy pontosabban itt is Pár nagyokos eldonti hogy mi kapja ill ki kapja meg évről évre rongyrazas mondjuk idén pont nem de egyébként csak erről szól
László Nagy
László Nagy 16 napja
Szisztok lesz még valami a Morbius című film-ből? Kíváncsi lennék rá!!
Peter Balog
Peter Balog 16 napja
#ahétkérdése szerintetek mennyi az esély arra hogy Zalus lesz a half life 3 egyik főgonosza?
Reg G
Reg G 16 napja
#ahétkérdése Mit vártok a pókember 3-tól és végül lesz e közös hálóhintázás Tom,Tobey és Andrew között.
Krisz
Krisz 16 napja
Az Oscar díj kapcsán a legnagyobb család az, hogy csak olyan filmeket jelölnek erre a díjra amelyekben kötelező módon szerepel valamilyen etnikai vagy szexuális vagy ki tudja milyen kisebbség.
Farkas Balázs
Farkas Balázs 16 napja
Nagyon szépen köszönöm a tartalmas, komplett választ és az ajándékot is! 🍺😄
IGN Hungary
IGN Hungary 16 napja
Gratulálunk, kérdésedet megválaszoltuk az április 26-i IGN Start adásban! A nyereményedet átvétele miatt kérünk, hogy mail címedet írd meg, erre a hozzászólásra válaszolva. Hozzászólásod nem lesz nyilvános, mail címedet csak mi látjuk.
Séra Benjámin
Séra Benjámin 16 napja
#ahétkérdése Van bármi tippetek hogy mi lesz a következő PSes ingyen letölthető/megtartható játék?
Patrik Temesfői
Patrik Temesfői 16 napja
#ahétkérdése Rengeteget gondolkoztam mi olyan kérdés van amit be is rajtok viszont nem jutottam semmi konkrét rá szóval a kérdésem az lenne hogy : milyen kérdést írunk hogy írjuk és mikor hogy be is kerüljenek?
Levi Orosz
Levi Orosz 16 napja
#ahétkérdése Szerintetek egy-egy videojáték-adaptáció esetén kiknek az elvárásikat előtérbe helyezni? Az átlag nézőknek v. a rajongóknak?
Gerike0001
Gerike0001 16 napja
#ahétkérdése nektek tetszett a Willy's Wonderland?
10 dolog, amit nem tudtál az Oscarról
10:13
IGN Hungary
Megtekintés 53 E
A gyíkemberek köztünk élnek
13:34
PAXEL
Megtekintés 126 E
TRY AGAIN: Quake
13:17
IGN Hungary
Megtekintés 25 E
Így testesült meg egy álom: 10 éves az Eredet
10:53
A gyíkemberek köztünk élnek
13:34
PAXEL
Megtekintés 126 E
SZIA, NEM CSÓKOLÓZUNK?! *prank*
9:18
Nudlesz
Megtekintés 40 E
Friday Night Funkin Animation- STRESS!
1:21
TheShookKitty
Megtekintés 19 M
Taking A Bath At McDonald's
3:18
Daily Dose Of Internet
Megtekintés 4,9 M