10 dolog, amit nem tudtál az Oscarról

  Megtekintés 53,893

IGN Hungary

16 napja

30 éve, 1991. április 26-án került az amerikai mozikba a #SylvesterStallone főszereplésével készült #Oscar, mely a tengerentúli hűvös fogadtatás ellenére nálunk igazi kultuszfilm lett. Videónkban olyan érdekességeket osztunk meg róla, melyeket nem biztos, hogy tudtatok.
#IGNHungary a világhálón:
• Weboldal: hu.ign.com/
• Webshop: ignshop.hu
• Facebook: IGNHungary
• Instagram: ign_hungary
• Twitter: ignhungary

Megjegyzés
Gábor Nagy
Gábor Nagy 7 órája
"máma nagyon hullámzanak az érzelmek" "Takarodj az átriumomból" :D a feleségemmel szoktuk kérdezni, hogy mikor lesz a nagymosás?
Ajándok Kondor
Ajándok Kondor Napja
kb 5-ször láttam és nekem nagyon tetszett
24Steevy
24Steevy Napja
Akkor most mindenki irány felpontozni ájemdíbín :) www.imdb.com/title/tt0102603/?ref_=fn_al_tt_1
Zoltán Stadler
Zoltán Stadler 3 napja
Angelo: Ne szólítsatok főnöknek, az tiszteletlenség! Aldo és Connie: Bocs Főnök! Ez a film számomra egy örök gyöngyözött mérföldkő az életemben, mert én a másodéves vizsgelőadásomban játszottam a főszerepet, és a Bajai színházban láttam először. Kitűnő élmény volt kívűl és belül élvezni a darabot, ami ezt a filmet vette alapul. :D
pisti801227
pisti801227 3 napja
Ne küldjön ki főnök. Ha kimegyek elveszítem a fonalat :P
Bazsi Sün
Bazsi Sün 4 napja
Csak belenéztem és kedvem lenne megnézni az egészet. Ez egy zseniális film és semmi sincs benne elrontva. Marisa pedig álomszép nő.... Az amcsiknek amúgy sincs ízlésük....
Johnny Cs
Johnny Cs 5 napja
Hatalmas volt ez a film. Nem tudom az amcsiknak miért nem tetszett. De érdekes hogy itt az egyik klasszikus ott meg le van húzva. Mondjuk tény hogy kell IQ ezekhez a poénokhoz ami az csiknak nem sok van.
Elameey
Elameey 5 napja
Szerintem nagyon király film, ezerszer láttam már (ha nem többször) és szívesebben nézem Stallone-tól ezt mint a Rambo-t. " Az a műszer a családi hagyatékom! " - Aldo Franco-nak amikor Franco elkobozza tőle a pisztolyt a teraszon.
Roland Bottka
Roland Bottka 5 napja
Stallone legjobb filmje.Ekkorat sem előtte sem utána nem aklakított. Maga a film a vigjáték kategórián belül igazi mestermű.
Zoltán Komlóci
Zoltán Komlóci 6 napja
Lehet köze a magyarországi népszerüséghez a fantasztikus szinkronnak.
Rita Suba
Rita Suba 6 napja
Remek, akkor imádom ezt a filmet.
Álmos Somogyi
Álmos Somogyi 7 napja
Nagyon szeretem ezt a filmet rengetegszer láttam, nagyon vártam már egy ilyen videóra!
Réka Gyökös
Réka Gyökös 7 napja
Nem rég néztem újra. Szerintem hamarosan megint sorra kerül. :) Megunhatatlan. :) A kedvenc szövegeimet fel sem lehetne sorolni, illetve egyenként benne vannak az eddigi hozzászólásokban. :) A franica változatot (de Funesszel) nem olyan régóta ismerem. De még mindig jobban tetszik Stallone-nal. :)
therealLunIstar
therealLunIstar 8 napja
- Ez egy tetű főnök. Ledurranthatom? -- Ide a pisztolyt, hányszor mondjam még?! Te már csak inas vagy... INAS... - Az a műszer a családi hagyatékom volt... - Milyen megható...
therealLunIstar
therealLunIstar 8 napja
"Mint a német fegyverletétel..."
