TOP 10: Amikor a fejlesztők leckéztetik meg a kalózokat

  Megtekintés 33,333

IGN Hungary

15 napja

A stúdiók és a kiadók csaknem szélmalomharcot vívnak a játékokat feltörők ellen, de akadt néhány fejlesztőcsapat, akik nemes bosszút álltak a kalózokon.
#IGNHungary a világhálón:
• Weboldal: hu.ign.com/
• Webshop: ignshop.hu
• Facebook: IGNHungary
• Instagram: ign_hungary
• Twitter: ignhungary

Megjegyzés
Harangozó Máté
Harangozó Máté 5 napja
Talán nem kellene ilyen árakat meghatározniuk és nem lenne ennyi "kalózkodás". Erre még sosem gondoltak?
Martin Utasi
Martin Utasi 6 napja
Én ezek közül csak a Mirorrs Edge-el játszottam még régebben és akkor szétvetet az ideg, hogy az a hülye k*rva miért nem fut gyorsabban😂
Ágoston Németh
Ágoston Németh 7 napja
7:10 xddddddddddd
Gábor Nagy
Gábor Nagy 9 napja
GTA IV : a tört verzióban az autóban olyan érzése volt az embernek, mintha részeg lenne. Sacred 1 : Sivatagban volt egy küldetés, amiben 1 katonának kell vizes kulacsot adni, viszont a tört verzióban nem volt kulacs
Stormbird
Stormbird 11 napja
Black and White 2 a második pályán nem szekszelnek az emberek így nem nő a népesség és nem tudsz egységet gyártani. 3x estem neki hogy mi lehet a gond mit csesztem el mire rájöttem hogy itt huncutság lesz. Megvenném most de, sajnos win10re nem készült el semmilyen kompatibilis verzió.
Kibega
Kibega 11 napja
Mondjuk a Game Dev Tycoonban, ha lett volna egy kis önreflexiójuk, akkor saját magukat is "megszívathatták" volna, ha már pofátlanul ellopták egy másik kiadó játékát (Game Dev Story).
Így Aztán
Így Aztán 11 napja
Az AC Valhalla eredetiben 10 x annyi bug van,mint összesen itt a videóban szereplő játékokban. 60 dollárért.😀
Ádám Czibulyás
Ádám Czibulyás 11 napja
Alapvetően úgy vagyok ezzel, hogy régebben készültek igényes játékok, amik megérték az árukat, nem volt akkora hype és volt demo, hogy kipróbáld a játékot. Ma egyik game ötlettelenebb, mint a másik, tele mikrotranzakciókkal, hibákkal és sokszor össze vissza hazudoznak a hypetrainen. Kvázi vagy ők basznak át minket, vagy mi őket. Egyik sem etikus.
i r a F
i r a F 12 napja
Nagyon jó megoldások. Érdemes említést tenni arra is, hogy például az online lövölde/FPS játékokban csalni kívánó emberkéket is el kezdték megleckéztetni házilag gyártott csaló programokkal, melyben pl. olyan történik hogy fejbe lövi a csapattársát, random fegyvert vált, eldobja a fegyvert, CS-be mikor plant-el akkor a 1-fél másodpercel a vége előtt abbahagyja, de bejátsza plant-et jelző hangot, szóval ehhez hasonló fincsi és vicces trollkodásokat tartalmaz. Szerintem mind a játékokat lekalózkodók és csalók megérdemelnek minden egyes trollkodást és minden elvesztegetett időt. Persze lehet jönni érvekkel... igen én is volt, hogy valamit lekalózkodtam én se vagyok szent, de az inkább kisgyerek koromba és az is csak pár játék, ilyen troll kalóz verziókkal nem is találkoztam (ha így lett volna megérdemeltem volna). Másik érv szokott lenni, de hát drága a játék meg a fejlesztő cégnek az a kis bevétel nem számít ha kiesik, hát kívánom az ilyen embereknek nekik is csak akkora bevétel kiesésük legyen, az meg hogy drága a játék... feltételezem ha már game-el valaki akkor van egy relatíve normális gépe az is pénzbe került, azt se csak levette a polcról és ingyen kisétált vele, meg hát na minden hobbinak ára van költeni kell rá, legyen mondjuk egy extrémebb sport amihez drága felszerelés és/vagy