Csak egy szörny maradhat? - Godzilla Kong ellen kritika

  Megtekintés 39,398

IGN Hungary

8 napja

Újabb felvonással bővül a Legendary szörnyuniverzuma, és nem is akármilyennel: az eddigi filmek eseményei kulminálódnak #Godzilla és #KingKong gigászi összecsapásában.
#IGNHungary a világhálón:
• Weboldal: hu.ign.com/
• Webshop: ignshop.hu
• Facebook: IGNHungary
• Instagram: ign_hungary

Megjegyzés
Gergely Kónya
Gergely Kónya Napja
"... motivációkkal és háttértörténettel látják el Kong-ot...", ész helyett...
Takács Gergő
Takács Gergő 2 napja
Hàt szerintem Millie Bobby Brown-nak nem ez a szerep kellett volna😅 ugy csinàlt mint aki bàrmihez értett volna konkrétan tette a fejèt mint egy kis takonyos mai kislàny
Gergő Menyhárt
Gergő Menyhárt 2 napja
látványban sztem kva jó, de a több sebből vérző emberi szál, pfu gecc agyfa..
Péter Szőke
Péter Szőke 4 napja
Millie Bobby Brown karakterre katasztrófa lett, ilyen irritáló karaktert nem tudom mikor láttam utoljára
Dávid Jaskó
Dávid Jaskó 5 napja
1:20-nál az melyik filmből van ?
jahxvro17
jahxvro17 4 napja
Godzilla 2014
mMarlie2000
mMarlie2000 5 napja
Már alig várom, hogy láthassam a GODZILLA vs szépség és a szörnyeteg, múmia, transformers, atom anti, Faun filmeket. Gyuri bácsinak nem volt igaza a szidzsiájjal. (amúgy az nem cgi? amiből lemaradt egy i? kkk)
Tibor Nèmeth
Tibor Nèmeth 6 napja
A zaro mondat mindent visz!!!
Guresz
Guresz 6 napja
"Az időközben hatalmasra nőt Kongnak". Ugyan már...Folyamatosan változnak a karakterek méretei a filmben. A hajós jelenetben Kong kb Godzillával azonos magasságú (100m körül). A végjátékban a "rossz fiúnak" derékig ér a 350 méteres felhőkarcoló (felismerhetően a Hong Kongi Central Plaza), majd 2 vágással később egymagas lesz Godzillával aki a film elején még csak 100-120 méter. Az egész komikus és abszolút komolyan vehetetlen. A milliónyi logikai bakira ki se akarok térni, mert azt még csak-csak elnézi az ember egy ilyen típusú filmnél. Összegezve, nem vártam sokat, mégis csalódtam.
Henryk Peimli
Henryk Peimli 4 napja
@Guresz és az a baj hogy sok embernek ez jön be 🤔🤔
Guresz
Guresz 4 napja
@Henryk Peimli 7-8 évesen zabáltam volna ezt a filmet, de már akkor se értettem volna, hogy bírja ki egy hajó, ha többezer tonnás lények ugrálnak rajta. 😀
Henryk Peimli
Henryk Peimli 5 napja
VÉGRE egy jó észrevétel! CSALÓDÁS az egész, azt se tudtam hogy sírjak vagy nevessek.... és még az előző részeket fikázzák... sok ember csak egy MESÉT akart látni összecsapva...
Viktor Fazekas
Viktor Fazekas 6 napja
Hol lehet megnézni az interneten?
Attila Begovácz
Attila Begovácz 5 napja
Online filmek
david tan
david tan 7 napja
Mikor lesz magyar szinkron?
Dr Stargo
Dr Stargo 7 napja
Hali és mikor jön ki?
Bojána Papp
Bojána Papp 7 napja
4:48 háháá!
Tóth J.
Tóth J. 7 napja
Nem lett rossz film 10 skálán nekem 7. De teljesen fölösleges a 3 szereplő a srác a csajszi meg a dagadt fickó akik nyomoznak együtt a bunkerben. Az teljesen kizökentett a filmből 3 negatív szereplő.
Csaba Balogh
Csaba Balogh 7 napja
A Godzilla 2-nél valamivel jobb, de az első Godzillától és a Koponya-szigettől jócskán elmarad ez is. Újabb csalódás, sajnos. A Föld belsejében játszódó rész mondjuk érdekes volt, abból szívesen megnéztem volna többet is.
