Vége lesz valaha a cancel culture-nek?! - IGN Start 2021/12.

  Megtekintés 25,337

IGN Hungary

19 napja

Az #IGNStart eheti adásában terítékre kerül a most 25 éves #ResidentEvil, valamint arról is merengünk egy sort, hogy a #CancelCulture mekkora károkat okoz a popkultúrában.
#IGNHungary a világhálón:
• Weboldal: hu.ign.com/
• Webshop: ignshop.hu
• Facebook: IGNHungary
• Instagram: ign_hungary

Megjegyzés
Gellért Tömpe
Gellért Tömpe 13 napja
#ahétkérdése Húsvét alkalmából lesz valamilyen videótok pl a legnagyobb filmes easter egg-ek listája?
Márk Nagy
Márk Nagy 14 napja
#ahétkérdése Nektek mi véleményetek a filmek alatt szóló zenékről. Mennyire lett gyökeres része a film iparnak az adott karekterek saját theme songja és mekkora hatása van ezeknek a zenéknek az adott eseményre? Akár a Marvelt, DC-t, stb. stúdiót nézzük. Most a Syndet cutban is sok helyen megváltoztatták Wonder Womannek is a zenéjét és Flashé is végig szólt a finaleban.
REX 79
REX 79 14 napja
#ahétkérdése Ti szerintetek lessz következő Assassin's Creed film?
Darth Vader
Darth Vader 14 napja
Srácok a Mortal Kombattot vajon leadja a HBO GO is? Trailerekben worldwide premiert ír
Ákos Mészáros
Ákos Mészáros 14 napja
#ahétkérdése Sziasztok! Szerintetek egyszer bekövetkezhet az, hogy a sok toxikus rajongónak köszönhetően a filmrendezők nemfognak a rajongók elvárásaira hallgatni?
István Csulak
István Csulak 14 napja
#ahétkérdése Szerintetek a streaming platformok megerősödésével a tartalomgyártás inkább a sorozatok felé tendál mint sem a nagyszabású filmek felé? Mert egyre több film inkább “fejezetekben” teszik fel a filmjeiket cserébe hozzáadnak olyan jeleneteket amik nem férnének bele egy másfél két órás filmben. Vajon ez azért alakulhatott ki mert streaming platformokkal többször többhelyen néznek az embereket tartalmakat kisebb adagokban (értsd, most már a munkaszünetben telefonról is tudják folytatni az adott tartalmat)?
Norbertofficial
Norbertofficial 14 napja
#ahétkérdése Hogyan működik a main IGN és a magyar IGN kapcsolata? Van valamilyen elvárásuk felétek, vagy szabadon működtök? 😄
monithor 24
monithor 24 15 napja
#ahétkérdése Szerintetek manapság már miért ilyen népszerű újrafeldolgozni régi filmeket? Nincs új ötlet?
Dávid Papp
Dávid Papp 15 napja
#ahétkérdése Sziasztok! Szerintetek van-e lehetőség arra, hogy most a nextgen megjenelésével a VR technológia is nagyobb lépésben fejlődjön, vagy nincs már benne akkora potenciál?
Mr Márk
Mr Márk 15 napja
#ahétkérdése Lesz olyan E3, ahol lesz egy Sony konferencia kb. 10 stúdió a játékaival, és egy Microsoft konferencia, ahol lesz 60 stúdió 65 játékkal?
Shadow Heaven
Shadow Heaven 16 napja
#ahétkérdése Sziaszto,szerintetek fognak új unreal tornamentet csínálni. És ha igen akkor olyan lesz mint a régi vagy már lesz benne egy korrekt sztori is? Mivel azt vettem észre hogy nagyon meg a réggi játékok felújitás vagy újra gondolása.
Ákos Mészáros
Ákos Mészáros 16 napja
#ahétkérdése Sziasztok! Nekem az lenne a kérdésem, hogy mennyire éri meg manapság 4 órás filmeket készíteni, mint például az Igaszság Ligája, és ha igen, ezeket megérné Moziban bemutatni?
Gábor Ondics
Gábor Ondics 16 napja
#ahétkérdése A Flash 4. évadának lesz magyar szinkronja? És ha igen, akkor kb mikor?