pályahasználati díjat kell fizetni, valamilyen hangszeren játszás.. és még sok példa, de lényeg vannak helyzetek amikor kifizeted a drága cuccokat és nem ellopkodod megkárosítva az eladót, és oké egy-két játék persze hébe-hóba, meg esetleg azért lekalózkodni hogy megnézd egyáltalán rendesen fut a játék, de notóriusan folyamatosan mindent lekalózkodni az már nem igazán egészséges. El lehet menni dolgozni, akár valami egyszeri kis gyors zsebpénzes melóra/diákmunkára/vagy akár valami komolyabb állandó munkára is, és nem muszáj mindig a AAA legdrágább játékokkal játszani, vannak olcsóbb kategóriás játékok, leárazások, és persze ott az indie piac tele gyöngyszemekkel nagyon kedvező árakon. (napi jóemberkedés adag letudva🤗)
József Nemes
József Nemes 13 napja
Nem mindenki teheti meg hogy 20-30 ezerért játékot vegyen! Persze nem is muszáj játszani ha nincs pénzed! De ha mondjuk 5000 Ft adnának egy játékot lehet jobban megvennék! De akkor a fejlesztőknek nem érné meg...! De a zenével is ez van...Régen vették a CD -ket! Most meg csak aki nosztalgiázik vagy a régi öregek! Egy Majka vagy nem tudom milyen albumot mit nembiztos hogy megvennének rajongók ha pénzbe kerülne inkább hallgatja HUpost-on! Ez az internet! Régen ha akartál valamit eredetibe meg kellett venned!
TheDFery
TheDFery 13 napja
A Crysis: Warheadben is oltári volt, mikor a tört verziós változatnál golyók helyett csirkéket lőttél ki a fegyverekből :D
:l bence
:l bence 14 napja
Én aki azt hitte hogy igazi kalózok---) 🤡🥚🏴‍☠️XD
tghwinner1995
tghwinner1995 14 napja
A 2007-es Crysis-ban tyúkokat lőtt a fegyver. :D
Gioka1984
Gioka1984 14 napja
Az Alan Wake, se a RedAlert2-ben nem találkoztam ezzel... sőt a Mirrors Edge-ben sem :) akkor valószínű anno én töltöttem le rossz kalózverziót :)
Hari
Hari 14 napja
Haverom meseelte h a far cry 4ben nemlehetett fov ot allitani
Zotmund Nagy
Zotmund Nagy 14 napja
Én, aki a címből és az indexképből ítélve azt hittem kalózos játékról van szó:🤨
Carcosa
Carcosa 5 napja
Akkor már érted, hogy a szüleid miért a tesódat küldték egyetemre és nem téged.
Drem Hun
Drem Hun 14 napja
Talos Principle zseniális játék :D
Tibi
Tibi 14 napja
1:05 Ez nem a serious sam 2-ben volt, dude?
Tibi
Tibi 14 napja
@Ábel Simonfi de ott is van kalapácsod... A legelején kapod meg... Szerk: tényleg, faszságot beszéltem. Igazad van.
Ábel Simonfi
Ábel Simonfi 14 napja
Egyáltalán. A Serious Sam 2-nek sokkal úgymond rajzfilmesebb grafikája van és ott nincs egy bazi nagy kalapácsod közelharci fegyvernek.
Tibor Molnár
Tibor Molnár 14 napja
Nem értem, hogy tudnak a fejlesztők bármit is beletenni a kalózverzióba? Ők szivárogtatják ki a kalózverziót? Nem úgy van, hogy valaki megszerzi az eredetit, krekkeli és azt teszi közzé? Vagy úgy csinálják meg a játékot, hogy krekkelés hatására aktiválódjon benne ez a hülyeség?
József Nemes
József Nemes 13 napja
Igen ha érzékeli hogy tört verzió akkor lép életbe a "szivatás" !
Whispertise
Whispertise 14 napja
A redalert 2be nem tudom h h lehetett ezt előhozni, de mikor haveromnál játszottunk 1x nem láttam benne és 100% h nem volt eredeti
WBC Gaming Bence
WBC Gaming Bence 14 napja
Fitgirl repack. Ott nincsen szivatós game.
WBC Gaming Bence
WBC Gaming Bence 14 napja
Csúcs
Palapetya
Palapetya 14 napja
Én sose találkoztam ilyennel, akarom mondani sose hallotam ilyenekről még ismeretségi körben sem. :D Csak az itteni videoban, meg egy régebbi watchmojo videoban.