Zsuzsa Czijáky
Zsuzsa Czijáky 8 napja
Ha Poole-t akarod, mehetsz Poole-hoz, de hagyd abba a válogatást, mert ő a harmadik vőlegényed ezen a délelőttön és még nincs fél 12😂
Kata777
Kata777 8 napja
Lehet a magyar szinkronnak köszönhető, de szerintem nagyon jó film. Lehet Sky-től nem megszokott, de igen is jó benne. Több nagy színésznek van olyan filmje, ami nem a "megszokott kategória", de attól még lehet jó. Ezért színész a színész, hogy több karaktert is el tud játszani. Én bármikor szívesen megnézem ezt a filmet, mert tetszik :)
László Szegedi
László Szegedi 8 napja
Számtalanszor láttam és a kedvenc filmem a maga műfajában❤👍! Nekem a kedvenc jelenetem amikor Teresa édesanyja jelentkezik cselédnek és minden kiderül higy ki kicsoda!
Yolo Star
Yolo Star 9 napja
Ja én azt hittem az Oscar-díjról lesz szó xDDDD az első 20 másodpercig néztem :D
Katalin Soos
Katalin Soos 9 napja
hànyszor làttam? ezerszer. Kívülrő tudom. Olaszul is làttam,de a magyar szinkronnàl nincs jobb.
Peti
Peti 9 napja
Nekem tetszett/tetszik többször láttam. :)
Zénó Veress
Zénó Veress 9 napja
Finucci, ül!
János Mokánszki
János Mokánszki 9 napja
"A lányának szép kerek diftongusai vannak." "Lehet az hozta rá a bajt"
Pacifista Megfaradt
Pacifista Megfaradt 9 napja
Nem is értem, túl bonyolult volt talán?! Mivagyunk ennyire egyszerűek?! Vagy, hogy a fenyőbe?! Szimplán csak a magyar átok, ahová beállunk az bukik?!:) Egyébként tényleg fura volt Stallone-t így nézni, de meglehet szokni jó pár újra nézéssel..
Richard Lakatos
Richard Lakatos 10 napja
Finucci be, Finucci ki, Finucci be.... akár a kutyáknak!
nyeSte
nyeSte 10 napja
”Na de főnök, ismeri a mondást. Ne tanúskodj, tovább élsz!" 😂😂😂 Zseniális. "Főnök, szerváltam a reggelit. - Szervíroztad, te idióta! "
Lajos Zsolt Mészáros
Lajos Zsolt Mészáros 10 napja
Nagyon szeretem ezt a filmet.
Roland Gulyás
Roland Gulyás 10 napja
Persze, hogy tudtam, csak nem sejtettem. Szerintem a legjobb rész😄
Béci Csedreki
Béci Csedreki 11 napja
Ez egy krva jó film 👍👍 A kritikusok nézzék egymás sgge ..ukát!
Miklos Zsolnay
Miklos Zsolnay 11 napja
Én vagy 3-4x láttam. Kedvenc dumám a filmből a "Rggelt. És holvana jó? Ebbae a táskában!"
Attila Kovács
Attila Kovács 11 napja
Kedvenc dumáim: Szerette a lányt, de nem bírt volna azzal a szemét apóssal. Nem fognád be végre a pofád?! Illetve Akkor még sofőr voltál. Ó Franco, apám elküldött otthonról, azt mondta szégyent hoztam a családra. Az a szemét...
Dia Omron
Dia Omron 11 napja
Sztàllón. Mekkora hülye vagy...
Sámat IdrÉ
Sámat IdrÉ 11 napja
"Harsány, csíkos, cakó... hm. Frankó!" "Fogja meg! Nézze csak, lágy, mint a bébipopó!"
Sámat IdrÉ
Sámat IdrÉ 11 napja
"- Az anyád, és én a legjobb iskolákba járattunk.... És mi lett belőled? Borzadály! Úgy nézel ki, mint egy örömlány a bordélyban! - Tán jobb lenne, ha szomorú lány volnék? Már felnőtt nő vagyok, nézd! - Hová gondolsz??? AZ apád vagyok!!! És micsoda borzalmas zenéket hallgatsz Bing Crosby, Cab Calloway! Azt hiszed, nem tudom betéve a trágár szövegeiket? - Ó hogy én mennyire el vagyok nyomva! Szeretnék vásárolgatni Párizsban, heverni a honolului homokon.... Ópiumot szívni egy kínai barlangban! - Csinálsz, amit akarsz, de ezt a szobát el nem hagyod!..." Nem biztos, hogy jó a sorrend, de szerintem ez az a film, amit minimum 1200x láttam, és tudom fejből minden párbeszédét.