Ádám Gyarmati
Ádám Gyarmati 16 napja
#ahétkérdése Sziasztok! Ti mit gondoltam elkészülhet valaha a Justice League folytatása? Rendeződhetnek a dolgok Snyder és a Warner között és ha igen akkor ki és mikorra fogja elkészíteni a várva várt folytatást? Koszi!
Benjamin Poczos
Benjamin Poczos 16 napja
Azt szeretném kérdezni hogy mièrt a lég híres seb a GTA 5 . Pedig már 2013 jött ki azóta sok jó játékok jötek ki nem légyszi valaki tud adni választ
DevilDraven
DevilDraven 16 napja
#ahétkérdése Szerintetek feléledhet még a Legacy of Kain franchise?
Tibor Sápi
Tibor Sápi 17 napja
#ahétkérdése A Snyder vágás mint jelenség a játékiparban régóta megtalálható dolog remastered/remake címszó alatt. Szerintetek a filmipartól is lehet számítani hasonló felújításokra/újraforgatásokra főleg a Snyder vágás sikere után?
Netlovag64
Netlovag64 17 napja
#ahétkérdése Mit gondoltok arról, hogy mostanában egyre több nem is olyan régi játékot adnak ki újra míg az igazán régi címek jogain csak ülnek? Így sokat meg sporólnak kiadók plusz újabb rókabőr, egyáltalán megéri e újra megvenni ugyan azt?
MarChai
MarChai 17 napja
#ahétkérdése Sziasztok! Szerintetek milyen hatással lenne a filmiparra, ha nem Hollywood töltené be a "filmvilág központja" szerepét? (Hanem mondjuk például Párizs)
Aki__boy 12
Aki__boy 12 17 napja
#ahétkérdése Sziasztok! Szerintetek mi az a tech kütyü, ami a legjobban formálta a világot, illetve mi az, ami szerintetek nagyon megfogja változtatni a jelenlegi dolgokat?
Ábel Simonfi
Ábel Simonfi 17 napja
#ahétkérdése Szerintetek miért van az hogy a nagy játékfejlesztő cégeknél mint pl CD projekt Red, Blizzard stb. az alkalmazottak mindig alulfizetettek és nagyon negatív hangulatban történik a munka, ráadásul ez mindig csak utólag derül ki? Mi befolyásolja hogy legtöbb cégnél mindig ilyen stresszes a hangulat?
Orosz
Orosz 17 napja
#ahétkérdése Szerintetek is kihaló félben van a vr piac? Egyre többen mondják ezt, pedig most készül a psvr2 ami nem erre utal. Ráadásul én is nem régen vettem egy psvrt pár ismerősömmel együtt és nagyon élvezem azóta is. Remélem nem fog kihalni, mert lenne benne potenciál.
ALEX REBRIK
ALEX REBRIK 17 napja
#ahétkérdése várható lesz még az ingyenes játékok hétvégére sorozat? és miért fejeztétek be?
Fintor Balázs
Fintor Balázs 18 napja
#hétkérdése én most látom hogy a közelgő marvel filmekben dc karakterek megszemélyesítői bukkannak föla Google stávlistán. Pl. Henry Cavil a Marvel Kapitány 2ben, az öngyilkos osztag alapcsapataa Galaxis örzői 3ban. Mi?
Fintor Balázs
Fintor Balázs 18 napja
#hétkérdése a filmekben a szuperhősök segítői, barátai miért nem öregednek? Pl. Wonder Woman: Steve Trevor közel 70 év után sem ráncos öregember, ráadásul ő csak egy halandó, Amerika kapitány: Bucky a 2. világháború és 2023 között nem öregszik semmit. Bezzeg a terminátor filmekben Arnold Swarcenegger, aki egy gépet alakít, öregszik
Csávesz Csöves
Csávesz Csöves 18 napja
#ahétkérdése Szerintetek a nagy kiadók mint például az Activision fog valaha is valamit kezdeni a régen felvásárolt címekkel? Gondolok én például a Swat sorozatra vagy a Medal of Honora. Vagy ezeket már elfelejtették és nem is gondolnak egy folytatásra esetleg remastere? Mert iszonyú sok ilyen játék van amelynek a fanjai még a mai napig is várnak egy folytatást vagy csak egy hírt arról hogy még nincs elfelejtve.