Admslayer
Admslayer 5 napja
mert ezekre van a crackfix szóval kb semmi értelme ezeknekse
Bálint Kende
Bálint Kende 14 napja
Ezt a videót már egy az egyben láttam valahol...
Nagy Péter
Nagy Péter 14 napja
Én az arkham asylumnál nem találkoztam ilyennel, mikor tört verzióban használtam... De ahogy látom kb senki se találkozott az említett "leckék"
White Wolf
White Wolf 14 napja
Ebben a vidiben szereplő játékok felével már játszottam és persze tört verióval 😏 De egyiknél sem tapasztaltam ezeket a "kicseszéseket", biztos túl jó helyről szedtem le őket 😎
Szindbád
Szindbád 15 napja
Magyarországon ez nosztalgia videónak számít
gabor 50
gabor 50 15 napja
Remélem aki kalózkodik annak jó sok vírus kerül a gépére,es tönkre megy a gépe...megérdemlik.
István Krisztián Török
István Krisztián Török 14 napja
🤣🤣🤣
Uri Hun
Uri Hun 14 napja
@gabor 50 az a te dolgod hogy fikázod a kalózokat de aki ért hozzá semmilyen vírust nem kap el
gabor 50
gabor 50 14 napja
@Uri Hun kaphatna pedig...
Uri Hun
Uri Hun 14 napja
aki nem hülye soha nem kap vírust a gépére kalózkodásból bocsika
Jándi Zsolt
Jándi Zsolt 15 napja
😂😂😂😂😂😂😂
Richard Csacsovszki
Richard Csacsovszki 15 napja
Ugyanitt ncore meghívó eladó
Attila Ángyán
Attila Ángyán 15 napja
Ja meg a keresztapa nem tudsz beszállni a kocsiba
Attila Ángyán
Attila Ángyán 15 napja
Industry giant 2, egy idő után nem termelnek pénzt a boltjaid és csődbe mész, mert a kiadások maradnak.
Peter Attila Kriszt
Peter Attila Kriszt 15 napja
Az Eurotruck Simulator 2 egy idő után a játékos összes kamionját bugyirózsaszínre változtatta és ugyan vissza lehetett festeni őket, de azok később ismét visszaszineződtek rózsaszínné. Ettől még játszható maradt a warez verzió, csak az esztétikai érzékek adott nagy pofont.
Sándor Ernő
Sándor Ernő 15 napja
A spore ban vannak ojan letőltési link ek ahol a menü hejet csak a galakszis jelenik meg és ha meg pőrgeted mint egy rulet kereket akkor akészitők képe ugrik elő gúnyos nevetésel
Borsos József
Borsos József 15 napja
Red Alert 2-öt törten játszottam, de soha nem találkoztam ezzel, sőt, az eredetiben megvett Yuri's Revenge is simán elfogadta. Persze elképzelhető, hogy a patchelés elterjedésével került bele ez a "kalózvédelem".
nemetadis
nemetadis 14 napja
Nekem se volt gondom sose a red azért 2 vel
Gábor Horváth
Gábor Horváth 15 napja
Half-Life 2 ben az összes npc egyhelyben állt így lehetetlen volt végig vinni, mert nem történt semmi sem. Amúgy a Red Alert2 egész jól futott és a Edge is tört verzióban nagyon jó volt. Én azokban a játékokban nem találkoztam ezekkel a dolgokkal. Viszont már megkomolyodtam, illetve lett pénzem mindenre így 2013-óta és csak eredeti játékokkal játszom. :)
Márton Körmendi
Márton Körmendi 15 napja
Leet copy
Tamás Pénzes
Tamás Pénzes 15 napja
Csak szólok, hogy a kezdőképen pórulT járt kalózok vannak😉
Zoltan Roland Toldy
Zoltan Roland Toldy 15 napja
Settlers 3 1998-ból. Az ezüst öntő üzemben disznó készült :D Arra már nem emlékszem, hogy ezt húsként fel lehetett-e használni. Viszont ha később telepítetted a tört Amazons kiegészítőt, akkor már újra ezüstöt készített a sima játék is.
Joci021
Joci021 15 napja
A Sims 4 törtverziójában az van hogy egyre pixelesebb a kép még végül teljesen játszatatlanná válik a játék.
