A csonkolás nem elég? - Mortal Kombat (2021) kritika

  Megtekintés 47,113

IGN Hungary

17 napja

Úgy vártuk a #MortalKombat R-besorolású rebootját, mint Shang Tsung Shao Kahn eljövetelét, de vajon képes volt beváltani ígéreteit a film? Lássuk!
#IGNHungary a világhálón:
• Weboldal: hu.ign.com/
• Webshop: ignshop.hu
• Facebook: IGNHungary
• Instagram: ign_hungary
• Twitter: ignhungary

Megjegyzés
Gergő Gyalog
Gergő Gyalog 9 órája
Hülye kritika Ez a film nagyon jó
Random Ember
Random Ember 3 napja
Minek erőltetni mindenhol ezt a ,, Nincs egy forintunk se, de csináljunk akciófilmet,, hozzáállást? Tényleg nem értem.
Bence Pelikán
Bence Pelikán 6 napja
Már láttam és tetszett. Moziban megnézem majd magyar szinkronnal is ! 😊 8/10 😊
Big Cash
Big Cash 7 napja
Hogy lehet milena feka??? Vagy keverte jade-el 😅🤡
eLfeNzGuL
eLfeNzGuL 8 napja
Spoiler! Következő részben benne lesz Johnny Cage is már :D
Amerikai Sorozatok legjobbjai
Amerikai Sorozatok legjobbjai 9 napja
Nekem ez a film nem igazán jött be főleg azért mert a karaktereket többnyire nem igazán adták át. Pl Milena lehet volna sokkal jobb a színész aki játssza inkább Jadet kellet volna játszania Milénát pedig egy Ázsiai színésznek kellet volna játszania. Liu kang-nél az volt a baj hogy fogtak egy Ázsia színészt aki remek erőben van de nincs színészi múltja.
Cyber Gekko
Cyber Gekko 10 napja
rém kellemetlen az egész film ! xDD
János Gomán
János Gomán 10 napja
Szerintem jó volt, mondom ezt MK fanként, sokat merít a játékokból, volt már ettől sokkal rosszabb film is, én szerettem a régi 95 ös filmet is de azért ez jobb, szerintem a Mortal Kombat-ot mint filmet valamiért mindig lehúzzák, ha maga Ed Boon lenne a rendező forgatókönyv író akkor se lenne jó sok embernek! 🤣
Feri Kreszneics
Feri Kreszneics 10 napja
Gyenge film
Jozsef Meszaros
Jozsef Meszaros 10 napja
Huu nagyon jó lett !!! XD XD ugyan már ... Erre vártam ?.. elsö 10 perc az nagyon szép volt .. A többi egy tress szar... Goro a nagyherceg!!!!!!!!! meghal egy garázsba egy sráctól aki akkor fedezi fel a képeségeit?? a torna el sekezdödik ... vagy ez lenne a torna ?? a helyszinek .. nem volt jobb ötletük... ennyire tellett... 4,5/10
HumorVilág
HumorVilág 11 napja
Számomra 6/10 .Nem nagy cucc
Kevin Kardos
Kevin Kardos 11 napja
Nekem a ami nagyon szúrta a szemem, az az, hogy (akkor még nem) Sub-Uerot kezdettől fogva a Bi-Han változatként vetítették, és ha jól tudom, Bi-Han nem harcolhatott Hanzoval, hiszem Bi-Han csak az előző Sub-Zero Kuai Liang, az öccse halála után öltötte magára a jeges maszkot. Akkor meg már javában Scorpion ként létezett Hanzo, mert Kuai Liang ölte meg, majd Scorpionként bosszút állt. Jávítsatok ki ha tévedek, benne van a pakliban🤷‍♂️
Kevin Kardos
Kevin Kardos 11 napja
(Elnézést! Tévedte. Kevertem a 2 testvért)
Marosits Péter
Marosits Péter 12 napja
Pont ez az. Várnánk kedvenc harcosainkat. Erre betesznek főszereplőnek valakit, aki nincs is a játékban, mellette meg van még több olyan karakter, akiktől lényegesen ismertebbeket is fel lehetett volna vonultatni.
Rózsavölgyi Attila
Rózsavölgyi Attila 13 napja
hát ez jó szar volt
Rózsavölgyi Attila
Rózsavölgyi Attila 13 napja
mármint a film
Bence Baranyi
Bence Baranyi 13 napja
Nincs benne Hsu Hao és Blaze, 0/10 Csak vicc, megnézni a filmet ajánlom.
Harsányi Jani
Harsányi Jani 13 napja
Ki ez a Cole gyerek?
Pali Pszicho
Pali Pszicho 14 napja
A 95- ös is már egy rakás szar volt🤢
Pepé Matias
Pepé Matias 14 napja
Teljesen rendben volt!
Rickless Morty
Rickless Morty 14 napja
Azt az egyet hozzá tenném, hogy egy dologban magasan veri pl. a Marvel filmeket. Bárki bármikor meghalhat és ez azért ad egy kis plusz pikantériát ellenben a Marvel filmekkel ahol biztonságban tudhatjuk az igazán nagy ágyukat. Kung Lao halála nagyon meglepo volt és remélem Kano valamilyen modon feltunik meg Shang Tsun oldalán a következo filmekben mert nagyon jol el találták a karaktert. Cole szerintem azért ilyen egyszeru mert nem tudják még mi legyen a pontos szerepe ebben az egész univerzumban igy meg hagyták egy homogén karakternek és majd részben a további cselekmények illetve a rajongok feedbackjei fogják el helyezni ezt a karaktert az univerzumban. Sub-Zero nagyon badass volt a filmben Scorpinra jo castingoltak viszont a karakterét sokkal brutálisabban kellet volna ábrázolni. Nálam 8/10 a film bár nekem alacsony az ingerkuszobom, de az már engem is zavart, hogy a film a fele után egy kicsivel szét esik teljesen és hagyják az addig szépen felfutott sztorit és szimpla cool vérengzéssé degradálodik a film.
Blazemusic Ádám
Blazemusic Ádám 14 napja
Én nem értem,mi egyebet lehet várni egy látvány és fantázia játék megfilmesitèstètől,ami egy verekedős játékra épül.Tèny,én pont a napokban vittem végig a story-ját a 11nek és speciál le voltam nyűgözve az egész játéktól és az jobb,mint ez a film,már mint a játék története.Ám tegyük hozzá elvileg 5 részes lesz a reebot és ez felvezetőnek rendben van,legalábbis nekem az vokt.Ugyan csak ezt tudom mondani a Godzilla VS kong filmről.2 nagy behemót szörny küzd egymással látványosan egy látvány fantázia filmben.Mi kell még?Ok tudom,jó story,de sajna ezekhez a filmekhez nagyon nehéz filmet készíteni,főleg adaptációról.Rengeteg mindennek kell megfelelnie,mèg olyan dolgoknak is ami lehetetlen,ezt figyelembe kell venni ha leülünk egy ilyen filmet megnézni szerintem.
Marosits Péter
Marosits Péter 12 napja
Látványt, és fantáziát lehetne mondjuk tőle várni.
Márk Györfi
Márk Györfi 14 napja
Azt a filmet le lehet már tölteni???
Joe Janik
Joe Janik 14 napja
Ahhoz képest, h a film címe Mortal Kombat, egyetlen dologról nem szól: a Mortal Kombatról. Ez kb olyan, mintha a Godzilla filmben nem szerepelne Godzilla, mert azt még tojás korában megölték.
Béla Batai
Béla Batai 14 napja
Ha mortal kombatban jártasabb emberként nézem , ultra gagyi , ha ezek nélkül akkor szimplán egy erős b kategória. a szereplő választással különösen nem értek egyet , a kosztümök meg hát hát az is inkább erősen budget kategória.