Csaba Balogh
Csaba Balogh 5 napja
@Mátyás Kassay Tudom, sokan nem szeretik az első Godzillát, mert keveset mutatják benne a szörnyeket, de a stílus, amelyben elkészült, nekem sokkal szimpatikusabb, mint a nagy látvány-és akció-orientált, üres blockbustereké. Szerintem Gareth Edwards nagyon ráérzett erre a Spielberg-féle vonalra, ami jól működött pl. a Cápában, Jurassic Parkban, Világok harcában, vagy amit Reeves csinált a Cloverfieldben. Mellesleg technikailag a film bravúros lett, hatásos képi realizmussal és ideglelősen jó hangeffektekkel, amelyek a mai napig megállják a helyüket. Az egyetlen súlyos probléma, hogy őnála az emberi történetszál nem működött jól, mert érdektelen és unalmas lett (leszámítva az első fél órát, ami Brian Cranstonnak köszönhető), ha ezt a későbbiekben a stúdió korrigálta volna, szerintem ebben a szellemben lett volna érdemes folytatni a szériát. Szerintem nagy hiba volt a Marvel és a DC mintájára filmes univerzumot építeni, és elmenni ebbe a látványos, de gagyi irányba, telerakva ezzel a sok fölösleges, erőltetett poénkodással.
Mátyás Kassay
Mátyás Kassay 6 napja
Én is szívesen láttam volna többet a belső földből. Azzal viszont nem értek egyet, hogy rosszabb lett volna az első filmnél. A Godzillás filmek közül szerintem simán a legjobb, bár a Kongot nem übereli.
Kollekció Rozsdás
Kollekció Rozsdás 7 napja
Tök jó meg minden csak a 2014-es filmnek pont az volt a hibája ami sok embernek tetszett, Nem volt szörny film :D
Fishmeen _
Fishmeen _ 7 napja
Hol lehet megnézni ezt a filmet valaki válaszoljon plz!
Varga Dávid
Varga Dávid 7 napja
Ki is lett a győztes?
Monológok a levegőben
Monológok a levegőben 3 napja
@Bodolóczki Máté Nem nevezném behódolásnak. Ez az egész alfa-titánosdi csak az emberek faszsága volt a filmben. SOILER Godzilla azért támadott, mert létre akartak hozni egy őt legyakó fegyvert egy ellensége maradványaiból. Kong pedig az övéit védte. Az ő részükről ez nem alfa kérdés volt. Kong azért tette le a fegyvert, mert aki nem ellenség, azzal minek fölöslegesen háborúzni? A valódi közös ellenséget felfedezték és legyőzték, köztük pedig nincs igazi ellentét. Akkor minek háborúzni? Most mindketten békében élnek, az egyik a tengerben a másik pedig Verne-Landben.
diamant8421
diamant8421 4 napja
@Viktor Fazekas gyurcsótány
Bodolóczki Máté
Bodolóczki Máté 6 napja
@Viktor Fazekas Zilla nyert. Halálosan megsebesítette Kongot. Nem 1x legyőzte. A végén Kong Behódolt neki. Zilla a győztes.
Viktor Fazekas
Viktor Fazekas 6 napja
Senki sem, viszont az kiderűlt hogy Godzilla az erősebb! De megjelenik az igazi gonosz! ennyit mondok
Tibor Molnár
Tibor Molnár 7 napja
Szóval ha legálisan sehol nem lehet megnézni akkor miért is lett belőle kritika? Mikor is lesz ez nálunk moziban vagy HBO Go-n tudja valaki? Ja senki? :) Ez számomra amúgy érthetetlen, hogy pl az igazság ligája nálunk is volt rögtön szinkronnal HBO-n ez meg nem... Aztán meg ott van a Raya és az utolsó sárkány ami nálunk még kanyarban sincs, de HD minőségben és magyar szinkronnal be lehet szerezni illegális forrásból, a Lelki ismereteket ami régebbi Disney film azt pedig csak angolul és azt is csak illegális forrásból. Mi ez az összevisszaság gyerekek?
Kollekció Rozsdás
Kollekció Rozsdás 7 napja
Viszont meg tudod nézni angolul VPN-el. Ráadásul azzal legálisan. SZóval minden amit mondasz teljesen irrelevéns
Palkó Pityi
Palkó Pityi 7 napja
A bezárt mozikban vetítik majd?