Jóska Bolondi
Jóska Bolondi 18 napja
#ahétkérdése szerintetek lesz olyan moba játék 2025-ben ami fel veszi a versenyt a league of legends-el?
Tamás Novák
Tamás Novák 18 napja
Resident evil 🤮 Cancel culture🤮🤮🤮🤮 Gyere ide🦂😊
Magda Varga
Magda Varga 18 napja
#ahétkérdése Szerintetek a story-s játékoknak van eséjük legyözni a battle royal-okat?
Endre Király
Endre Király 18 napja
#ahétkérdése Adjonisten! Meddig lehet agyalni a hét kérdésen? Mikor kerül összevágásra a vidi? Puszi: Jay és Néma Bob
Endre Király
Endre Király 18 napja
#ahétkérdése Miért van az, hogy psen meg xboxon egyre kevesebb a couch game? Véleményem szerint a split screen szépen lassan eltűnő félben van. Ha társaságban szeretnénk csapatni az adott gamet akkor mindegyikünknek rendelkeznie kell az adott konzollal és játékkal. Ennek valami üzleti politika van a hátterében, vagy egyszerűen már nincs rá igény? Mi a véleményetek erről?
Csongika 13 és Yami Icehic
Csongika 13 és Yami Icehic 18 napja
#ahétkérdése Ti ti vagytok vagy csak a hangotokat adjátok ezeknek az embereknek kiket látunk?
Grizzly YT
Grizzly YT 18 napja
#ahétkérdése Szerintetek mi miatt hagyta ott a közönség olyan gyorsan a Ubisoft battle royalát, a Hyper Scapet? Van esély, hogy újra ,,feltámadjon" a játék?
Gamer 2002 Kdg
Gamer 2002 Kdg 18 napja
#ahétkérdése# Sziasztok ti mit gondoltok a Sherlock Holmes Chapter One játékmenetéről? Mi a véleményetek a játékról? Szívesen játszanátok vele?
Cappy Time
Cappy Time 18 napja
#ahétkérdése Szerintetek mi lehet az oka annak hogy a Disney+ szolgáltatás nem indult még el Magyarországon és szerintetek mennyit kell még várnunk rá?
Jordán Világos
Jordán Világos 18 napja
#ahétkérdése# Sziasztok Szerintetek a Snyder vágásban látható Pókember utalással mire akar kilyukadni Sbyder? Lehetséges, hogy a későbbiekben része lehet Az Igazság Ligája a Marvel Univerzumnak?
#1 Homelander
#1 Homelander 17 napja
Kizárt dolog, nem hogy a képregény cégek ősellenségek, de még a film stúdiók se mennének bele. Csak mondanám hogy a DC képregényekben és pár rajzfilmben létezik egy karakter akit fekete póknak hívnak, falon mászik hálót lő akrobatáskodik de ez nem egy hős hanem egy bérgyilkos.
Andy 07
Andy 07 18 napja
#ahétkérdése Sziasztok ! A dead island 2 -t miért nem fejezték be ? lehet csak én vagyok tájékozatlan de én nem nagyon találtam róla semmi végigjátszást vagy kritikát ami azt bizonyítaná hogy az valaha is elkészült volna XD
Epic Zali YT ツ
Epic Zali YT ツ 18 napja
#ahétkérdése mi az outro zenecíme?
G A
G A 18 napja
A vasorru bábát se meséljük a Gyermekeknek a végén.
digitalfbg
digitalfbg 18 napja
A közönség, a közösség, a társadalom engedi kinőni az ilyen baromságokat mint a Cancel Culture, meg a hű de sajnáljuk a különböző színű embereket, mintha nem mindegy lenne milyen színe van, csak legyen normális, meg a mindenféle szexuálisan elbotlott és saját maga szerint meg nem értettek szervezetbe tömörüléseit, pedig az csinálhatna amit akar, csak maradjon a defektusával a saját lakásában és ne hozza ki az utcára, és még rengeteg ilyen vadhajtást kinevelet már a nagy liberális közvilág, szóval a lényeg, hogy csak az tudja ezeket a mozgalmakat megszüntetni és érdektelenné tenni, aki létrehozta, vagyis Te kedves támogató, elolvasó, meghalló, egyetértő tevőleges szereplő! ;-)
Hunor Flp
Hunor Flp 18 napja
#ahétkérdése Ha választhatnátok melyik főgonoszt, szuperhőst tennétek bele/ látnátok szívesen a Fekete Özvegy filmben?