Jenőő Seres
Jenőő Seres 15 napja
Ha valaki az igazi eredet sztorira vágyik, az üljön le és játsza végig az összes MK játékot :D Pontosan azt adta a film, amit vártam tőle. Igaz, egy kicsit érdekesen nyúltak bele a sztoriba, de a sok easter egg kárpótol... Szerintem ez a film inkább az "igazi" film előzetese, kedvcsinálója.
Péter Osváth
Péter Osváth 15 napja
Rég láttam ennyire szar (MK) filmet. Nem állítom, hogy a filmadaptációk jók volnának, de pár hónapja megnézegettem a MK játékok összevágott átvezető videóit. Mérföldekkel élvezhetőbb történet bontakozott ki abból. Eleve nem értettem ki a tök ez a Cole Young, de értem az újítás szándékát. De a történet alapját képező betörés szerintem nagy hülyeség. A Mortal kombatot azért találták ki, hogy ilyen ne történjen. Raiden feladata pont az volna, hogy az illegális átlépést megtorolja. Ehelyett végigmézte volna, ahogy Shang Tsung csal. Okos... Számomra csalódás volt.
Dominik Szolnoki
Dominik Szolnoki 15 napja
Nekem nagyon tetszet Nagyon jó volt a grafika meg minden
Ágos
Ágos 15 napja
Én egy kicsit többet vártam volna a filmtől. Az eleje, vége izgalmas, pörgős, de a közepe igen csak unalmas.
Richard 7
Richard 7 15 napja
Hatalmas csalodas, skorpio es sub zeron kivul az egesz film egy kalap szar, aki szerint meg nem az csak nem akarja bevalani, az egesz story par masodpercben van felvezetve, a harc koreografiak hihetetlenul amator( jax reiko elen hat az valami borzalom), a karaktereknek semi felvezetese es igy tovab, nagyon jo lehetet volna de nagyon elbasztak, a regi 95 os valtozat a mai szemel gyengenek tunhet de akoriba nagyot utot, de enel 1000 szer job, nagy kar.
Guresz
Guresz 15 napja
Korrekt kritika. Én rosszabbra számítottam, de egyszer simán nézhető (10/6 nálam is).
666pepi1
666pepi1 15 napja
tökre örülök a 'kritikusnak " miért nem te rendezed a filmet ..??? ha ennyire tudod mit hogy kell !!ez a film nem ad többet mint szórakozást másfél órára , ami pont elég számomra ! ne építsünk már felhőkarcolókat !! ez nem egy ryan közlegény vagy a kereszt apa trilógia !! még is mit vársz ?? :) nekem hozta amit vártam egy vasárnap délutáni kikapcsolódásnak tök életes volt !
Antal 987
Antal 987 15 napja
Na vájá vájá vájááááá Szóval Sub Zero karakterét alakító színész 5 filmre szerződött? Nem akarok spoilerezni, de nem ez jött le a film vé-gén..... AMúgy Reikót alakító színész a madmaxből ismert Riktusz karakterét hozta. Üvölt és középszerű :)
Milán Farkas
Milán Farkas 10 napja
@Marosits Péter Arról már nem is beszélve, hogy más karaktert is bevezettek a film végén, egyértelmű utalás adva a folytatásra.
Marosits Péter
Marosits Péter 12 napja
De ez jött le a film végén, mert Sub Zero-ból lesz a halála után Noob Saibot. Így simán megágyaztak a karakternek.
Nexel
Nexel 15 napja
Spoilers Alert Merész reebotolni az eredeti storit . Cole young miért ne . Szinte bisztos hogy Scorpion lessz belöle a tovabbi filmekbe. Kung Laon kivül minden halott vissza fog térni mint revenant ( Sub Zéro bol lessz Noob Saibot . Kabal Mileena és a többi IS vissza térnek majd ) . Sub Zeronak van iker testévere . Magyarul lessz Sub Zéro és Noob Saibot . Nem szabad el felejteni a Tarkatan Klan vezérét Barakat vagy még a nagy Shao Kahnt . A következö film szerintem lessz a Tournament kezdete . Shang Tsung és Shao csalni fognak mint mindig . Johnny Cage lessz . Nightwolf IS . Ez a film csak bemelegitö volt az univerzumba . Szerintem még spin off ok is lesznek . Shinnok és Kronika is bisztos lessz késöbb . Ha okosak nem adgyak vissza a filmet ennek a rendezönek . Legyen James Wan inkabb .
escsnake
escsnake 15 napja
Igaz, azt hozzá kell tennem,h Shang Tsungtól minden kitelik. Viszont akkor Sonya Blade amnéziás lett, de elég rendesen :)
escsnake
escsnake 15 napja
Arra azért kiváncsi vagyok,h most vajon hol lettünk megvezetve, a 95 vagy a 21 ben? Keno, Goro na és Skorpoin születése.
Qjozsi
Qjozsi 15 napja
Sajna egyet kell értenem: Scorpion és Sub Zero jelenetei hihetetlenül jók és aztán jön a zs kategóriába illő szinészi játék mindenki mástól( Keno karaktere is jó lett de semmi köze a játékhoz) ez így ebben a formában szánalmas nagyon egyszer nézhető kategória ezt ennyi erővel Uwe Boil is rendezhette volna !
Balazs Berta
Balazs Berta 15 napja
Végre egy értelmes kritika, minden szóval egyet értek. Végtelenül csalódtam.. Reménykedtem mert jól is meg lehetett volna ezt csinálni de valahol tudtam, hogy nem fogják. Reiko és Raiden katasztrófa, Cole Young wtf.. amúgy valaki mondja már el Shinnok amulettjével miért nem csináltak rendet három másodperc alatt? :D
kakiskuki úr
kakiskuki úr 15 napja
3/10 az új karakter borzasztó szar
Szabó József
Szabó József 16 napja
Hol lehet megnezni ezt a filmet?😂😂
Szabó József
Szabó József 16 napja
Köszi!😃
Tóni Bekő
Tóni Bekő 16 napja
ncore vagy online filmek. jó szórakozást ;)
eennyi
eennyi 16 napja
Csak a korábbi mortal kombat filmekhez képest jó.
Antal József
Antal József 16 napja
Jó film volt. Nem értem a kritikákat. az egy arckifejezéssel játszó főhős pedig nincs egyedül(Van Damme, Schwarzenegger, Stallone, Seagal stb.). Szerintem nézhető és élvezhető. Aki meg tudja nézni tegye meg ne higgyen a kritikáknak.
László Jacsó
László Jacsó 16 napja
Kifejezetten örülök ennek a filmnek, mert ezután még jobban megbecsülöm azt, hogy az eredetit anno még fénykorában nézhettem meg :) De ez az új nálam még az 1x érdemes kategóriát sem éri el...
Balázs Kalmár
Balázs Kalmár 16 napja
Suttyókritikát!!!!!!
88 HUSavage
88 HUSavage 16 napja
Ha eltekintünk a lore-tól, akkor rendben van a film...de akkor minek igérték azt, hogy univerzumhű lesz? Kicsit rusholt, összecsapott a film második fele, de ez ilye
Jones Blood moon
Jones Blood moon 16 napja
Hali tegnap láttam a filmet nekem nagyon tetszett nagyon ott van oda tették magukat de nagyon eszméletlen jó film lett 😱😱igaz feliratos még de attól eltekintve nagyon szuper lett 💪🏻👌🏻
Jones Blood moon
Jones Blood moon 15 napja
@Elahino MiranonHali nem töltöttem le online filmek.site ezen az oldalon fent van feliratossan.😉
Elahino Miranon
Elahino Miranon 15 napja
Honnan töltötted a filmet és a felíratot?