Béla Kiss
Béla Kiss 7 napja
Borzalmas, az unalom 2 halálos órája volt! :D
Krisztián Muzsek
Krisztián Muzsek 7 napja
Én a Kong-squad-ot szimpatikusnak éreztem, nem voltak ellenszenvesek, ez haladás. De az összeesküvés-elmélet triót olyan szinten meggyűlöltem, hogy azt szavakkal nem tudom kifejezni.
53 spagetti
53 spagetti 7 napja
Most komlyan ki szurkol kongnak ha lehet szurkolni egy atomlehelletű dínónak
Kollekció Rozsdás
Kollekció Rozsdás 7 napja
@Streak Dániel Pont ahogyan King Kong, mint ahogy mondtam. Csak mert hasonlít valamihez, még nem lesz valósághűbb. Illetve több közös vonása van a csimpánzokkal mint a gorillákkal
Streak Dániel
Streak Dániel 7 napja
@Kollekció Rozsdás Úgy értem h gorilla :D godzilla meg egy kitalált szörny.
Kollekció Rozsdás
Kollekció Rozsdás 7 napja
@Streak Dániel Nagyon valódi, csak mert valamire hasonlít ugyan annyira "hülyeség" mint Godzilla
Streak Dániel
Streak Dániel 7 napja
Én. Kong legalább valódi.... ( gorilla)
Popigte
Popigte 7 napja
Az eddigi legszarabb rész..mese film, Verne Gyula ötlete után. A látvány sem kimagasló, bár a mozikban biztos jobban mutat. De maga a történet, valami elképesztő zagyva, elnagyolt. Nincsenek minimálisan kidolgozott karakterek se.. Talán csak a kislány. Egyszer megnézős...kb akkora csalódás mint az új vándervumen. Mind a kettőnek zseniális bemutatókat csináltak. Aki teheti nézze meg azokat. Annyi bőven elég.
Dominik Bacsák
Dominik Bacsák 7 napja
Az ign eddig minden lefikázott ami jó, meg sem lepődök... elég fura nézetetek van 😂
Mark Forgacs
Mark Forgacs 8 napja
Hát én ma megnéztem szerintem ez is olyan mint a többi xd 1szer nézős
Dévv HuN
Dévv HuN 8 napja
!SPOILER! Ha jól tudom Kong + godzilla majd együtt fog harcolni mecha godzilla ellen nem tudom hogy jött ez ideXD
lcsabi
lcsabi 8 napja
Dehogy kong az ürességtől.. pont azt kaptam amit vártam, szerintem atom jó lett ;)
Guresz
Guresz 4 napja
@lcsabi Lehet azon vitatkozni, hogy kell-e benne logikát keresni (szerintem még egy látványfilmbe is szükséges némi racionalitás, mert attól lesz átélhetőbb), de az egyértelmű hogy tartalmatlan. A látványon kívül semmi nincs benne amiért egy filmet szeretni lehet.
lcsabi
lcsabi 4 napja
@Guresz ez is vélemény persze , de mikor elindítok egy ilyen filmet nem is nézek ilyeneket , minek , alapból egy jelelőmajom meg lézert köpő óriás szörny szóval logikát keresni benne nem kell , persze van amit jobban lehetne csinálni , én pl azmberi tényezőket hagynám ki belőle teljesen , mondjuk mindig lenne valaki az adott helyszínen aki narratál mi történik pl tűzoltó mentő katona stb
maladasz Voja
maladasz Voja 4 napja
@s1m0nWRLD onlinefilmek feliratosan fenvan
Henryk Peimli
Henryk Peimli 4 napja
@lcsabi csak olvasd mit írt Guresz hozzászólásnak pls!!! mert ez a helyzet!