Tsuki Ōkami-sama
Tsuki Ōkami-sama 18 napja
A cancel cultur, nem szűnik meg soha, csak átalakul. Akik támogatják, azok a típusú tehetségtelen irigy sunyi emberek, akik az életben nem tudtak kiteljesedni, elfogadni-vagy tattni magukat, s mielőtt feldobják a talpukat szerettek volna nekünk az átlag jó emberek akik felnőttek elindultak egy úton és nagyrészt jó döntéseket hoztak, elfogadták magukat és másokat, vagy csak magukra fókuszálva szemlélik a világ történéseit, még jól odaszúrni egyet a bordáink közé a szív tájékára, mert olyan gyermetegek, s visszamaradottak, hogy a szaros kis életük nehézségeit megpróbáltatásait, ahelyett hogy nyalogatnák sebeiket, vagy tanulnának belőle esetleg fejlődnének, neeem. Rajtunk vezetik le. S kedvenc könyveink, filmeink, sorozataink, játékaink bánják. Mert az ezen szórakoztató luxus cikkeket készítő kreatív elmék, komolyan veszik őket, s azt hiszik mi is ezt akarjuk. A modern “terrorizmus” hölgyeim és úraim minden generáció melléktermékei akiket elnyomtak és utálják magukat, most összetartás helyett a káoszt éltetik, s az internet sajnos, nem személyivel és lakcímmel használható így hozzá férnek ők is. Adj nukleáris kódot egy degenerált kezébe, s nézd hogy ég a világ.
Mous Cornelius
Mous Cornelius 18 napja
Dráma = Oszkár.... Milyen meglepő...
Márk Zsolt Lechner
Márk Zsolt Lechner 18 napja
Cancel culture, diktatúra a szabad véleménynyílvánítás által
Alex Pencsikoff
Alex Pencsikoff 18 napja
Szerintetek lenne helye a Raimbow Six Siege-ben egy magyar operátornak? Gondolok itt a TEK különleges egységre.
Dominik Fadgyas
Dominik Fadgyas 18 napja
#ahétkérdése Szerintetek miért szeretik annyira az emberek a rant videókat?
kazuyaspawn
kazuyaspawn 18 napja
#zsidók
Viktor Márk Szabó
Viktor Márk Szabó 18 napja
#ahétkérdése várjátok a lego star wars the skywalker saga megjelenését? Egyáltalán megfog jelenni?
Bob Néma
Bob Néma 18 napja
#ahétkérdése Igaz hogy az xbox el hagya az live gold ot?
András Kristóf Farkas
András Kristóf Farkas 18 napja
#ahétkérdése mikor lesz Disney+ Magyarországon
Péter Matskási
Péter Matskási 18 napja
#ahétkérdése Miért van az, hogy manapság a nagyobb multiplayer, de főleg a battle royale címek ontják magukból a különböző crossovereket? Ezeknek a játékoknak egyébként is elég nagy és stabil rajongó/játékostáboruk van ahhoz, hogy crossoverek nélkül is hatalmas legyen a gyártójuk/forgalmazójuk bevétele. Ennek ellenére, az olyan nagyobb címek esetén is, mint például a Fortnite, inkább egy crossovert/crossovereket helyeznek egy season, vagy maga a játék középpontjába, nem pedig a saját ötleteiket.
Áron Gerzsenyi
Áron Gerzsenyi 18 napja
#ahétkérdése Mit gondoltok arról, hogy már lassan szinkron színészekre sincs szükség, mert egy program megcsinálja helyettük a szinkronizálást?