Kulturalis Egylet
Kulturalis Egylet 16 napja
unalmas, vontatott, lassu. eredeti filmzene nulla, sztori nulla, diszlet nulla. cgi kripli.
Marton Janos
Marton Janos 16 napja
Bealudtam rajta,kurva fos volt😄
Béka
Béka 16 napja
Hulladék nem is vártam mást össze csapott értelmetlen szar. Látvány még még de a többi istenem szar szinészek gagyi sztori na és a főhő nincs is benne a mortal kombatba :D nem értem minek csinálnak ilyen filmeket felesleges idő és pénz pazarlás :D
Hunor Miklos
Hunor Miklos 16 napja
Sound of Metal? Nomadlands? Valami normális filmről nem akartok kritikát? Csak ilyen dedos baromságokról? Mortal Kombat...már gimnáziumban kínos volt.
Péter Ragó
Péter Ragó 16 napja
Oké, akkor mondjuk ki. Felejthető szar volt. Mit gondoltok, miért az első 7 percből láttátok a legtöbb előzetest? Ja, mert valamiért az elmúlt évek során úgy alakult, hogy Sub-Zero, illetve Scorpion lett a MK szériák legfőbb húzóneve? És akkor most mit is kaptunk tulajdonképpen? Egy tournamenten majd jól elpüfölik egymást a karakterek, de igazából lerendezzük az egészet a tournament előtt, hogy aztán, ha van egy kis szerencsétek, 2-3-4 év múlva, majd megkapjátok azokat a karaktereket, akik alapból része voltak a játéknak. Hát basszus, pont azért volt ótvar trágya az MK2 film, mert tök random kerültek elő/dobáltak bele olyan karaktereket-karakter neveket, akikkel így kilett a létszám, viszont 30 másodperc alatt túl lettünk rajtuk. Még mindig röhögöm, ahogy Striker 5 másodperc alatt elesett. Állítólag, mert hát ugye nem láttuk. Erre itt egyszer csak megjelenik Kabal. Meg az a kalapácsos ipse, nem a Gimli, hanem a másik. Az ki? MK6,7, honnan sikerült előrántani? Oké, én bealudtam, de légyszi, mondjátok, hogy ő legalább leesett a PIT-be, mert mintha egyszer egy hídon is készülődtek volna. Elmondom mi a különbség a sokak által bőven szidott MK1-2 film és a reboot között. Az, hogy a 2. rész tényleg ótvar szar volt. Viszont az MK első része nagyon sok mindenben formabontó volt. Könyörgöm, ne 2021-ben röhögjük már ki, hogy hogyan nézett ki egy 1995-ös film (hahó, gyerekek, itt akkoriban még 3 évre voltunk a fantasztikus 6:3, a csodálatos Hippolit, meg aztán a Meseautó, és hasonló gyöngyszemektől). A koreográfia akkor bőven megállta a helyét, sőt, OLYAN zenére, OLYAN harcművészeti jeleneteket kb semmilyen filmben nem láttál. Hát Reptile hogy levette már fejjel a kőtömböt.. Apropó, Reptile. Ugye nem felejtettük el, hogy Reptile nem merül ki annyiban, hogy láthatatlan, meg hogy savat köp. Hahó, rejtett karakter, ééééérted! MK-Reboot 1:0 És hát na. Röviden. A mérleg egyik felén van egy kb 4 MB-os játék, amit 3 évig játszol, végre filmet csinálnak belőle, 10szer nézed meg moziban, pont azt kapsz, amit vársz, és jé, benne van Christofer Lambert. A mérleg másik felén pedig egy több 10 gigabájtos felhypeolt game, ami igazából 20 éve ugyanazt adja, egy filmmel, ami nem most lesz jó, hanem 5 év múlva, ha már lement a másik 3 rész is. Hát, ahogy érzitek. Let´s dance.
Sons of Odin OTS
Sons of Odin OTS 16 napja
Az azért kicsit furcsa számomra, hogy kb végig szidjátok a filmet (megjegyzem, jogosan), majd a végén adtok rá egy 6-ost? :D Akkor milyen az 1-es? Vagy ez egy százas skála, mert akkor nem szóltam. :)
Csecsodi Nandor
Csecsodi Nandor 16 napja
Eddig ez a legszarabb mortal
Aaliiya
Aaliiya 16 napja
Mondjuk azért tényleg túlzás ez a kritika mert egy ahogy rengeteg komment is írja egy mortal kombat történeten nincs mit cifrázni... ha nagyon rámentek volna a sztori ra akkor meg 1000% hogy az lenne a baj hogy jajj hát minek kellett ennyire rámenni a sztorira... meg volt a kellően elég sztori a vér a verekedés ez kb olyan volt ez a kritika mint ha valaki a történet miatt nézne pornót xD
Eneira Fyrion
Eneira Fyrion 16 napja
Nagyon szeretem a 95-ös verziót és ennek ellenére nagyon tetszett a mostani. A zenét hagyjuk....szánalmas. Hiroyuki Sanada mindent vitt nálam, de elfogult vagyok :) a többi karakterrel sem volt különösebb bajom, de én ennyit vártam a filmtől.
Rage
Rage 16 napja
Nem engedettem volna kiadni! Rossz volt nézni! Szánalmas volt a régihez képest!
Dániel Baksa
Dániel Baksa 16 napja
Mondja mar ki valaki, hogy KONKRETAN SZAR LETT :D Az elso 7 percen kivul gagyi az egesz. Sikerult 2021 ben gagyibb filmet csinalni mont 95 ben sot a 95 os nem gagyi! Orulok, hogy ezert nem mehettem moziba. 2 ora minusz az eletembol.
Miklos Rafael
Miklos Rafael 16 napja
Örülök hogy rebootolták.😀 Engem Cole kifejezetten irritált, szerinten semi értelme nm volt ennek a karakternek, lehet azért mondom mert Cage kimaradt😂😀
Miklos Rafael
Miklos Rafael 15 napja
@kakiskuki úr 🤣🤣
kakiskuki úr
kakiskuki úr 15 napja
@Miklos Rafael ENNÉL MÉG AZ IS JOBB KÉPESSÉG LETT VOLNA,HOGY SZART OKÁDIK
Miklos Rafael
Miklos Rafael 15 napja
Én meg örültem hogy hanzo leszarmazottja és azt hittem neki is hasonlo képessége lesz,de nem😑😑
kakiskuki úr
kakiskuki úr 15 napja
rossz csöves azzal a képességével együtt
Chris KRX
Chris KRX 16 napja
Lefordítom röviden. Ez egy fos, ha szereted az MK t ha nem. Unalmas studio youtube project, de ha lesz következő nézd meg azt is... Because fuck you thats why...
M M
M M 16 napja
Sub-Zero és Scorpion nagyon jó volt, engem leginkább Raiden karaktere zavart, de így is megérte megnézni. :)
Max Morgan
Max Morgan 16 napja
OMG! Ti mit neztetek? Mit vartatok? En rajongo vagyok es teljesen kiszolgat a film! Borzaszto amit muveltek “kritika” jelzo alatt!