Sándor Jánosi
Sándor Jánosi 11 napja
Szeretném visszavásárolni a táskát Miből Loptam magától másik 2 milliót. Esküszöm lelövöm.
Krisztián Szabó
Krisztián Szabó 11 napja
Rocco, a rumos a rabló rácsapott egy ragyogó drágakő-rakományra de rettentő rémesen ráfaragott.
Hodzsa Enver
Hodzsa Enver 11 napja
Csak tudnám miért kellett ennyi Michael Jacksont bevágni??? Amúgy szeressem film🙂
Szabolcs Csengői
Szabolcs Csengői 11 napja
Egyértelműen a magyar szinkron dobja fel nekünk ennyire. 🙂
Ferenc Gobor
Ferenc Gobor 12 napja
Finucci ÜL!!!
Wurgar
Wurgar 12 napja
kb 465* láttam. Imádom! Én azt a jeletet szeretem a legjobban, mikor együtt zongorázik a fiú szabókkal és ami utána jön.
Sámat IdrÉ
Sámat IdrÉ 11 napja
"Que cose fai? - Nagyon elsápadt!.."
Darthpay GK
Darthpay GK 12 napja
Nekem a Finucchiik a kedvenc szövegem a filmből. Már legalább 30x láttam de nem tudok vele betelni. Sosem lehet megunni. Egyébként kár hogy a hazájában nem értékelték a filmet mert szerintem kivételes darab.😀😀
Gábor Horváth
Gábor Horváth 12 napja
Jópárszor láttam és most újra megnézem. Szerintem a rendezőnek nincs igaza; amerikaibb lehetett volna de jobb nem. A Louis de Funes változat gyengébb film, mint ez. Pedig Funes sokkal jobb színész.
Zsolt Glancz
Zsolt Glancz 12 napja
Hát szerintem 100 feletti az a szám ahányszor láttam. Ez a film nálam 11/10-ből nem tudok semmibe belekötni Sly is jó és mindenki más is. De persze a szinkron nélkül tényleg semmit se érne. Ez így perfekt ahogy van hibátlan vígjáték. Talán még 30 perccel lehetett volna hosszabb is. "Maga hisz ennek a téglának? Én fi-fi-fizetett besúgó vagyok, az pedig ti-ti-tisztességes foglalkozás." , "A tizenegyedik parancsolatot követjük: Csapj le, mielőtt felebarátod lecsap." , Kérlek Aldo, ne cseszekedj! Ez irtó sürgős! A főnök sose kel fel 9 előtt, ezt még a zsaruk is tudják! Rám lesz dühös! Rád lesz dühös, de nekem kell felébresztenem! Mondd, hogy életbevágó kérdésről van szó! "
Dávid Kardos
Dávid Kardos 12 napja
"Szerencséd, hogy ma nem vagyok zaklatott,mert máskülönben te már nyakig állnál a betonban !" Érdekesség, hogy a filmben Kirk Douglas figurája meghal. Mindenki a szobában fiatalabb nála. Erre Stallone kivételével a valóságban a szoba ÖSSZES szereplője ELŐBB HALT MEG !!! Kirk Douglas 103 évig élt. Valamit nagyon jól csinált...
Gergely Kónya
Gergely Kónya 12 napja
Talán csak "haza beszélek", de elképzelhető, hogy itt is a szinkron tett annyit hozzá, hogy klasszikussá tudott válni, ahogy erre utalt kicsit a videó is.
SirPurgatory
SirPurgatory 12 napja
tehát azért szar a film mert a gyökér amerikai nem tudja elképzelni Stallonet egy vígjáték szerepben, a szép, leszarom nálunk alapmű :))
Gábor 0 Szendery
Gábor 0 Szendery 12 napja
Ha nem látam legalább 10szer akkor egyszer sem. Imádtam minden alkalommal
Krisztián Faluhelyi
Krisztián Faluhelyi 12 napja
Számomra mindig is a Louis De Funes féle Oscar volt az igazi, Haumann Péter zseniális szinkronalakításával.