Belina Levente
Belina Levente 18 napja
#ahétkérdése Miért van az hogy azok a játekok amelyek szembemennek a politikai korrektséggel azok ezért sikeresek lesznek? (pl. GTA 5 casino dlc, South Park)
Opi _B
Opi _B 18 napja
#ahétkérdése Mit gondoltok a sztárok között elterjedt drogfogyasztásról?
MotorosVandor
MotorosVandor 18 napja
#ahétkérdése Sziasztok! Mi a véleményetek mai videókártya árakról? Szerintetek lesz valaha újra normális, vagy legalább MSRP (Manufacturer's Suggested Retail Price) árú VGA?
Alex István Molnár
Alex István Molnár 18 napja
#ahétkérdése A filmeknek hosszú távon mennyire fog rosszat tenni, hogy minden fehér hetero karakterből színesbőrű vagy meleg vagy mind2-t csinálnak? Vagy egyéb esettben csakis azért teszik bele a filmekbe ezeket a karaktereket, hogy elmondhassák van ilyen karakter is benne.
#1 Homelander
#1 Homelander 17 napja
Én ezt leginkább sorozatokban láttam, filmekben kevésbé bár már kezd ott is erősödni. Nekem még csak nem is azzal van a bajom hogy egyre kevesebb a fehér/férfi/heteró (bár már kezd zavaró lenni) hanem inkább az hogy ezek az új nő/fekete/homo karakterek legtöbbször csak Token karakterek. Tehát annyi a karakterük hogy nő/fekete/homo, vagy csak rájuk húzzák a legegyszerűbb sablont amit már milliószor láttunk ezzel 0 írói munkát végezve és így meg teljesen hidegen hagy ezen karakterek létezése. Ha már átírsz egy karaktert legalább valami új kidolgozott személyiséget kellene neki adni. Szinte ugyanazokból a sztorikból húzzák le a bőrt újra meg újra.
Csabi M
Csabi M 18 napja
#ahétkérdése Sziasztok! Szerintetek milyen irányba halad a VR játékok/headsetek világa? Pozitívan fejlődő, életben tartóan fejlődő vagy hanyatló/haldokló irányba?
Zoltán
Zoltán 19 napja
#ahétkérdése Nektek mi volt az a játék ami miatt máshogy néztek a világra?
Zoltán
Zoltán 19 napja
#ahétkérdése Nektek mi volt az a játék ami miatt máshogy néztek a volágra
Csaba Ellák Gál
Csaba Ellák Gál 19 napja
#ahétkérdése Helló Szerintetek a nagy cégekre mennyire nagy hatással van és lesz az hogy a közösségi média lassan meg szabják hogy mi kerülhet a filmekbe vagy játékokban?
c21
c21 19 napja
#ahétkérdése A nagy esélyegyenlőség jegyében elkövetett filmek "kasztrálása" mikor érhet véget? (Elképzelhetetlennek tartom, hogy egy vérbeli 80-90-es évekbeli akciófilm pezsgése megjelenjen, épp a faji, vallási előítéletek miatt)
Dani Vida
Dani Vida 19 napja
#ahétkérdése Miért nem fektetnek nagyobb hangsúlyt a játékfejlesztők a rombolhatóságra és törésmodellre? Manapság már irtózatosan részletes és élethű minden apróság egy AAA játékban, de egy autó törésmodelle, egy tank felrobbanása, vagy egy épület real time összedőlése még mindíg nagyon messze áll a valóságtól. Erre miért nem fordítanak nagyobb energiát? (oké, tudom hogy licenszelt autókat nem nagyon illik rommá törni, de hiába látványos és szórakoztató pl a wreckfest, hamar elmegy az ember kedve tőle, hogy bazári megoldásokkal van lemodellezve)
Gellért Hajas
Gellért Hajas 19 napja
#ahétkérdése Szerintetek a google stadia bukása után van arra esélx hogy a következő pár évben a felhő alapú játékszolgáltatás rohamos fejlődésnek induljon?
Bálint Balogh
Bálint Balogh 19 napja
#ahétkérdése mit gondoltok arról, hogy a Sólyom és a Tél katonája első részében egy új Amerika Kapitányt neveznek ki? Szerintetek az a kapi az az ember, aki kirabolta azt a svájci bankot? Válaszotokat előre is köszönöm!