Guresz
Guresz 4 napja
Hogyne Kongana az ürességtől? Annyira buta film, hogy az már fáj...az emberi karaktereknek semmi mélysége nincsen, a poénok erőltetettek, a sztori bugyuta, a CGI még rendben lenne, de a fizika valahogy nagyon nem működik a filmben. Több mint 1000 tonnás lények csapódnak egy hajóra ami meg se billen 😀😄 es akkor arról még nem is beszéltem hogy a lények mérete is jelenetenként változik. Godzilla és Kong kb 3xosára nő a film végére. Persze a vakoknak ez sem tűnik fel. 😄
Gabcsika
Gabcsika 8 napja
Azt nem értem, hogy hová tűnt a King of the Monsters film végi "Nuke Power" Godzilla? Ahogy ott kicsinálta Ghidora-t, úgy az itteni két mókamikit is leírhatta volna pikkpakk. Jó persze, akkor van egy 60 perces filmünk, értem én, de azért na... :D
Kazuma 2.0 Sato
Kazuma 2.0 Sato 6 napja
A második részben atomtöltetet robbantanak közvetlen mellette a fészkében vagy hol, annak érdekében hogy hamarabb gyógyuljon ez kifejezetten olyan töltet lehet ami a sugárzást helyezi előtérbe... mivel ez az ami erősíti, ezért nem lehet atommal kicsinálni, esetleg hidrogén bombával, aminek elenyésző a sugárzási ereje, a színtiszta energia pedig jól szabadul fel sugárzás nélkül, vagy hideg fúzióval. Nos ezt félre téve, a sugárzás rendbe hozta, viszont valamilyen módon a mellette felrobbantott töltet energiáját eltárolta magában. Amikor pedig Ghidora-val találkozott, ezt azt energiát leadta a testéből.
Tamás Nadrai
Tamás Nadrai 7 napja
Akkor nagyjábol kilötte magábol azt a nukleár anyagot a ghidorára. Gyakorlatilag visszaállt a godzi teste az eredeti verziojára, megszbadult a nukleár cucctol érted :)
Varga Adam
Varga Adam 8 napja
Jo par ev eltelt azota. :D
DJ HUNCORN
DJ HUNCORN 8 napja
4:52 ÁÚ. Szerintem ez a Kong után a második logjobb szörny film volt ami láttam. Nekem nagon tetszett. Akár még újra is megnézném. Angolul felirat nélkül néztem 13 évesen szóval lehet hogy ezért több a számomra érthetetlen elem. De nekem még így is tetszett.
Viktor Fazekas
Viktor Fazekas 8 napja
Ki nyert?
Viktor Fazekas
Viktor Fazekas 5 napja
@mMarlie 2000 vagy mechagodzillára célzol?
Viktor Fazekas
Viktor Fazekas 5 napja
@Mmarlie 2000 dehogyis
mMarlie2000
mMarlie2000 5 napja
@Bodolóczki Máté majd a transformers lezúzza.
Bodolóczki Máté
Bodolóczki Máté 6 napja
Zilla nyert. 2x is nyert. 1x halálosan megsebesítette Kongot. Kong behódolt neki. Ne mondjátok már hogy döntetlen :D
Kollekció Rozsdás
Kollekció Rozsdás 6 napja
@MrPeki90 Végülis Kong csak behódolt Zillának illetve Zilla kétszer győzte le ebből egyszer halálosan megsebesítette és ha nincsenek az emberek bele hal
sanyika19
sanyika19 8 napja
Én pl nagyon rávoltam izgulva. Nagyon vártam, hogy moziba nézhessem meg,DE szerintem!!! talán az eddigi legszarabb rész lett. Nekem kimondottan nem tetszett ez a Verne Gyula mivolta,lassú is volt tele lényegtelen dolgokkal,karakterekkel. Az tény, hogy Kong-nak nagyon fasza "személyiséget"adtak, kimondottan szurkoltam neki, hogy nyerjen, ahhoz képest, hogy inkább Godzilla párti vagyok. Én keveseltem a csatát benne,a végső titán meg kicsit fantáziátlanul lett megcsinálva. Én lényegében "szar" filmként fejeztem be, de azért remélem lesz folytatása.
Henryk Peimli
Henryk Peimli 5 napja
OTT A PONT!!! végre egy jó észre vétel... az emberek mesét akartak látni.. hát tessék meg is kapták.. még jó hogy nem üzemel még a mozi mert csak pénzkidobás lett volna...
Riha Matyi
Riha Matyi 8 napja
szerintetek lesz meg folytatas vagy mar tenyleg ez volt a vege ?