Adam Petrovich
Adam Petrovich 15 napja
Ezt most talaltad ki? Letoltod osszes frissitessel egyutt azt kesz megy rendesen Az a szar nem er 1 ft se
P4T3S2
P4T3S2 15 napja
Vagy egyszerűen, ha már torrentről töltöd le, akkor ne valami gagyi rlz-t szedjél le és egyik fenti "probléma" sem fog jelentkezni.
Károly Katona
Károly Katona 15 napja
Setlers 3. A kovács malacokat gyártott.
MC Ohayo
MC Ohayo 15 napja
Olyat kéne hogy csak extrém nehézségi szinten indulna el a tört játék egy alapból is nehéz játékban.
Jorg Ancarth
Jorg Ancarth 15 napja
Sziasztok egy időben komolyan utána néztem annak hogy a kalózkodás mekkora probléma is valójában és több fejlesztő és rendszergazda ismerősömmel is beszéltem erről ők azt mondták hogy igazából nem olyan nagy probléma mert az a játékos aki meg akarja venni a játékot az vagy előre rendeli de ezt manapság már nem ajánlják mivel sok mindent kivesznek a játékokból azért hogy DLC formájában még több pénzt húzhassanak ki a játékosok zsebéből vagy az adott játékos megveszi az első két nagyon maximum három hétben eddig friss egy játék aztán az eladás elkezd bezuhanni és végül pedig megáll az ötödik legfeljebb a hatodik hétre ez alól van kivétel persze de nem sok kb a Witcher 3 meg a GTA 5 szóval nyugodtan letölthetitek a tört verzióját egy játéknak mivel am is több millió ugrik a fejlesztők zsebébe de nem ajánlatos a megjelenés napján megvenni főleg nem előrendelni mivel sok DLC és patch vagyis javítás hiányzik általában egy játékból manapság egy komoly PS5 - ős játék 30.000 forintnál fog kezdődni ha újjonta akarod megvenni és kéztől nem ajánlom hogy megvegye bárki is mivel sok ember konkrétan összemocskolja a játék CD - jét PC - én egy komoly játék általában 10.000 - tol kezdődik kéztől nem ajánlom hogy itt is vegyen bárki főleg nem Steam -es vagy Uplay - s fiókot .
kovilil
kovilil 15 napja
Szia, nagyon jókat írsz, valsózínűleg, mert csak az elejét tudtam értelmezni. Őszíntén így mondattagolás ás központozás nélkül négyszer kell elolvasni kb a kommented hogy ki lehessen hámozni. megteszed légyszi, hogy picit szerkeszted? :)
Daemian Peter
Daemian Peter 15 napja
Tisztességesen bevallom hogy máig van olyan játék amit tört verzióban szerzek be. Általában játszok 1 órányi sessiont és ha megtehetem meg is veszem. Ezért van tele a steam librarym.
Antal Trab
Antal Trab 13 napja
Jómagam is a Try Before Buy híve vagyok. Suhancként nyilván töltöttünk le mindent, amit látott az ég.. aztán megmaradtam pár játéknál, hetente egy-két órát játszom, bár néha elkap a gépszíj, és akkor egy-egy hét elmegy. Amíg voltak kipróbálási lehetőségek, nem is nagyon használtunk tört cuccot, de mostanság ez nem jellemző... azt pedig , hogy egy cím mennyire fut el az alapvetően munkára kihegyezett gépemen, csak kéne tudni :D
Abyzou 8
Abyzou 8 15 napja
Én a videóban említett Mirror's edge-s sztorival találkoztam xDD :D bár akkoriban képtelenség lett volna játékot vennem váljon mentségemre mert kis hoki volt még.
Abyzou 8
Abyzou 8 14 napja
@Levente Panyik-Tóth Hát sokan nem találkoztak, lejjebb is írják sokan. :)
Levente Panyik-Tóth
Levente Panyik-Tóth 15 napja
Érdekes mert én ezzel nem találkoztam, pedig nekem sem volt pénzem a játékra :D
róbert pap
róbert pap 15 napja
"Az egyik haverom mesélte" hogy a GTA 4 törtverziójában olyan védelem volt hogy random kigyulladtak az autók menetközben és folyton rázkódott a kamera mint ha Niko részeg volna.
róbert pap
róbert pap 11 napja
@Adrián G. sokáig azt hittem hogy bug. 😂
Adrián G.