Bálint Balogh
Bálint Balogh 19 napja
#ahétkérdése tudjátok mi a fura? A zsiráf egy létező, az unikornis egy nem létező állat. Úgy értem, hogy a természet egy lovat szarvval nem, de egy leopárd mintás szarvas-tevét 12 m-es nyakkal képes létrehozni. Ti mit gondoltok erről? (remélem bent leszek az uj start videóban
Marcell Pintér
Marcell Pintér 19 napja
#ahétkérdése Nektek mennyire tetszik az új Fortnite Season? Zalus kipróbálta már?
Ambrus Bánfalvi-Kovács
Ambrus Bánfalvi-Kovács 19 napja
#ahétkérdése Mi volt az előző IGN startban?
Barni kovacs
Barni kovacs 19 napja
#ahétkérdése Szerintetek ha a DC azt a vonalat próbálná tovább vinni mint ami Jokerrel előre vetitettek mennyire lenne működő képes? Látoszott hogy az embereknek nem feltélen kell agyatlan látvány film, vagy csak a Joker cím miatt nézték meg ennyien? Mi lenne ha DC megprobálna egy saját mélyebb, emberibb univerzumot csinálni és nem a Marvel útját járni?
#1 Homelander
#1 Homelander 17 napja
Akkor kukába kéne vágniuk az összes DC moziverzumos projektet, és azt a sok pénzt.
Attila Bognár
Attila Bognár 19 napja
#ahétkérdése mikor lesz magyar szinkron (ha eggyáltalán lesz) a clone wars 7. évadjához?
Laci Kéri
Laci Kéri 19 napja
Mi lenne ha indítanánk egy mozgalmat ami a "cancel culture"-t támadja. Ha elég sokan csatlakoznak a stúdióknak ezt is figyelembe kell venni :)
Krisztián Horváth-Erdőhegyi
Krisztián Horváth-Erdőhegyi 18 napja
Mi lenne, rögtön kikiáltanának homofóbnak, transzfóbnak, rasszistának, antiszemitának, és kizáratnának minden közösségi médiáról.
Oszlánszki Milán
Oszlánszki Milán 18 napja
Let's cancel the cancel culture
Ambrus Bánfalvi-Kovács
Ambrus Bánfalvi-Kovács 19 napja
Hívhatnánk “cancel cancel culture”-nek
Loth Márk
Loth Márk 19 napja
#ahétkérdése Tudnatok picit meselni a play at home rol?
Andor Olasz
Andor Olasz 19 napja
#ahétkérdése Hamár az Avatar-t újra bemutatták a kínai mozikban, akkor lehetséges lenne az, hogy a kínai mozikban újra bemutathassák azokat az animációs filmeket, amelyek annak idején a pénztáraknál megbuktak? Pl: Disney filmek: - A Kincses Bolygó - A Fekete Üst - Herkules Dreamworks filmek: - Írány El Dorado - Sinbad: A Hét-Tenger Legendája - Az Öt Legenda 20th Century Fox (most Studios) filmek: - Titan A.E Warner filmek: - A Bűvös Kard: Camelot nyomában
Levi Orosz
Levi Orosz 19 napja
#ahétkérdése Hamár DC/MARVEL hype. Szerintetek mennyire volt sikeres ötlet annó 2012ben kitalálni az Arrowverse-t. Úgy értem a Zöld Íjász, a Flash és a Superman and Loison kívül minden egyéb, ehhez az univerzumhoz kapcsolódó sorozat nem örvendett nagy kritikai sikernek. Na jó, talán még a holbap legendái. Szóval az lenne a kérdésem mennyire tartjátok jó ötletnek a sorozatok által épített pop kultúrális univerzumot építeni? Ha már itt vagyunk nektek a Dc (arrowverse) vagy a Marvel (defenders) prólálkozása jött be inkább?