Richard Longauer
Richard Longauer 3 napja
@Guresz Nem hasonlítottam. Írtam olyat? Nem hinném. Csak azt írtam,hogy ha például nekem nem tetszik a GoT szerintem szar, akkor az is trash? Igen így van mindenkinek más az ízlése, neked nem tetszik okés,de nem kell 10 kommenthez hozzá szólnod,hogy jajj,de mennyire szar volt. Egyszer kifejtetted a véleményed,köszönjük. :)
Guresz
Guresz 3 napja
@Richard Longauer remélem csak viccből hasonlítottad a Game of Troneshoz... Nyílván mindenkinek más az izlése, de könyörgöm ez a film annyira buta és ÜRES, hogy arra már szavak sincsenek.
Richard Longauer
Richard Longauer 3 napja
@Guresz Neked nem tetszett. Trash. Nekem nem tetszett a Bosszúállók vagy a GoT. Az is trash.. fuj,ble..
Riha Matyi
Riha Matyi 4 napja
@Guresz nekem tetszett xddd
Guresz
Guresz 4 napja
Kell a trash a népnek, szóval vélhetően lesz...
R. S.
R. S. 8 napja
Verne Gyula... Istenem... 🤦‍♂️
Odin Benyák
Odin Benyák 8 napja
Már csak egy kérdésem van ki a franc nyert?
Odin Benyák
Odin Benyák 4 napja
Ki volt a főgonosz
Bodolóczki Máté
Bodolóczki Máté 6 napja
@Mátyás Kassay Nem az övé volt. Ha nincs ott Zilla akkor Kong meghal. Ugyan ez forditva.
Mátyás Kassay
Mátyás Kassay 6 napja
​@Bodolóczki Máté de azért Kongé volt a végső győzelem a harmadik fél ellen.
Bodolóczki Máté
Bodolóczki Máté 6 napja
Zilla nyert
3P1c
3P1c 8 napja
A filmstúdió. Bankot... Izé... Mozit robbantottak.
regi domi
regi domi 8 napja
Csak úgy KONG az ürességetől xd
Péter Árvai
Péter Árvai 8 napja
Megnéztem nem rossz film bár nem tudom nem is voltam annyira elragadtatva
Péter Árvai
Péter Árvai 5 napja
@Viktor Fazekas kong vs godzilla harcban godzilla de közösen meg lenyomták mechagodzillat
Viktor Fazekas
Viktor Fazekas 8 napja
Ki nyert?
Kristóf Kertész
Kristóf Kertész 8 napja
Töltöm is le nCoreról :D
Rob
Rob 7 napja
@Big Small De fent van magyar felirattal(komment szekció)
Big Small
Big Small 7 napja
Nincs fent még
Viktor Marton
Viktor Marton 8 napja
Én ma néztem meg, szerintem teljesen rendben volt, a katagoriájában hozta amit vártam, zuzós, szörny film😊 online filmeken jó minőségben, égetett felirattal megtudjátok nézni🥂
Viktor Marton
Viktor Marton 6 napja
Online filmeken megtudjátok nézni
Mario Ronto
Mario Ronto 7 napja
@Viktor Marton hát ez van de èn kongot nak szürkoltam
Viktor Marton
Viktor Marton 7 napja
2:1 Godzilla Win
Ice Wolf
Ice Wolf 7 napja
@Mario Ronto köszi a választ
Mario Ronto
Mario Ronto 7 napja
@Ice Wolf bàr èn kongot jobban szeretem de godzilla nyert mert meg ölte kongot de kongot újra èlèztetèk èny rakètàval ès kong közölte meho godzillát
Kungfumalac
Kungfumalac 8 napja
Voltak kétségeim, de így, a film megnézte után megnyugodtam, hogy annak ellenére, hogy a film Godzillát állítja be gonosznak, az erősebb címet és megadja neki. Egyébként a film tetszett, bár egy-két helyen lassúnak éreztem, ahogy az összes eddigi Godzilla filmet is. Kíváncsi vagyok a folytatásra.
Kungfumalac
Kungfumalac 6 napja
@Mátyás Kassay szerintem se volt annyira üres mint az előzőek, csak kevés volt. Egyébként igazat adok neked, azt a lezárást azért lehetett volna finomítani.
Mátyás Kassay
Mátyás Kassay 6 napja
nekem inkább a lezárás tűnt egy kicsit üresnek és elsietettnek. Szerintem ez sokkal kevésbé volt üres, mint az első két Godzilla.