Gipsy Melody
Gipsy Melody 16 napja
Szerintem teljesen korrekt volt sőt elég jó volt! Főleg az akcio jelenetek és hogy bele vittek egy kis újdonságot is! Még a poénok is jól voltak! Csak 1-2 jelenet nem tetszett… 1-2x a párbeszéd egy kicsit gyengének tűnt de az is max 2-3 perc volt
Carlitos Freaking Burn It Down
Carlitos Freaking Burn It Down 16 napja
Tatakae Tatakae Tatakae Tatakae Tatakae Tatakae Tatakae Tatakaeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee. *MORTAL KOMBAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAT* 🔥🤩😍❄ FINALLY IS NEW REVIEW IS HERE.
eLfeNzGuL
eLfeNzGuL 8 napja
Én meg hallom a fejemben a zenét :| :D
Gipsy Melody
Gipsy Melody 16 napja
És képzeld el ott állsz a tükör előtt és nem azt mondod magadnak hogy hu milyen jó képű hanem tatakae! 😂😂😅😅
Zsolt Dienes
Zsolt Dienes 16 napja
Nekem ez a film elég komoly csalódás volt, a badass trailer és a tökéletes első 7 perces "preview" után (mellesleg: a kritikával teljes mértékben egyetértek). Johnny Cage "lecserélése" erre az új fiúra szerintem nagyon gáz, pláne, hogy az ő - egyébként meglehetősen unalmas - karaktere köré épül a film. Kano-nak és Sonyának is jobban állt, amikor egymás "ősellenségei" voltak, ezt is faszság volt újradefiniálni. Nekem ez a szilikonozott szájú ratyi Liu Kang sem tetszett, meg az se, hogy bizonyos szereplőket úgy hajigáltak be egymás után a képernyőre, mint a Mortal Kombat: Annihilation-ben (random módon, és tök feleslegesen). És míg az 1995-ös filmben volt pár - mára klasszikussá vált - felejthetetlen párharc, remek zenékkel (pl. Liu Kang Vs. Reptile, Liu Kang Vs. Sub Zero, Johnny Cage Vs. Scorpion - utóbbi esetében igaz, hogy Linden Ashby harctudománya nem volt túl meggyőző, de ezt bőven ellensúlyozta a bunyó alá kevert Zero Signal című Fear Factory szám), az új filmben 1 ilyen jelenetet nem tudnék mondani, amire szerintem negyed évszázad múlva is tömegek fognak rákeresni a HUpost-on. Vér ide, vér oda, szerintem az 1995-ös, agresszió tekintetében meglehetősen light-os MK film sokkal "összeszedettebb" és szerethetőbb volt, mint ez, talán azért is, mert annak a rendezője imádta a MK játékot, az új film rendezőjének meg saját bevallása szerint fingja nincs hozzá.
Ország Mihály
Ország Mihály 16 napja
szar casting,kamera mozgások,váltások,történet,röviden ennyi és még azt hittem zene is lesz a bunyók allatt
Lokár László
Lokár László 16 napja
Nekem Liu Kang marad az örök kedvencem a bicikli rúgás a kedvencem tőle ahogy megöli reptile-t is. 😊😊😊 Flawless Victory 😊
Lokár László
Lokár László 16 napja
Állj elém ha mersz 😂 kilöve 😂🤣
Roland Janek
Roland Janek 17 napja
Hali!Nekrm sajnos nem jott át szo szerint gyenge:(94eskuszomjobban tetszet!Tudom 2020 visual effektek jobbsk nyilva de maga am blol tortenet stb shogy eloadták szamomra gyenge volt Kano tul ertèkelt szar ubalmas mellekszereplo akar csak Jax!Liu meg Kung lau mondjul tetszet!Raiden hozzta amit szokot de Goro kjon a jaszolbol ez mi ...scorpion fia meg korulote forog egesz film kb pint h nem rà kellet volna èpiteni de hat ez van !
NorbeArt
NorbeArt 17 napja
Teljesen egyetértek: rajongóknak jó szórakozás, viszont aki kb. semmit nem tud az MK univerzumáról, nyugodtan kihagyhatja.
Gabor Kiraly
Gabor Kiraly 17 napja
Reiden nekem se jott at de a tobbi rendben volt, milena a kedvencem szivesen neztem volna a kitanaval a harcot.
sandor szilagyi
sandor szilagyi 17 napja
Nekem nagyon tetszet minden a helyén volt a történet a harci jelnetek és ami a legfontosabb a brutalitás is a toppon volt én imádtam 2 pofára zabáltam veterán Mortál Kombat rajongó ként pont azt kaptam amit vártam ....
Senju Hashirama
Senju Hashirama 17 napja
Nekem a nyitó jelenet tetszett és a záró azon kívül semmi érdekfeszítő dolog nem volt (az nagyon tetszett, hogy a 17. századi japán volt a film eleje, nem rég lettem nagy anime fan és a japán kultúra is nem olyan rég kezdett el érdekelni és nagyon tetszett) én személy szerint, még a folytatást várom nagyon, mert biztos izgalmas lenne az "új" karakterekkel
Gábor Péter
Gábor Péter 17 napja
Mielőtt kritikát alkotsz jó lenne hogy ha utána járnál a Mortal Kombat világának. Sub Zero halála után mint Noob saibot fog vissza térni,és az sem kizárt, hogy a boszorkány mester fel tudja támasztani. A másik,volt benne történet,amit kb fél órán keresztül magyaráztak,Sonya Blade mindent elmondd amire szüksége lehet a nézőnek illetve Raiden és Liu Kang is. Külön figyeltek arra, hogy ne csak annyi legyen hogy valaki szuper hős és cső,hanem hogy kell hozzá az Arcana és annak a megtalálása,ez külön dícséretes. A legjobb az, hogy az egész film 50 millióból készült és még így is gyönyörű tájakat láthattunk,rendkívüli díszleteket,jól kivitelezett bunyókat és karakterhű ábrázolásokat. Ez a film teljes mértékben telitalálat és egy nagyon jó alap a folytatásra minden tekintetben!!!
Zoli Ács
Zoli Ács 16 napja
@Lokár László ez kurvajo, koszi!
István Kőszegi
István Kőszegi 16 napja
@Lokár László ezt kajak mind leírtad? Uramisten!!