#1 Homelander
#1 Homelander 17 napja
Az arrowverse jól kezdte, én bírtam a zöld íjász 1-5 évadát, de a 3.-tól már kicsit fura volt az egyszerű földi halandó Oliver Queen-t egy Meta-humánokkal teli világban meg varázslattal meg űrlényekkel meg multiverzummal meg időutazással. A 6 évad elég uncsi volt, a 7-et már besem fejeztem oylan rémes volt. Meglepően az a sorozat bírta a legtovább a PC őrület nélkül, volt benne mindig is egy kicsi, de szerintem sose estek túlzásba. A flash jó volt az 1-3 évadig, de a 3ik már rezegett a 4ik már rém gagyi volt helyenként 1 2 jó jelenettel. Az 5 felénél abba is hagytam. A flash is jól bírta a PC ellen de a 4 évadra már teljesen benne van. Az mondjuk mindig fura volt hogy szinte minden évad arról szól hogy "barry gyorsabbnak kell lenned" a részekben meg barry aki 1 másodperc alatt leverhetné a gonoszt, leáll és "hello flash vagyok, hagyom hogy elsőnek üss". A holnap legendái 1 évada 1szer nézhető a 2ik tök jó volt de az is inkább a gonoszoknak köszönhetően, 3ik szódával elment a 4-et már megse néztem olyan mintha ha betéptél volna. De 2 dolog mindig zavart benne az egyik az a szintén tömérdek PC baromság a másik viszont a töménytelen amerikai propaganda, bárhova utaznak az USA csak a jó fiúk oldalán áll, még vietnámban is ami meg már nevetséges volt. A supergirlnek adtam egy esélyt mert reménykedtem hogy jó lesz de csak végig szenvedtem az 1 évadot, egy részt sem ér meg. Az a tömérdek PC és feminizmus hányadék A black lightningban mintha egy olcsó zöld íjász kopi lenne, nincs egy 10 perc ahol ne hangoztatnák ki hogy feketék. A superman és loist már elkezdeni se mertem. Neked hogy tetszettek?
Sass Pál Barnabás
Sass Pál Barnabás 19 napja
#ahétkérdése Most szerintetek megéri PC-t venni vagy inkább konzolt? Ha konzolt akkor melyiket?
Fist tv
Fist tv 19 napja
#ahétkérdése lessz Deadpool 3 ??
Maksa Tibor
Maksa Tibor 19 napja
#ahétkérdése a disney plus amikor magyar lesz pl olyan sorozatok mint a wandawision vagy mandalorian vagy a sólyom és a tél katónája lesz magyarul vagy tv be lesz
Benedek Jávor
Benedek Jávor 19 napja
#ahétkérdés A könyv alapján készült scify fantasy filmekkel elég rossz tapasztalatom van. Tudtok olyan filmet a harry potter vagy a gyűrűk ura sorozaton kívül ami jól szerepelt?
SamuraiDom
SamuraiDom 19 napja
Avatar
Kink Paradise: a BDSM-ről szakszerűen
Kink Paradise: a BDSM-ről szakszerűen 19 napja
#ahétkérdése: Sziasztok. Mit gondoltok, miért lehet az, hogy a BDSM és a fétisek egyre gyakrabban jelennek meg -szerintem legtöbbször nem túl hitelesen- a filmekben, sorozatokban, de olykor a játékokban is?
BiEbSzIe
BiEbSzIe 19 napja
#ahétkérsése mi a véleményetek a vr-ról
Gergely Virág
Gergely Virág 19 napja
#ahétkérdése Ditkével mi van?Règóta nem látom/hallom.
gergö kurucz
gergö kurucz 19 napja
#ahétkérdése a lego starwars rise of skywalker játékról lehet tudni valamit?
SamuraiDom
SamuraiDom 19 napja
Semmit
Gabi Ács
Gabi Ács 19 napja
#ahétkérdése mennyi időt vesz igénybe egy ign videót felvenni??
Magyar.Pokemonosok Mém-oldal
Magyar.Pokemonosok Mém-oldal 19 napja
#ahetkerdes Mi lett Ivánnal? Mert mostanában a GameStar-nál narrál. Csapatot váltott? Ha igen, ez azt jelenti, hogy a Trash Téka videósorozat is megszűnt?
Nanamo
Nanamo 19 napja
#ahétkérdése Sziasztok.Mi a véleményetek a "színtudatos" szerepekről?Amikor eredetileg egy fehér bőrűnek ismert karaktert ,más rasszként ábrázolják? Szerintetek erőltetett vagy teljesen belefér a modern társadalomba?