Krisztina Csizmadia
Krisztina Csizmadia 12 napja
Nagyon ritkán szoktam kommentelni, de most kikívánkozott belőlem: 1. Az Oscar valóban egy vicces film. 2. Stallone nevét nem így kell ejteni és eléggé zavaró a videóban. Mint ahogy a videóban több olasz származású, "italo-amerikai" színész is meg van említve, nekik normálisan van kiejtve a nevük, Stallone nevét még mindig így kell kiejteni: "Sztállóne" (borzalmas leírva fonatikusan, de hát muszáj volt :D)
Szilárd Imrei
Szilárd Imrei 12 napja
"A mai napra felírt szó: expeditív. Annyi, mint hatékony és gyors. Akkor hát legyünk expeditívek." Mai napig használom ezt a szót, és az átriumot is innen tudom :)
Szilárd Imrei
Szilárd Imrei 11 napja
@Sámat IdrÉ dr. Puhl: Helllóó!
Sámat IdrÉ
Sámat IdrÉ 11 napja
Beíratlak doktor Puhl beszédtanfolyamára. Ha én tanulok, te is tanulhatsz!
Tibor Menyhart
Tibor Menyhart 12 napja
Ma napig rendszeresen használom belőle a poénokat....imádom.
Dávid Terjék
Dávid Terjék 12 napja
"Ennek aztán van vér a pucájában. Szétbuzerálja a napirendemet." Kb 130-szor láttam... :D Ebből többször angolul is. A magyar szinkron sokkal jobb. Egy-két poén nem ül csupán: Nem vagy más mint egy oximoron, angolul több értelme van. Ox and a moron.
András Máttyás
András Máttyás 12 napja
A doki is megmondta! Nem vagy te más, csak egy oximoron! :D
1984robert
1984robert 12 napja
Szerintem zseniális film és pont úgy jó ahogy van, legalábbis a magyar szinkronnal. :-)
Zoltan Pentek
Zoltan Pentek 13 napja
Gáti Oszkár elégedetlen szinkronnal , mert a végén derült ki neki , hogy beszéd hibás a Stallone karaktere és már nem tudott úgy beszélni.
RobarTigezVideo
RobarTigezVideo 13 napja
A kedvenc filmem! ☺ "És honnan van neked újabb 50.000 dollárod? Hát loptam magától!"
Zoltan Pentek
Zoltan Pentek 13 napja
"Ez mikor volt?"" Nadrág és az ing között". Másik: "Már is gyereket csináltál az új cselédnek?" 😀 Még az is :" Fönők had maradjak, kimegyek elvesztem a fonalat."
Máté Endrész
Máté Endrész 13 napja
M.Jacksont berakni a snittekbe...szerintem tulzás kicsit...pláne ennyiszer és ennyi gyerek(barátjával)...🤷‍♂️
Dulacsi Renáta
Dulacsi Renáta 13 napja
"Tudtam, csak nem sejtettem" :D
István Kőszegi
István Kőszegi 13 napja
,,a pezsgő csak a hajó avatáshoz kell”
Kovács Lajos István
Kovács Lajos István 13 napja
Ez egy eredeti Filucsi........
Szilárd Imrei
Szilárd Imrei 13 napja
Én évente megnézem ezt a filmet. És most kedvet is kaptam hozzá. Másfél óra múlva jövök :D
Halezun1
Halezun1 13 napja
Ez a film is annak a bizonyiteka hogy az ilyen oscar galak meg ilyen fosok semmire nem valok. Ez egy nagyon jo film
Barbara Hortobágyi
Barbara Hortobágyi 13 napja
Sose felejtem el 5 évvel ezelőtt bátyámat felkértem legyen az esküvőn a tanum..... Rám nézett fa pofával majd közölte : -Ne tanuskodj tovább élsz! 🤣🤣🤣🤣 Végül elfogadta a felkérést XD🤣🤣🤣🤣
József Gábor Gál
József Gábor Gál 13 napja
Minimum 30-szor láttam. Most is bármikor meg tudnám nézni.
Mihály Hegedűs
Mihály Hegedűs 13 napja
Azt hittem, hogy a Louis de Funés-es az eredeti. A francia verzió jobban, de ez is tetszett.
Fox You
Fox You 13 napja
-Tele a ház csibészekkel és gyilkosokkal. -Kiről vett volna példát? -Todod jól ,hogy nekem itthon is dolgoznom kell. :)
Ádám Ferensitz
Ádám Ferensitz 13 napja
Ez a film olyan mint a bud spencer filmek 😀 Minden alkalommal szakadok a röhögéstől 😀😀
Krisztián Komjáti
Krisztián Komjáti 13 napja
Tudtam, csak nem sejtettem
Laura Kellner
Laura Kellner 13 napja
„Tudtam csak nem sejtetem! “
Rudi2330
Rudi2330 14 napja
"Te gyereket csináltál az új cselédnek??"