Lokár László
Lokár László 16 napja
Sub-Zero apja, a negyedik olyan Lin Kuei-harcos, aki a Sub-Zero kódnevet viselte, nem sokkal a születése után Kínába vitte őt és a bátyját is, magára hagyva az anyjukat és a húgukat Amerikában. A fivérek ezután a klán központjában nevelkedtek, és idővel belőlük is nindzsákat képeztek. A fiatalabbik sokáig élt a bátyja árnyékában, amikor azonban az nem tért vissza egy fontos megbízatásról, a Lin Kuei az öcsre bízta, hogy fejezze be azt, amit az idősebb fivér elkezdett: végezzen a külső világi varázslóval, Shang Tsunggal. Mivel mindenki halottnak hitte a fivérét, a fiatalabbik testvér felvette a Sub-Zero kódnevet, hatodikként a családja történetében, és egy évvel az utolsó földi Tornát követően a legjobb barátjával, Smoke-kal együtt a Külső Világba utaztak, hogy teljesítsék a feladatukat. Miközben Sub-Zero benevezett a Viadalra, Smoke-ra bízta az információgyűjtést. A küzdelmek során azonban több dolog is megakadályozta őket a küldetés teljesítésében. Shang Tsung testőrsége mellett Sub-Zerónak még egy lidérccel, Scorpionnal is majdnem szembe kellett szállnia, ám amikor egy győztes küzdelmét követően Sub-Zero úgy hagyta el az arénát, hogy megkímélte az ellenfele életét, a szellem szó nélkül odalépett hozzá és lerántotta az álarcát. Majd amikor kiderült, hogy összetévesztette őt a bátyjával, megígérte, hogy békén hagyja a harcost, és visszament az Árnybirodalomba. Sub-Zero követte őt oda, hogy válaszokat kapjon Scorpiontól a bátyja eltűnésével kapcsolatban, ám a túloldalon eltévedt, és egy talpig fekete alakkal is meggyűlt a baja. Mire visszatért a Külső Világba, már elszabadult a pokol, éppen csak sikerült elmenekülniük onnan Smoke-kal együtt. A Földre visszatérve a kudarcuk miatt a Lin Kuei Nagymestere arra akarta kényszeríteni őket, hogy önként vegyenek részt a klán nemrég kifejlesztett automatizáló eljárásában, és váljanak kiborgokká, hogy jobban szolgálhassák a szervezetet. Előttük már létrehoztak két prototípust, a páros viszont nem akart osztozni azok sorsában. Megszöktek, de Smoke-ot elfogták és átalakították, hogy aztán a másik két kiborggal együtt Sub-Zero nyomába eredjenek. Ekkoriban indította el a Külső Világ császára, Shao Kahn a Föld elleni invázióját. A támadásában egy maroknyi Kiválasztott Harcost leszámítva a Föld teljes lakossága odaveszett, így Sub-Zerónak nem volt hova elbújnia az őt üldöző kiborgok elől. Először Smoke talált rá, akit azonban némi rábeszélés árán sikerült megtalálnia az elveszettnek hitt lelkét és maga mellé állítania. Együttes erővel aztán tönkretették a második kiborgot, Cyraxet, a harmadikat, Sektort pedig átprogramozták és Shao Kahn ellen küldték. Ám mielőtt ők is csatlakozhattak volna a földi ellenállókhoz, egy külső világ csapat rajtuk ütött és elválasztotta őket egymástól. Sub-Zero ezután évekig nem is hallott Smoke-ról. Miután a császárt legyőzték és minden visszaállt a régi állapotába, Sub-Zero bujdokolni kényszerült a klánja elől, ami árulónak bélyegezte őt és elrendelte a kivégzését. Amikor azonban Sub-Zero értesült arról, hogy Raiden harcosokat gyűjt egy bukott isten, Shinnok ellen, ő is Édeniába utazott, hogy ott aztán ismét szembenézzen Scorpionnal, aki azzal vádolta meg őt, hogy részt vett Scorpion klánjának, a Shirai Ryunak a lemészárlásában. Sub-Zero hiába bizonygatta az ártatlanságát, a szellem kis híján végzett vele. Ám mielőtt ezt megtette volna, a bukott isten segítője, Quan Chi beismerte, hogy ő volt a nindzsaklán gyilkosa, mire Scorpion elragadta őt az Árnybirodalomba. Sub-Zero az emeletre érve értesült róla, hogy nem sokkal Chi eltűnése után a földiek győzelmet arattak. Mikor visszatért a Földre, Sub-Zero hírt kapott arról, hogy a halálát elrendelő Nagymestert megölték, és a legyőzője, a deaktiváltnak hitt kiborg, Sektor, átvette a helyét a Lin Kuei élén. Sektor azt tervezte, hogy minden egyes klántagot alávet az automatizáló eljárásnak, amit Sub-Zero nem hagyhatott. Visszatért a klán templomába, ahol egyetlen Lin Kuei-tag sem emelt rá kezet. Kihívta Sektort egy párviadalra, amit meg is nyert, ám a kiborgot nem tudta elpusztítani, annak sikerült elmenekülnie. Az így jogosan megszerzett hatalmi jelképpel, a Sárkánymedállal együtt Sub-Zero ereje addig sosem látott méreteket öltött, a klán pedig elismerte őt új vezérének. Sub-Zero radikális újításokat vezetett be. Felhagyott a klán alvilági tevékenységeivel és Közép-Kínából egy elhagyatott szibériai templomba költöztette a Lin Kuei-t, majd mindent megtett, hogy a klánt a fény és a spiritualizmus ösvényére vezesse. Továbbá, hogy friss vért hozzon a Lin Kuei-be, harcművészeti tornát rendezett a tagjelöltek számára, amit egy Frost nevű, Sub-Zeróhoz hasonlóan szintén fagyasztóképességekkel bíró lány nyert meg. Sub-Zero maga mellé vette a lányt, hogy személyesen tanítsa, amire addig a klán Nagymestereinek történetében még egyszer sem volt példa. Frost azonban akaratos és megzabolázhatatlan diáknak bizonyult. Sub-Zero a Szibériába költözés után igyekezett jó kapcsolatokat ápolni a világ rendfenntartó szerveivel nemhivatalos csatornákon keresztül. Igaz, így egyszer majdnem baj történt, amikor Sonya Blade, az amerikai Külvilág Felügyelő Ügynökség hadnagya és Frost összetűzésbe keveredtek, de a klán és a titkosszolgálatok információcseréje jelentősen megkönnyítette mindkét fél munkáját és jó alkalmat biztosított a nindzsák számára, hogy a jó ügy érdekében használják fel a tudásukat. És így értesült Sub-Zero arról is, hogy egy új külső világi fenyegetés, a Halálos Szövetség végzett Shao Kahnnal és Liu Kanggel is. Sub-Zero ismét felelt Raiden hívására, de ahogy az előző alkalommal is, ezúttal sem csatlakozott közvetlenül az isten csapatához, hanem a klán saját átjáróján át utazott a tanítványa társaságában a Külső Világba, azt remélvén, hogy a Szövetség elleni harc jó alkalom lesz arra, hogy fegyelemre tanítsa Frostot. A lány azonban a túloldalra érve szinte rögtön ellopta tőle a Sárkánymedált, ami Frost erejét is megnövelte, ám a lány képtelen volt uralma alatt tartani azt, és végül egész egyszerűen egy jégtömbbe fagyasztotta saját magát. Sub-Zero a tanítványa halála felett érzett gyásza miatt megfeledkezett a Halálos Szövetségről, és az elkövetkező napokat egy megfelelő sírhely kutatásával töltötte Frost számára. Ekkor talált rá egy rég kihalt faj, a kiromanták városára, melynek falai között megtudta, hogy az ő ősei is ennek a népnek a menekültjei voltak, és tőlük örökölte a fagyasztó képességét. A város temetőjében nyugalomra helyezte Frost testét, majd magára öltött egy ott talált páncélt, ősei hagyatékát, és elindult hazafelé. A visszafelé vezető úton orvul rátámadt Mavado, de a páncéljától kapott erejének hála hamar legyőzte őt. Nem sokkal később pedig egy halálos sebet kapott vak emberbe, botlott, akinek sikerült hamar ellátnia a sebét. Az ezt követő heteket a harcos ápolásával töltötte. Miután a kardforgató, Kenshi, felgyógyult, együtt indultak vissza a Földre. Ugyan megpróbálta feltartóztatni őket egy másik harcos, Hotaru is, de végül sikeresen hazajutottak, és a túloldalon az útjaik elváltak egymástól. A Lin Kuei központjába érve Sub-Zero egy sereg holttestbe botlott. Kiderült, hogy Frost nem halt meg, csak hibernálódott, és mialatt Sub-Zero Kenshit ápolta, visszajutott a Földre. A történtek miatt viszont megbomlott az agya, és mindenkiben ellenséget látott. Sub-Zero kénytelen volt egy jégtömbbe fagyasztani őt ismét, hogy megfékezze. Alig végzett viszont ezzel, amikor újabb ellenségek rontottak a klánra, ezúttal Noob Saibot, egy árnybirodalmi démon és az időközben újraaktiválódott és démonszerű erőket kapott Smoke képében. Sub-Zerónak egy idegen, Taven segítségével sikerült megszabadulnia a támadóktól, azok azonban elszöktek előre. A Nagymester, miután segített Tavennek rátalálni egy ősi ereklyére a templom mélyén, Noobék nyomába eredt az Árnybirodalomba. Ott azonban a párosnak sikerült rajta ütnie, és kis híján meg is ölték, de ekkor Sareena, Sub-Zero bátyjának egy régi ismerőse, akinek a fiatalabb testvér pár hónapja nyújtott menedéket egykori mesterei elől, megmentette őt és kiütötte Noob Saibotot és Smoke-ot. A harc során azonban visszaváltozott démonná, így Sub-Zero feleszmélve nem ismerte fel és megtámadta őt. Sareena elmenekült, Sub-Zero pedig visszavitte a két démont a klánközpontba. Nemrég tudta csak meg ugyanis, hogy Noob Saibot valójában a bátyja szelleme, aki csakugyan meghalt az utolsó földi Torna során, és Sub-Zero mindenáron rá akart találni néhai testvére lelkének maradványaira. Meg persze egykori barátját, Smoke-ot is szerette volna felszabadítani a lidérc által rábocsátott gonosz mágia alól. Tervéről azonban átmenetileg le kellett mondania, amikor hívást kapott Johnny Cage-től, hogy sürgősen menjen Shang Tsung szigetére, ahol sok más földivel együtt ő is értesült a közelgő Armagaddon csatájáról. Sub-Zero nem hagyhatott figyelmen kívül egy ilyen fenyegetést, ezért a többiekkel együtt Édeniába ment, hogy felkészüljön a Fény és a Sötétség erőinek ütközetére.