Gellért Hajas
Gellért Hajas 8 napja
2:10 Annak a sárga ruhás riporternek eléggé hide the pain arckifejezése van 🤣
HobbytubePV
HobbytubePV 8 napja
Megnéztem este, de nem kaptam választ szinte semmire :D Látványos volt és ennyi... Jól szórakoztam.
Gellért Hajas
Gellért Hajas 6 napja
@Mátyás Kassay Nice
Mátyás Kassay
Mátyás Kassay 6 napja
@Gellért Hajas visszatér egy harmadik régi klasszikus, már annak aki ismeri a Godzilla franchise-t.
arachnus
arachnus 8 napja
@Gellért Hajas A vegen osszefognak egy erosebb titan ellen.
Kungfumalac
Kungfumalac 8 napja
@Gellért Hajas Is is.
Gellért Hajas
Gellért Hajas 8 napja
Egy kérdés: a két szörny harcol egymás ellen, vagy van egy harmadik főgonosz szörny? (többnyire nem szoktak zavarni a spoilerek)
Ladislav Takács
Ladislav Takács 8 napja
nagyon jó film.imádom.èn mèg a 90 es èvek japán godzilláján nőttem fel,szóval èrdemes megnèzni,talán idáig a legjobban összerakott szörnyfilm.persze az emberek most sem voltak a toppon
Sándor Monok
Sándor Monok 8 napja
Komolyan van olyan aki ezt a kamerával felvett, ,,oNlinE fIlMEK” oldalon keresztül nézte meg? Gondolom azt is laptopról vagy telefonról 🤡🤮
Guresz
Guresz 4 napja
Sosem értettem az ilyen embereket. Ncoron 1080p-ben elérhető, de ők inkább a pixeles, elmosodott, mobilról felvett borzadályt nézik. De legalább a képi minőség passzol a film szinvonalához. 😄
Mátyás Kassay
Mátyás Kassay 6 napja
ez esetben nem kell a rossz minőség miatt aggódni, mert a film egyből kijött az HBO-n is, szóval nincs kamerás felvétel. Én kifejezetten jó minőségben tudtam megnézni egy külföldi oldalon.
Streak Dániel
Streak Dániel 7 napja
@Gellért Hajas hát, nem tudom. Én eddig is azon néztem filmet. Sok más ember is. És semmi bajuk sincs vele.
Gellért Hajas
Gellért Hajas 7 napja
@Streak Dániel Nem attól lett vírusos, hogy tele van reklámmal.
Streak Dániel
Streak Dániel 7 napja
@Gellért Hajas én arról szoktam filmeket nézni.... És attól h tele van reklámmal attól még nem lesz vírusos...
Dániel Balog
Dániel Balog 8 napja
Figyu én 2 éve várok a filmre már azóta amikor még hír se volt róla csak beszélgetés hogy lehet megcsinálják a filmet és hát igen most itt van. DE mivel ez a nyomorék KORONA VÍRUS itt van még és a járvány ezért valamit lassan találjanak ki valamit hogy meg lehessen nézni a filmet mert unalmas hogy jaj nem lehet el menni közönségbe meg minden fa.... Bezzeg ennyiből az óriási szupermarket-et is simán be lehetne zárni mert rengeteg ember és közönség stb. Más országokban még is meglehetett nézni akkor itt miért nem mondja meg valaki?
Ferenc Hegedüs
Ferenc Hegedüs 8 napja
Kopanya sziget lett a legjobb a 4 filmből
Mátyás Kassay
Mátyás Kassay 6 napja
simán, de szerintem ez egyértelműen a második.
3P1c
3P1c 8 napja
Szerintem a 2005-ös a legjobb Kong film, ami valaha készült. (Peter Jackson-verziójára gondolok)
Barnabás Horváth
Barnabás Horváth 8 napja
Szerintem is.
Ádám Ölveti
Ádám Ölveti 8 napja
Hbo-gon lesz valamikor? Ha igen akkor mikor?
Richard Longauer
Richard Longauer 3 napja
@Menyuto Nem a személyre értettem,hogy buta. Bocsi ha úgy jött le. Csak hát ha kiguglizza talán 10 percet vesz igénybe. Viszont így a választ várhassa akár napokig is. :)
Menyuto
Menyuto 3 napja
@Richard Longauer Miért lenne buta!?? Miért ne kérdezhetné meg? Attól még hogy beírhatná ez is egy alternatív megoldás.