Adrián G. 11 napja
Ja akkor nekem azert volt olyan amig le nem szedtem egy masikat 😂
Balázs Boros
Balázs Boros 15 napja
#FUCKDENUVO
Sándor Forgó
Sándor Forgó 15 napja
A legjobb kalózkodás elleni védelem az lenne, ha a stúdiók be tartanák amit ígérnek. Egyből kevesebben akarnák ingyen "kipróbálni,, a játékokat. 🤔
Sándor Forgó
Sándor Forgó 15 napja
@kovilil Valóban. Ez csak egy kósza gondolat volt.
kovilil
kovilil 15 napja
hidd el nem azért szedik le a kalózpéldányt, amikor a játékipar még bőven máshogy állt a játékosokhoz akkor virágzott igazán a kalóz példányok kora.
István Krisztián Török
István Krisztián Török 15 napja
Én ezekkel találkoztam: - A "The Lord of the Rings: Battle for Middle-earth" stratégiai játékban ugyanaz a jelenség, mint amit a Red Alert 2-ben említenek. Elvileg ez benne van a játék második részében is. - A "The Lord of the Rings: Conquest" akció játékban, amikor a jó kampányban Moria bányája pályán rögtön az elején nem lehet tovább jutni, mert elbarikádozta az utat egy szikla. - A "Call of Duty: World at War"-ban is találkoztam érdekes dologgal: a kampány nem indult el, hiába nyomtam a "New Game" gombra, nem töltötte be az első pályát. Később kiderült, hogy a CD kulcs miatt nem tudtam elindítani a kampányt. Úgyhogy újra telepítettem a játékot másik CD kulccsal, és utána újra működött minden tökéletesen.
Máté G.
Máté G. 15 napja
Attól hogy valaki tört játékkal játszik nem biztos hogy meg is venné eredetiben
Comic the Skeleton
Comic the Skeleton 15 napja
#ahétkérdése Szerintetek mennyire lett Spongyabobból, egy kurvára, kibaszott, elmebeteg szivacs?
SzaboBalazs在城市自我
SzaboBalazs在城市自我 15 napja
Lehet amugy hogy elhagyott a feleséged meg elvitte a fél hazat meg a munkahelyedrol is kirúgták, aztan csak jatszani akarsz valami szarral és meg ott is megszopatnak
Jason
Jason 15 napja
Miért nem népszerű ez a fajta védelem manapság?
Spriterfighter Studio
Spriterfighter Studio 2 napja
@Samu Simon hallgass már a hülyeségeiddel,ha szemetet gyártanak azt is megveszed ,mert ilyen segg hülye vagy és dobod a pénzt mindenre
Jason
Jason 13 napja
Ja és ha steam-en nem tetszik egy játék mert 1-2 óra játék idő után úgy is kiderül akkor nyugodtan vissza kérheted a pénzed! Tudom mert én is csináltam már! Legutóbb a Lords Of The Fallen játékkal! 1 órát játszottam vele! Dark Souls után nekem túl lassú és vontatott volt,jeleztem a steam-nek másnap reggel jelzett a bankom hogy a steam vissza utalta a pénzem a számlámra!
Jason
Jason 13 napja
Steam-en minden évben van legalább 2-3 nagyobb leárazás! Én is olyankor vettem a játékaim nagy részét! Van ps4 konzolom is és nem tagadom van 1-2 játék amit előrendeltem de ott is a nagy részét használtam vettem! Van egy nagy csomó facebook csoport ahol olcsóbban tudsz hozzá jutni egy egy adott címhez aztán meg ha végig játszottad vagy meguntad akkor tovább adod! Nem tagadom anno én is nagyon sok játékot torrent honlapokról szedtem le! De miután végig játszottam a Mass Effect első részét szabályosan bűntudatom támadt hogy én megkoptam a készítőket! Azóta inkább várok 1-2 évet hogy az adott cím ami érdekel akciós legyen és meg tudjam venni! De manapság már nem kell több 1-2-3 hónapnál és 25százslék kedvezmény van rajta! Beteszitek a kívánság listára és amint akciós lesz egyből jelez a rendszer! Meg az is szar kifogás hogy nem tudod hogy milyen az adott cím! Baszki beütöd a játék címét a keresőbe és teszt! Tuti hogy lesz magyar youtube csatorna ahol tesztelték, vagy csak pusztán elolvasod a játék értékeléseit steam-en vagy különféle fórumokon! Nem kell itt kifogást keresni meg önnönmagadat hülyeségekkel igazolni hogy miért jó lopni! Ha tetszik ha nem a torrentezés lopás!