Norbi Knoblau
Norbi Knoblau 17 napja
a Raident jatszo szinesztol a hideg is kirazott,ha van szar casting...
Gambino
Gambino 17 napja
Akinek ez a foshalom film tetszett, annak fingja sincs a Mortal Kombat univerzumról, karakterekről! A Hanzo és Bi Han story volt ebben értékelhető és ennyi. Kano a legcikibb: Gandalfnak hívja Raident, és Magic Mike-nak Liu Kanget. WTF!!! Kertitörpével végzik ki. WC-ben verekszik Sonjával. Goro meg egy kicseszett garázsban!!! lol! Shang Tsung meg sem említi a császárt, Raiden pedig egy idióta, ahelyett, hogy a föld védelmezőit inspirálná, össze-vissza teleportálgat. Borzasztó az egész... Egy kibaszott homokozóban edzenek, tojástekercsen veszekednek és hasonló faszságok. BORZALMAS! Ettől még a 97-esben is több Mortal Kombat-feeling van!
Christian Godó
Christian Godó 17 napja
Nekem bejött. Èrezhetően begins film. Ez az első felében le jön de nem feltétlen baj. Persze csak akkor ha folytatják. :D Én bízom benne. Kicsit leül a film talán közben de engem nem igazán zavart. Nem lett tökéletes de szerintem messze van a rossztól.
Luther Atya
Luther Atya 17 napja
Hát, tudom hogy ez az első filmje az MK-nak és hogy a Sub Zero-t játszó színész 5 filmre írt alá szerződést, szóval valószínű hogy 1 mk sorozatot fogunk kapni, de én elég szomorú voltam, hogy Hanzonak scorpion-ként majdhogy nem ugyan olyan szeme volt mint emberként, miközben a játékokban fehér mint a Mész, ami szintén csalódás volt, hogy pont arra számítottam, hogy a tűz okádós képességével fogja megölni Sub-t, de nagyon gyengén lett koponyás az egész, inkább csak a szája, azért is vagyok "kiakadva" mert én az egész MK-ból Scorpion fan vagyok, a kedvencem az összes közül, és ezért is sajnálom a karaktert ahogy előadták, de elkönyveltem annak, hogy nem akartak egyből "nagy" effektekkel kezdeni a harcosoknál és ezért. Azt viszont én is észre vettem, hogy a főszereplő semmilyen, és a gonoszok is mondhatni. Kano, Kabal ők jók voltak mondhatni, de.. mivan mileena-val? Volt és nincs és ennyi, szintén 1 unalmas karaktert csináltak belőle. A harcok jók voltak, a kivégzések is jók voltak, de nem ettől lesz film a film... Tudtam mire számítsak, de kicsit ez lehangolt, viszont örülök neki, hogy végre kapott az MK 1 filmet, mert már ideje volt. Volt annó 1 sorozat MK Legacy néven, de az is csak futó sorozat volt, viszont ott tetszett Scorpion. Minden esetre várom a következő filmet, bár még magyar szinkronnal nem láttam a filmet, előre félek hogy a mélyhangú hang effekteket elfogják rontani, kb a Zack Snyder film jut az eszembe, ahol az Apocalysi-eknek undorítóan borzalmas mély hangjuk volt amit alig lehetett érteni.
Megatron
Megatron 17 napja
A színészválasztás borzalmas, a ruhák nagyrésze oké, de azért mégse, Nitarát jobban megalkották mint Reptilet. A történt egyáltalán nem az eredeti, random karakterek harcolnak vagy ölik meg egymást.
Gyula Jakab.
Gyula Jakab. 17 napja
Nekem tetszik már nagyon várom a magyar szinkronos változatot
Gipsy Melody
Gipsy Melody 16 napja
@PistiHUN inda vagy online filmek
PistiHUN
PistiHUN 16 napja
hol lehet megnézni am?
Gipsy Melody
Gipsy Melody 16 napja
Szerintem az angol kellően jó volt (lehetséges hogy a low cost miatt nagyon gyenge szinkront kap mint pl a flash vagy isten ments... dragon ball...!)
Laci Scheitz
Laci Scheitz 17 napja
Kimondtátok, amire gondolok. Sajnáltam, de tényleg ez van. A film tényleg mostohán bánt a karaktereivel. Főleg Kung Lao-n és Goro-n ütköztem meg, méltatlan szerepet, méltatlanul kevés időt és méltatlan halált kaptak. Amúgy ha Shang Tsung olyan egyszerűen ki tudta nyírni Kung Laot, akkor miért nem intézte el ugyanígy az egész bagázst? És ez csak egy logikátlanság a sok közül. Mondjuk én nem csalódtam akkorát, nekem nem voltak elvárásaim a trailer alapján, számomra nem ígért sokat, és nem is adott sokat végül a film sem. Továbbra is ha jó Mortal Kombat filmélményt akarok, akkor a Mortal Kombat 9-10-11 részeinek sztori módjához kell nyúlnom, az nem okoz csalódást.
Attila Tomai
Attila Tomai 17 napja
Nekem tetszet, pedig nagyon kritikus vagyok az adaptacioval
Darth Vader
Darth Vader 17 napja
Elhiszitek ha azt mondom hogy a filmben a kamera mozgások,váltások ill. Vágások teszik súlytalanná a verekedéseket? Szerintem az elmúlt 5 év legrosszabb kamera munkáját produkálta a film
Darth Vader
Darth Vader 16 napja
@Ország Mihály a majdnem 10 éves ip-man filmekben minden eggyes ütésnek súlya volt. Itt meg mintha csak hadonásznának
Ország Mihály
Ország Mihály 16 napja
ez az érzésem volt nekem is ...rettenetes volt
Anakin Skywalker
Anakin Skywalker 17 napja
Én tűkön ülve vártam. Számomra megérte. A kivégzések remekül sikerültek. Van benne kellően elég vér. 8/10
Anakin Skywalker
Anakin Skywalker 16 napja
@Chris KRX bocsi de ezt nem értem :D Én a filmre adtam 8 pontot a 10-ből :D Nem a vérre :D
Chris KRX
Chris KRX 16 napja
Akkor te egy átlag vérvételre 9 et adsz a 10 ből gondolom
RaiwdeRRaccoon
RaiwdeRRaccoon 17 napja
Pont a hardcore rajongók azok akiknek tetszeni fog a film mert történetünk van elég azt élvezzük a filmben, hogy megelevenedjenek kedvenc karaktereink
Yolo_T1g3r
Yolo_T1g3r 15 napja
@Az Alien Én magam is Sub Zero párti vagyok. A filmben is eléggé Badass volt, de én úgy érzem nem láttam teljesen a maxot belőle. Remélem Noob Saibotként majd még Badassebb lesz.(és nem sajnáltam volna, ha a Scorpion Revenge-ből átvették volna a kinézetét)De én leginkább HA BENNE LESZ a kövi részben én Kuai Liang és esetleg Smoke felépítésére leszek kíváncsi.