Richard Longauer
Richard Longauer 3 napja
@Menyuto Van internet, be lehet írni gugliba és ott a válasz. Nem baj,csak buta. :)
Menyuto
Menyuto 8 napja
@Náczi Lacika Baj hogy megkérdezte?
Náczi Lacika
Náczi Lacika 8 napja
amikor lesz.. keress rá a neten.. jézus
Krisztián Kalina
Krisztián Kalina 8 napja
Sok ember túl hülye ahoz hogy válaszoljon egy kérdésre és most a komment szekció azzal lesz tele hogy "mikrobiten" és "HbO gO mEg HbO MaX"
Szabolcs Kovács
Szabolcs Kovács 8 napja
Hmmm...minden esetre meg akarom nézni - pedig a '19-es rettenetes 2. rész után, ennek aztán semmi esélyt nem adtam, hogy jó lesz-e.
B Smuk
B Smuk 8 napja
Láttam, nekem unalmas volt, nem tudott lázba hozni
Amn
Amn 8 napja
@Viktor Fazekas nézd meg inkább
B Smuk
B Smuk 8 napja
Ugyan az mint a Batman vs Superman. Jött az igazi gonosz. Csak ennyit mondok
Viktor Fazekas
Viktor Fazekas 8 napja
Ki nyert?
Ádám Braun
Ádám Braun 8 napja
Ebből a filmből is lesz suttyó kirtika, ugye?😁
Kakashi Hatake
Kakashi Hatake 8 napja
már van
Gellért Hajas
Gellért Hajas 8 napja
A következő elvileg az eredeti Öngyilkos osztagból lesz...egy kb egy évvel ezelőtti szavazás alapján. Nem értem mért ilyen ritkán vannak ilyen videók.
Viktória Suha
Viktória Suha 8 napja
Microbiten 1080p-be feliratosan már fent van!
Zsolt Varga
Zsolt Varga 8 napja
Gyerekek Magyarországon nem elérhető sem HBO on se moziba
Cry F.S.G
Cry F.S.G 9 órája
Torrentezd le öcsi
patrik kocsardi
patrik kocsardi 2 napja
@Botond Bodnár még nem
Botond Bodnár
Botond Bodnár 2 napja
Gyerekek nem elérhetőek Magyarországon? (kappa)
patrik kocsardi
patrik kocsardi 4 napja
@Enikő Zsíros ok
Enikő Zsíros
Enikő Zsíros 4 napja
@patrik kocsardi nem a szinkron az csak májusban jön
zoltan locskai
zoltan locskai 8 napja
Továbbra is godzilla a kedvencem! Annyira nem szeretem kong barátunkat..
kakiskuki úr
kakiskuki úr 8 napja
kong egy szar
Kollekció Rozsdás
Kollekció Rozsdás 8 napja
@róbert garics Ha csak szar meme hater vagy akkor legalább ne szólj hozzá hülyeségeket a filmhez :D
róbert garics
róbert garics 8 napja
@Kollekció Rozsdás talan az valamennyire értékelhető...már amikor a sötét jelenetek közül látsz is valamit😂
Kollekció Rozsdás
Kollekció Rozsdás 8 napja
@róbert garics Az oscar díj gyakorlatilag már egy vicc, nem mérv adó,ráadásul néhgány öreg csávó eldönti nekik melyik film tetszett a legjobban. A 2014-es godzilla az lehet nem lett valami jó de a king of the mosnters re egy rossz szavad nem lehet a Godzilla film mivoltjából adódóan
róbert garics
róbert garics 8 napja
@Kollekció Rozsdás melyik filmhez nem tett hozza? Nézd vissza az értékelést,az összes godzilla film értékelhetetlen,pl a 2014es..2 órás a film de kb alig van benne a godzilla Plusz majd akkor beszélhetünk erről ha valamelyik godzilla film elér egy Oscar díjat😀
DKG csapat
DKG csapat 8 napja
Meka godzilla😁
Uhu Bagoly
Uhu Bagoly 8 napja
4:53 áááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá ez fájt.