Atis Hub
Atis Hub 14 napja
@Samu Simon Pedig nem emlékszel arra amit az előző kommenetben írtál és ki is kéred magadnak. Te amióta megjelentél itt egyszer sem érveltél csak nagyon szeretnéd ha működne az hogy én vagyok itt a seggfej. Te nem érted egyáltalán és még ellenem akarod fordítani azt, hogy te vagy csökkentképességű. De elég csak végig olvasni miket írsz. Azt se tudod merre vagy arccal de ellenben nagyon jár a szád. Jól látod próbálok kiszálni a "beszélgetésből" de nem azért mert neked van igazad csupán arra, hogy végtelenól buta és rossz indulatú emberekkel vitázzak se időm se kedvem. Alapból maga a téma sem releváns ahhoz, hogy itt bárki a másik nyakának essen, ezt is csak te generáltad ellenem. Nyilván a mélyen buta és balkáni lelkezeted miatt mert rohadt jól esik valakibe beleállni csak, hogy kompenzálhasd a hétköznapi csődjeidet. Nem menekülök mert nincs mitől félnem egyszerűen csak okos enged szamár szenved elven leszarlak. :D De az, hogy próbáld igazolást kapni abban hogy én menekülök biztos akkor neked van igazad is csak egy tipik buta ember gondolkodás menete. Annyira szánalmas vagy komolyan sajnállak. Tanulásra kettőnk közül csak te szorulsz de elég erősen. Elsőnek az alap modort próbáld meg ;) Egy jó tanács: Ha túl ostoba vagy ahhoz megérts valamit ne azzal próbáld kompenzálni, hogy betámadod az illetőt és még le is hülyézed. ;) Felőlem fröcsöghetsz itt tovább tényleg leszarom mert buta emberrel nincs értelme se vitázni se elmélkedni. Hidd azt, hogy győztél ez is csak neked fontos, erre megy ki az egész, hogy elkönyvelhess egy kis győzelmet az interneten. Egy kis önigazolás végre a szánalmas életedben. Győzelemről beszélsz, a versenyt csak te képzeled bele. Ez is csak igazol mindent. Én nem vettem ezt egy pillanatig sem versenyrek, nincs mit bizonyítanom főleg nem neked öreg ;) További jó versengést önmagaddal. XD
Samu Simon
Samu Simon 14 napja
@Atis Hubnem kell emlékeztetned, nem vagyok amnéziás. Tipik "jót röhögünk, higgy amit akarsz mondatok," meg társai. Ha nincs több érved ismerd el a saját hülyeséged. Nem tűnt fel hogy értelmetlen, egymásnak ellentmondásos, figyelembe még csak nem is vehető mondatokat írtál le, és saját magad írtad le a választ a kérdésedre, de ismétlem, nem tűnt fel. Pont a te bajod hogy menekülsz és próbálod menteni a menrhetetlent, nem tanulsz így meg sajnos normálisan érvelni. Na ki itt a hülye? U.i.: biológia tudásod fejleszd saját és embertársaink, illetve a világ védelme érdekében 🤣
Gergő Varga
Gergő Varga 15 napja
Én minden játékot torrent oldalról szedek le és egyszer sem találkoztam ilyenekkel hogy megszívatnak a készítők...(csak singleplayer játékokat szoktam letölteni ami multis steamen megveszem őket)
Antal Trab
Antal Trab 13 napja
@Ryan Softpaw ezt a windows-nál még elfogadom, mert az kötelező, de játszani nem az... (mondjuk nekem a meló miatt még a tetű win is eredeti :) )
Gergő Varga
Gergő Varga 15 napja
@Samu Simon kinek mi🤷🏻‍♂️ ha van egy ilyen lehetőség akkor meg kell ragadni...🙂 ha facebookon bejelölsz ott megadom a barátkódom szívesen aztán nézz szét hogy miket vettem meg eddig😉
Ryan Softpaw
Ryan Softpaw 15 napja
@Samu Simon Amúgy azért töltik le sokan a játékokat torrentről mert nem akarnak pénzt kidobni félkész szar játékokra mint pl:Cyberpunk
Samu Simon
Samu Simon 15 napja
@Gergő Varga elég nagy szégyen hogy nem bírsz megvenni egy játékot. Tolvaj 😒
Uri Hun
Uri Hun 15 napja
ami multis játék és steamon torrentbe kínálják a profilodra az scam nyúlj a tárcádba azt ajánlom ha nem akarsz a supportal szenvedni amikor ellopják a profilod
Tamás Korom
Tamás Korom 15 napja
Én az Alan Wake-t pont a kalózszem miatt vettem meg eredetiben.