Yolo_T1g3r
Yolo_T1g3r 15 napja
@Csani Én is kibírnám Kintaro nélkül, de nekem eléggé fun lenne, ha láthatnám a négykarú macskalényt.🐱Ami pláne, hogy ha Rain benne lesz, akkor Kitanára is juthat játék idő, ha Smoke benne lesz, akkor már Kuai Liangnek is illene játék idő, meg akkor ott lehetne Sektor és Cyrax is. Szóval hozhatnak még pár karaktert a történetbe ők is.
Az Alien
Az Alien 15 napja
@Yolo_T1g3r Nem volt benne még Reptile,Cyrex, Noob Saibot, Sector, Quanchi. akiket hiányoltam, bár Sub ZERO mesze a legjobb.
Csani
Csani 16 napja
@Yolo_T1g3r Rain-t és Smoke-ot én is hiányoltam de valószínüleg a második részben (ha lesz) ők is benne lesznek! Legalábbis remélem. Mondjuk én Kintaro nélkül kibírom.
Yolo_T1g3r
Yolo_T1g3r 16 napja
@Csani Ermac, Rain, Smoke, Kintaro.
Gyula Kiss
Gyula Kiss 17 napja
hát azért mérföldekkel jobb mint a 95 ös és a 97 es mortal kombat filmek,várom a folytatást.
Mortal Wombat
Mortal Wombat 17 napja
Egyértelműen nem ez lett a világ legjobb filmje, de ahoz képest h ez egy játek adaptácio szerintem még elfogatható. Nehéz eleget tenni a haedcore rajongóknak mint jómagam is de arra is figyelni kell h aki nem ismeri a játékot, az is élvezze a filmet
Ferenc Szoke
Ferenc Szoke 17 napja
Jól lefikàzzàtok. Ennyire telik.
Bezdek Roland
Bezdek Roland 17 napja
Pont olyan ez a film mint a jatekba a story videok....nyomkodtam is a controllert de nem sikkerult atugrani rajta
Megatron
Megatron 16 napja
@deejbeejay igazad van, az játszol.
deejbeejay
deejbeejay 16 napja
@Megatron az nem játszasz bakker..... ​ @Bence Papp és arra mi vesz rá valakit, hogy megnézze a filmet egy pár adag dumáért, a Mortal mindig is a harcról szólt.Az Életről és nem a Halálról. Maximum annyira érdekelhet a Story része, hogy a te általad preferált karakter milyen motivációval vág neki a küzdelemnek.
Bence Papp
Bence Papp 17 napja
@Megatron ne tegyél fel neki logikus kérdéseket, nem tud rá válaszolni 😂 menő akart lenni hogy beáll a sorba fikázni valami frappáns mondattal. Más kérdés hogy ha alapból így áll a játék sztorihoz, mi veszi rá hogy megnézze a filmet... Nem okos ember, na. 😂
Megatron
Megatron 17 napja
Akkor minek játszasz a story móddal?
Antal Kéninger
Antal Kéninger 17 napja
Király volt, tartja magát az univerzumához, nem volt benne semmi kínosan béna, nem úgy mint pl az új godzillában. Kellemes kis délutáni film volt, várom a többi részt is! :)
Gipsy Melody
Gipsy Melody 15 napja
@Balazs Berta igen szerintem is hagyjuk gyökerekkel nem szokásom beszélni -.-“
Balazs Berta
Balazs Berta 15 napja
@Gipsy Melody Igen van, és ki is használták és ömlött nekik a pénz. Te melyik bolygón élsz? DDD Szerintem hagyjuk papa ez a te filmed! :D Enjoy! Igazad van. ^^
Gipsy Melody
Gipsy Melody 15 napja
@Balazs Berta inkább neked nincs fogalmad arról hogy az mk-t sosem a storyért vették de igen az univerzum hatalmas de ugyan csak ermacról nem érné meg filmet csinálni! Max ha lenne egy sorozat ami ilyen 3-5 epizodonként elő ad egy történetet! A végtelen lehetőséget meg hagyjuk -.-“ ennyi erővel a Harry Potterben a dragon ball-ban meg még a gyűrűk urában is végtelen lehetőség van
Balazs Berta
Balazs Berta 15 napja
@Gipsy Melody Bocs, látszik fogalmad sincs róla. A MK univerzum hatalmas rengeteg karakterrel és végtelen lehetőséggel. Pl csak Ermac karakterről lehetne komplett filmet csinálni de ez elég sokról elmondható. Igazából ennek semmi köze a filmhez csak azért írtam mert gondolkodniuk se kellett volna ha sztoriról van szó. Nagyon nehéz lehet egy MKból jó filmet csinálni (az igazi platformja szerintem az anime mint azt a scorpion's revenge esetén láthattad) ezért meg se próbálják megugrani. Kicsit az is a helyzet mint a Snyder cut-al, hogy a karakter történetek hiánya miatt túl hosszú lenne. Lehet túl sok benne a karakter. Még ezzel az arkanas hülyeséggel is kiegyeznék de ezt is bénán csinálták. Kár mert az első scene mintha más film lenne.. ha azt a vonalat folytatják jo lett volna de túl sokat akartak.
Gipsy Melody
Gipsy Melody 15 napja
@Balazs Berta történet? Bocs de mire számítasz madacstól az ember tragédiájára? Az mk-ban sosem a történet volt a lényeg amit a film hoz az meg pont jó
Márk Forgács
Márk Forgács 17 napja
10/10-es kritika végre...én azt nem értettem, hogy Scorpion miert csak kb 15percet szerepel a filmben. Az már csak plusz, hogy a sztori szörnyű...de oke oke nem a sztori a lenyeg ennel a filmnel...na de az, hogy alig van benne véres jelenet na meg a Mortal Kombat torna teljesen ki maradt😭🤔 Engem nem igazán vettek meg😔
Csani
Csani 16 napja
@Márk Forgács igen, az nekem se tetszett hogy nem volt tournament, csak beszéltek róla, de remélem hogy a második részben lesz.
Márk Forgács
Márk Forgács 16 napja
@Csani Meg volt de nekem kevés volt a brutalitás is az meg, hogy 1/1 kihagyták a Mortal Kombat tornát szamomra felfoghatatlan
Csani
Csani 16 napja
Mondjuk a Mortal Kombat pont nem arrók híres hogy nagyon jó sztorija van, hanem a brutalitásáról, ami pedig megvolt a filmben!
Márk Forgács
Márk Forgács 16 napja
@Csani Hát az nekem nem sztori, hogy a tornán kivul akarja legyozni a fold harcosait és nem sikerul neki és kb ennyi xdd Ez max egy pindur pandurok resznek lenne jo de nem egy Mortal filmnek xd
Csani
Csani 16 napja
Én nagyon nem értem miért lenne a sztori szörnyű! Tökre jól felállította a második részt (már ha lesz) és jól megismertette a történetet!
Papp Mihály
Papp Mihály 17 napja
Ugyanazzal a szikrázó tekintettel néztem végig, mint a 95-öst, csak most nem vhs-ről. :D
Qjozsi
Qjozsi 15 napja
Nekem a nyálam is fojt az elején aztán strókot kaptam az idegtől, hogy hogy lehet egy ilyen kezdetet így lenullázni úgyhogy még a felénél sem járt a film😂
Lokár László
Lokár László 16 napja
Ha valakinek van VHS-e megoldható az atmásolás 😂
Martin123 Z
Martin123 Z 17 napja
Én nem értem hogy mi olyan nagy szám van ebből a verekedős játék műfalyban , mi abba a jó amikor püfölitek egymást agyatlanul ?