Gábor Szaszkó
Gábor Szaszkó 14 napja
A kritikusok hülyék :D Nagyon sok évig valahogy kimaradt nálam a fókuszból ez a film de amikor úgy kábé 5 évvel ezelőtt egy Jägeres Szentestén már kínomban nem tudtam mit nézni rábólintottam.... Hááát.... Térdcsapkodós, sírva röhögős este volt, nekem abban az évben ezt hozta a Jézuska XD Az Oscar egy kiváló vígjáték intelligens humorral és rendkívül szórakoztató dialógusokkal :D Egyébként, hogy jó film-e? Hát azt persze, hogy tudtam! Csak nem sejtettem! :D :D :D
Zoltán Szabó
Zoltán Szabó 14 napja
+1 lájk, amiért kiemeltétek a zseniális magyar szinkront! :)
Zsolt Kolonics
Zsolt Kolonics 14 napja
Èppten a jenkik nem èrtik meg mi is a színèszet lènyege? Egy ember egymástól teljesen eltèrő karaktereket formál meg más- más filmekben. Ezt itt Európában èrtik tudják.
surszki
surszki 14 napja
- Reggelt doki! - ejnye, ejnye Provolone úr! Hol van az a jó?! 😀 - ebben itt! 😀
Balázs Olivér
Balázs Olivér 14 napja
"Tudtam, csak nem sejtettem!" Mi, magyarok az anyatejjel szívtuk magunkba a komédia, a kabaré és jelen esetben a bohózat szeretetét. Az amerikaiak azért nem értették ezt a filmet, mert teljesen szokatlan volt/lehetett nekik, hogy gyakorlatilag egy helyszínen játszódik, több szálon bonyolódik a cselekmény és a commedia dell’arte-é a főszerep (legalábbis annak a hatását keltik a párbeszédek) - holott a *sitcom* mint műfaj ismert volt már 30 évvel ezelőtt is a tengerentúlon. Nem tudom, mr. Schwarzeneggernek kisebb vagy nagyobb sikere volt az Ikrekkel, bár ott nagyot dob mr. De Vito is rajta.
Gábor Márk Köteles
Gábor Márk Köteles 14 napja
"-Az esküvő után beköltöztök a tágas földszinti lakosztályba. -Miért pont oda? -Mert miután eltörtem a lábát nem tud majd lécsőt mászni..."
János Bakucz
János Bakucz 14 napja
Nem is tudom hányszor kiskoromban megvolt hbo ról felvet videon. Egy jelenet jutt most eszembe kiálltás Kany! Oda rohan itt vagyok kirántja a kezéből a csirke cumbut, aztán mérgesen ránéz Kány "Maga vette el" Még egy elején: Pakolj ki És kivesz egy egész fegyver arzenált az öltözékéből.
i r a F
i r a F 14 napja
Rohadt jó film, ez után a videó után kedvem támadt megint megnézni 😁
László Kővári
László Kővári 14 napja
A mai napig a kedvenc vígjátékom! :)
Sándor Szalai
Sándor Szalai 14 napja
"csapj le, mielőtt felebarátod lecsap!"
M M
M M 14 napja
Sztálon nekem mindig Sztállóne marad! :D
M M
M M 14 napja
A Magyar szinkron is zseniális nem csak a film! :))
Fejer Gabor
Fejer Gabor 15 napja
FINUCSIK!
Windlespoon
Windlespoon 15 napja
Nem is tudom, hányszor láttam... minden évben megnézem párszor, és ugyanúgy nevetek, mint mikor először láttam. Emiatt tartom számon színészként és nem csak izompacsirtaként Stallonét, sztem zseni benne. Nyilván a szinkron ugyanúgy feldobja, mint a Ford Farlaine kalandajait Nagy Feró.
romolusz77
romolusz77 11 napja
Ha még sok jó filmet juttatok eszembe egész nap a tv előtt fogok ülni.....
George theConcrete
George theConcrete 15 napja
Miért van ennyi felvételen ott Michael Jackson?