Gregoriuss ke
Gregoriuss ke 8 napja
:DDDDDDD szerinten meg igen menő 90es klisé-akcióhős-beköpés >DDD 2021ben
Rena Walker
Rena Walker 8 napja
Yts movies oldalán fent van angolul
Mónika Nádi
Mónika Nádi 8 napja
Jó de nem csak pénzért van ?
Péter ELIT
Péter ELIT 8 napja
Akk menny és nézd
Family Guy jelenetek
Family Guy jelenetek 8 napja
Köszönöm szépen
Mónika Nádi
Mónika Nádi 8 napja
Team godzilla !
Thoughts
Thoughts 8 napja
Bodolóczki Máté
Bodolóczki Máté 8 napja
#TeamZilla Imádtam a filmet A bunyók királyok voltak
Henrik Gábor Balla
Henrik Gábor Balla 8 napja
@Nggknv Hfhfhf én online filmeken néztem meg angolul
Nggknv Hfhfhf
Nggknv Hfhfhf 8 napja
@Bodolóczki Máté ok
Bodolóczki Máté
Bodolóczki Máté 8 napja
@Nggknv Hfhfhf Neten
Nggknv Hfhfhf
Nggknv Hfhfhf 8 napja
Hol nézted meg?
Nggknv Hfhfhf
Nggknv Hfhfhf 8 napja
De hol lehet meg nézni?
Family Guy jelenetek
Family Guy jelenetek 8 napja
@Raul Kukucska nincs go-n
Family Guy jelenetek
Family Guy jelenetek 8 napja
@Ádám Lukács nem
Family Guy jelenetek
Family Guy jelenetek 8 napja
@Kerekes Ferenc jó okosat mondtál.
Nggknv Hfhfhf
Nggknv Hfhfhf 8 napja
@Raul Kukucska de HBO gon nincs fent
Tomi Pósán
Tomi Pósán 8 napja
@Martin Horváth online filmeken fent van, de csak reklamos oldalak, szoval kene adblocker is
Dani
Dani 8 napja
Monke
Z.J. 1248
Z.J. 1248 8 napja
Monke
Redmonkey cst
Redmonkey cst 8 napja
De hogy tudtad megnézni már van moziba
Redmonkey cst
Redmonkey cst 7 napja
Hol lehet magyarul megnézni
kakiskuki úr
kakiskuki úr 8 napja
@Nggknv Hfhfhf dragon ball z titan godzilla vs marvel kapitány, és akkor kidobja neked a film linkjét
kakiskuki úr
kakiskuki úr 8 napja
már van mozi, csak előled eltitkolták
Gellért Hajas
Gellért Hajas 8 napja
@Rambrus0 Kivéve most
Gellért Hajas
Gellért Hajas 8 napja
Szerintem te lemaradtál az elmúlt egy évről
Godzilla Kong ellen: Miért ilyen NAGY Kong?!
03:05
Тихоокеанский рубеж 2
1:50:41
YouTube Movies
Megtekintés
Mende-Mondalorian
20:24
HollywoodNewsAgency
Megtekintés 119 E
SuperM 슈퍼엠 'We DO' MV
3:58
SMTOWN
Megtekintés 3,4 M
Földönkívüli eszköz járt a Naprendszerünkben?
13:14
Мир Юрского Периода
2:04:21
YouTube Movies
Megtekintés
TOP 100: Az évezred legjobb filmjei + MEGLEPETÉS!
1:42:29
Johnny Depp felemelkedése és bukása
12:25
IGN Hungary
Megtekintés 106 E
Mende-Mondalorian
20:24
HollywoodNewsAgency
Megtekintés 119 E
SuperM 슈퍼엠 'We DO' MV
3:58
SMTOWN
Megtekintés 3,4 M
Földönkívüli eszköz járt a Naprendszerünkben?
13:14
Brawl Stars Animation - The #GoldarmGang Heist
1:31
How To Beat Every Trap In "HOSTEL"
20:20
Cinema Summary
Megtekintés 1,5 M
Youtuber Cures Social Anxiety
10:20
penguinz0
Megtekintés 918 E
Plot twist: She wasn't blind
16:44
MxR Plays
Megtekintés 443 E
| THEVR ANIMÁCIÓ | Közlekedés Debrecenben! | 2021 |
2:20
Facebook üzeneteim... #19 (By:. Peti)
4:59
Radics Peti
Megtekintés 395 E