L.Í.K.K. leendő írók költők klubja
L.Í.K.K. leendő írók költők klubja 17 napja
szerintem a film nagyo sz%r lett!
Tamás Boglári
Tamás Boglári 17 napja
Visszatért a pontozás a filmhez de jó 😃😃😃😃😃
Tamás Szatmári
Tamás Szatmári 17 napja
De most komolyan ki az aki egy mortal kombat filmtől mélyenszántó story-t vár? A látvány meg a bunyók meg nagyon is rendben voltak. Szerintem kifejezetten szórakoztatóra sikeredett. Mondjuk az is igaz nekem a Kevin Tanchaoren féle Legacy jobban tetszett valahogy annak jobban örültem volna ha azt viszik tovább, de ettől se lettem csalódott...
Marosits Péter
Marosits Péter 12 napja
Nem várok mélyen szántó sztorit, de azért ne olyan legyen már, mint amit egy óvodás írt. Random harcolnak valakik, egy kis beszélgetés, aztán random megint belök valakit harcolni, stb. Erre nem lehet filmet építeni.
csacsis3
csacsis3 14 napja
Nem kell mélyenszántó Story. De úgy érzem a 95-ös története jobban működött. Tsang-Tsung ról nem is beszélve. A 95-ös verzióban valahogy a karakter aljassága mellett érezni lehetett az intelligenciát és az erőt + tiszteletre méltó főgonosz volt. A mostanit mintha most szalajtották volna valami ZS kategóriás kínai filmből. Nem szertném újra látni a vásznon. És valahogy Raiden is sokkal bölcsebbnek és összeszedettebnek tünt a 95-ös, és a 2000-es Mortal Kombat Conquest sorozatban mint most.
deadevil
deadevil 16 napja
Azért, mert ahány filmet láttam ezen a csatornán, mindegyiket lehuzzak...
Talmács László
Talmács László 17 napja
Ezután a kritika után,már az sem biztos hogy látni szeretném :/
Talmács László
Talmács László 16 napja
@András Orvos úgy is megnézem mert imádom a játekot,de reméltem, hogy most végre valami ütőset hoznak össze és nem egy újabb gagyi verziót.
Anakin Skywalker
Anakin Skywalker 17 napja
A kritikával ne foglalkozz azt a 6 pontot még ők sem gondolták komolyan szerintem.
András Orvos
András Orvos 17 napja
Szerintem adj neki egy esélyt. :) Ne nagyon agyalj rajta.
Peti Pinczés
Peti Pinczés 17 napja
Eleve nem értem mit vártak tőle az emberek. Pontosan azt kaptuk amire számítani lehetett. Egyáltalán nem éltem meg csalódásként, kifejezetten tetszett.
Konnor Sebastian
Konnor Sebastian 15 napja
@ yea, have been using flixzone for years myself :)
Gatlin Zaid
Gatlin Zaid 15 napja
pro tip : you can watch movies on Flixzone. Been using it for watching lots of of movies recently.
András Orvos
András Orvos 16 napja
@Nagy Péter Én is szeretem, ha trükkösek a filmek, van mondanivalójuk, elgondolkodtatnak... Meg van a Mortal Kombat. :D Az érték az, amikor az adott alkotás önmaga tud lenni. Ne akarjon mélységet, ha nincs benne, nem attól lesz jó, hanem attól, hogy autentikus. Ha leülsz emkázni, azt azért csinálod, mert csontokat akarsz törni, szétverni virtuális emberek fejét, és nem baj, ha mindezt valami sztori keretein belül teszed. A filmjénél ugyanez a helyzet.
Nagy Péter
Nagy Péter 16 napja
Rottenen a kretikusi 55, a nézői 87, ez közel tökéleteset jelent. Amúgy én ezt enblók a mai akciófilmekkel szembeni elvárást nem értem. Van egy faék sztori, látványos harc/robbanás/üldözés vagy akármi, aztán ennyi. Megnézi az ember és kikapcsol az agya. Nem értem miért kell minden filmtől elvárni hogy mélységeket tárjon fel, tele legyen csellel és fordulattal.
Gipsy Melody
Gipsy Melody 16 napja
Na ez az! Arról azért ne feledkezzünk meg hogy kb 30 éve nyomják skorpió és sub zero történetet és sokszor elorol kezdték az egész mesét!!! Én úgy álltam neki hogy olvastam a mocskolódó kommenteket hogy rossz cgi rossz effektek stb ehhez képest az akcio jelenetek elég jók voltak sőt több mint jók! az effektek szintén nagyon jók voltak (persze nem marvel végtelen háborúk na... de teljesen rendben voltak!) magát a harcokat nem kamera rázkódással oldották meg hanem szép koreográfiával! A jelmezek és a. Díszletek nagyon szépek voltak! A benne levő poénok is jók voltak nem erőltetetten! Az újdonság kifejezetten tetszett a fentiek miatt! Habár 1 arccal tolta végig a csávó de nem tűnt fel… ő a tipikusan a civil ember aki vele csöppen az élet halál harcba (meg lehet maga a karaktere egy kicsit melankolikus) persze voltak benne hibák de első résznek jó volt A hibák: Raiden színésze tényleg nem illett hozzá! 1-2x pár gyengébb mondat párbeszéd volt egy kissé sok volt a káromkodás csak egy nagyon picit De mint bunyos film ugy elég jo volt főleg a sub zeros harcok mert itt pl elég nagy kreativitással használta a jeget
Ábel Simonfi
Ábel Simonfi 17 napja
Akárki akármit mondjon, én nagyon szerettem a filmet és simán felírom a kedvenceim közé.
Tibor Bakró
Tibor Bakró 17 napja
Hol lehet megnézni a filmet?
Tibor Bakró
Tibor Bakró 17 napja
@Enikő Zsíros köszi
Enikő Zsíros
Enikő Zsíros 17 napja
Online filmek
zolibaloga
zolibaloga 17 napja
Pedig jó volt
Zsombor Tarnai
Zsombor Tarnai 17 napja
Nekem azért nem tetszett annyira a film, mert az elején scorpion és sub-zero ellenszenvét pont az okozta hogy igazából nem bi-han ölte meg hanzo családját és csak átverik őt
RICHÁRD RUPA
RICHÁRD RUPA 17 napja
Pont ugyan olyan semilyen film mint a 95 ös resz ami kb nem rosz de ezt nem igy kell csinalni.
Darth Vader
Darth Vader 17 napja
A 95' filmben több szellem és hangulat volt mint ebben
Mortal Kombat (2021)
1:50:01
YouTube Movies
Megtekintés
И гаснет свет...
1:20:53
YouTube Movies
Megtekintés
HE ALMOST GOT AWAY WITH THIS ! #Shorts
0:32
Mi az a Tudatalatti és hogyan hat rád?
20:40
Tanulom Magam
Megtekintés 45 E
Judas and the Black Messiah
2:05:25
YouTube Movies
Megtekintés
10 dolog, amit nem tudtál az Oscarról
10:13
IGN Hungary
Megtekintés 53 E
Mortal Kombat: Légy naprakész 7 perc alatt!
07:05
ŰRKUTATÁS MAGYARUL  |  Hogyan jutunk a Marsra?  |  #38
18:34
Űrkutatás magyarul
Megtekintés 57 E
HE ALMOST GOT AWAY WITH THIS ! #Shorts
0:32
Mi az a Tudatalatti és hogyan hat rád?
20:40
Tanulom Magam
Megtekintés 45 E
BARABULA - Fortune
0:22
BARABULA
Megtekintés 22 M
Keménymag (2021-05-04) - HÍR TV
42:24
Hír TV
Megtekintés 30 E