Atis Hub
Atis Hub 15 napja
és így tudod hirtelen bejátszódna az a mém amikor a nő így beszél mélyen, letargikusan... xD
85 Fúzió
85 Fúzió 15 napja
Mirrors edget én is tört verzión játszottam végig, nálam nem lassult be a game. Red Alert 2-vel is csak évekkel később játszottam tört verzióval, és ott sem tapasztaltam effélét.
85 Fúzió
85 Fúzió 15 napja
@István Krisztián Török gondoltam :)
István Krisztián Török
István Krisztián Török 15 napja
Azért nem találkoztál ezekkel, mert te egy jó verziót töltöttél le.
Uri Hun
Uri Hun 15 napja
cnc net az tuti tiszta a trollkodástól mert törten(cnc nettel)kezdtem miután megvettem originen
Atis Hub
Atis Hub 15 napja
Dark souls 2 vanilla is állítólag a tört verzióban nagyon hamar eltörnek a fegyverek és ng+ nehezséggel indít azonnal a jatek.
Atis Hub
Atis Hub 14 napja
@Palapetya mint írtam elsőnek is a "vanilla" - original verzió.
Palapetya
Palapetya 14 napja
@Atis Hub Igazad lehet, mert én a scholart torrenteztem le, aztán amikor akciós volt megvettem. :)
Atis Hub
Atis Hub 14 napja
@Palapetya Valszeg' a scholar verziónál ez már nem áll fenn. vagy nem tudom... én nem warezolok szóval... csak mende-mondákat hallottam erről.
Palapetya
Palapetya 14 napja
@Atis Hub Dark Souls csoportban is volt már téma. Szerintem ami megtalálható neten az már javított változat.
Atis Hub
Atis Hub 14 napja
@Palapetya én is csak olvastam erről, aztán hogy mennyire igaz azt nem tudom. de többször is már más forrásokból is láttam/hallottam ezt.
Peter Csillag
Peter Csillag 15 napja
Liket azé ilene dobni !
A Nagy Semmi
A Nagy Semmi 15 napja
Végre elkaptam az értesítést :) Nézzük csak meg
Andras Varnusz
Andras Varnusz 15 napja
Hello
Resident Evil: Légy naprakész 12 percben!
12:47
A Michael Jackson ügy
17:30
PAXEL
Megtekintés 160 E
Audi e-tron GT quattro - Kell ennél több?
20:42
Andras Horvath
Megtekintés 122 E
az igazság
31:03
Whisper Ton
Megtekintés 327 E
Ginoka x G.w.M - BMW /Official 4k Videoclip/
3:30
Ginoka Official
Megtekintés 557 E
A Halálos iramban filmek 25 legnagyobb baromsága
13:30
TRY AGAIN: Quake
13:17
IGN Hungary
Megtekintés 25 E
10 dolog, amit nem tudtál az Oscarról
10:13
IGN Hungary
Megtekintés 53 E
Túlélés két keréken - Days Gone teszt
08:49
IGN Hungary
Megtekintés 97 E
A Michael Jackson ügy
17:30
PAXEL
Megtekintés 160 E
Audi e-tron GT quattro - Kell ennél több?
20:42
Andras Horvath
Megtekintés 122 E
az igazság
31:03
Whisper Ton
Megtekintés 327 E
Ginoka x G.w.M - BMW /Official 4k Videoclip/
3:30
Ginoka Official
Megtekintés 557 E
NOOB VS PRO VIDEÓS BUNKER A MINECRAFTBAN!
8:06
Dani Kalandok
Megtekintés 33 E
X-RAY ABUSE | Papers Please - Part 4
20:13
Markiplier
Megtekintés 1,5 M
KATONA LETTEM A MINECRAFTBAN! #7
13:14
PGT Dani
Megtekintés 60 E
Groups Day 6 | 2021 Mid-Season Invitational
7:22:45
LoL Esports
Megtekintés 872 E
My Dream Hidden Base in Minecraft
13:50
Mumbo Jumbo
Megtekintés 1,2 M