George Suhani
George Suhani 15 napja
Minden sora kincs!
brendon729
brendon729 15 napja
Zseni egy film annyi biztos !! Danny Devitoval mekkora királyság lett volna !!!! Nem tudom ki,hogy van vele de Stalone= mafia !!! Funes= "really boss"!! egyik jobb minta másik :)
Attila Szeibert
Attila Szeibert 15 napja
Tudtam hogy az én lányom, de nem sejtettem hogy az apja vagyok. Igazi klasszikus komédia.
Jozsef Meszaros
Jozsef Meszaros 15 napja
Szerintem nagyon jó film !
istipisti55
istipisti55 15 napja
Köszönöm Fecsegő, ezért egy 100-as jár... - Egy szá- szá- százasss... Kkk köszönöm Mmmr Vvvendetti úr...
istipisti55
istipisti55 15 napja
Megint jön egy másik táskával.... Szóljatok haza, hogy ne várjanak... Hosszú éjszakánk lesz... Bocsánat, ha nem pontosan idéztem, régen láttam :) Javítsatok ki, aki tudja pontosan :)
Tamás Novák
Tamás Novák 15 napja
Alapmű
Tamás Novák
Tamás Novák 15 napja
Finuccsik😅
y x
y x 15 napja
Hülyék ezek az amerikaiak. Stallone legjobb szerepe és arany málnára jelölik. Costner szintén egyik legjobb filmjéért meg meg is kapja. Röhej.
VinyoHungary
VinyoHungary 15 napja
Kedvenc párbeszédem: -Mit csinálsz, nem tudod, hogy szesztilalom van? -Hogyne tudnám, abból szedtük meg magunkat. :D
Erik Meilinger
Erik Meilinger 15 napja
tudtam csak nem sejtettem
Gery King
Gery King 15 napja
Csak azért mert a magyar televízió eszt az olcsó vackot sugározza még nem jelenti aszt, hogy az embereket érdekli is. Ők a hófehérkét is ugyan úgy néznék főműsoridőben.
Gábor Barta
Gábor Barta 15 napja
Imádom ezt a filmet! Rokkó a rumos rabló, rácsapott egy drágakő rakományra, de rettentő rémesen ráfaragott! :D :D
atrask0
atrask0 15 napja
Alapmű. Kifejezetten tetszett, hogy Sly kimozdult a "komfort zónájából", és mérföldekkel jobb lett, mint az Állj, vagy lő a mamám. Ennél a filmnél a szinkron, csak dicséretet érdemel. A Connie-t alakító Chazz Palminteri egyenesen frenetikus (tekintve, hogy pl a Bronx-i mese, melynek főszereplője, egyben saját maga által írt színdarab, amit 30 éven keresztül elő is adott a Brodway-en). A kedvenc mondatom is hozzáköthető: "Az egész úgy 8:30-kor kezdődött...."
Így születnek a kultfilmek: 20 éves a Blöff
09:27
ŰRKUTATÁS MAGYARUL  |  Hogyan jutunk a Marsra?  |  #38
18:34
Űrkutatás magyarul
Megtekintés 57 E
Szuperlopás, Szuperliga, szuperPutyin
12:30
Pottyondy Edina
Megtekintés 208 E
Speedzone-teszt: Tatra T158, ez nem ijed meg terepen
30:52
TRY AGAIN: Quake
13:17
IGN Hungary
Megtekintés 25 E
What the Trees Whisper About
1:18:05
Filmdzsungel Stúdió
Megtekintés 285 E
CSAK ANYA MEG NE TUDJA!
09:34
TheVR
Megtekintés 305 E
PREMIER! Friderikusz Podcast 1. epizód
1:46:34
Friderikusz Podcast
Megtekintés 287 E
Baelin's Route - An Epic NPC Man Adventure
36:57
Viva La Dirt League
Megtekintés 1,5 M
Keménymag (2021-05-04) - HÍR TV
42:24
Hír TV
Megtekintés 30 E
SzkiTon TV - Nem minden munka nemesít
4:52
SzkiTon TV
Megtekintés 123 E
Az utolsó szerelmes levél | Hivatalos előzetes | Netflix
2:38
A LEGROSSZABB FUTBALLINDULÓK - TrollFoci S04E07
23:36
TrollFoci YouTube Channel
Megtekintés 38 E
Rácz Family Show - 19. Rész
38:24
Racz Family Official
Megtekintés 55 E