#1 Homelander
#1 Homelander 17 napja
Csak a képregény filmekről beszélve (máshoz nincs kedvem) minden film egy új univerzum szóval ha megváltoztatják egy karakter bőrszinét az még oké mert ez egy új univerzum új dolgokkal, szóval a képregényhez nem kell 100%-ban ugyanazt vászonra vinni. De történeti szempontból nem lenne vele baj, ha adnának végre karaktert valakinek, rengeteg ilyen Token karakter van akinek annyi a személyisége hogy nő/fekete/homo vagy ráhúznak egy már 100szor használt unalmas sablont, ahelyett hogy vennék a fáradságot és írnának az új szereplőknek egy kis személyiséget.
SamuraiDom
SamuraiDom 19 napja
Kérdezd meg Robert Downey Juniort 2008-ban, Oszkár jelöléssel amit egy fekete ember lejátszásaval kapott
yellow fox
yellow fox 19 napja
How dare you!? Eltünt a spanyol felirat!
REdDisHúN
REdDisHúN 19 napja
#ahétkérdése kb mennyi ideig fog tartani a Fekete Özvegy?
SamuraiDom
SamuraiDom 19 napja
Milyen hosszú lesz vagy mikor jön ki?
Danny Roselinsky
Danny Roselinsky 19 napja
#cancelcancelculture
westrev 44
westrev 44 19 napja
#ahétkérdése Szerintetek mi lesz a mozi sorsa hosszútávon, illetve a netflix/HBO Go vagy a disney + a jövő? Ti mit szernetétek miképpen folytatódjon a mozi kultusz?
SamuraiDom
SamuraiDom 19 napja
Szerintem az emberek csak olyan filmekre fognak beülni amik mögött egy nagy cég áll, például az Avatár 2, és a Coviddal a nagy cégek belátták hogy jó pénzt kapnak a streaming szolgáltatókból mert minden nagy/sikeres/szeretett filmet fel akarnak vásárolni a nagykutyák a Streaming háború miatt viszont ha vége lesz ennek a járványnak szerintem az emberek akkor kezdenének járni mozikba ha egy bomba évet kapnak példa 1994-1995 amikor rengeteg jó film jött ki, na akkor újraindulnának a mozik
Garus hun
Garus hun 19 napja
#ahétkérdése Conan! Mi a legjobb dolog az életben?!
Dominik Vámos
Dominik Vámos 19 napja
#ahétkérdése Szerintetek a Batman filmek múltja előfog még kerülni majd az új Batman filmekben ???
#1 Homelander
#1 Homelander 17 napja
Én úgy tudom hogy az új Batman egy reboot, szóval semmi köze nem lesz a Ben Afleck batman-hez.
YonderTMan
YonderTMan 19 napja
#ahétkérdése Szerintetek az új Life is Strange mellett bejelentett Life is Strange Remasterd Collection-t azok megkapják ingyen akik már megvették a két játékot régebben?
GR SUPRA
GR SUPRA 19 napja
#ahétkérdése Sziasztok mit gondoltok arról ,hogy egyre több Marvel sorozat lesz ? Esetleg nem rontja a minőséget?
GR SUPRA
GR SUPRA 19 napja
@SamuraiDom köszi
SamuraiDom
SamuraiDom 19 napja
Lemaradt a tag
Dallos Martin
Dallos Martin 19 napja
#ahétkérdése Mivel egyre nagyobb teret nyernek a streaming szolgáltatók, elképzelhető, hogy a mozik a közeljövőben csődbe mennek?
SamuraiDom
SamuraiDom 19 napja
A nagyok nem, a kisebbek igen
Levi Rauf
Levi Rauf 19 napja
#ahétkérdése Mit gondoltok, sok könyv és játék adapció min csúszik el?
Levi Rauf
Levi Rauf 19 napja
@Nóra Nényei Jogos és köszi a választ. Igazán jó meglátás szerintem.
Nóra Nényei
Nóra Nényei 19 napja
Ha össze kéne foglalnom, akkor azt mondanám, hogy az adaptáció részletekbe menően nem érti meg, mitől lett sikeres az eredeti (és valószínűleg nem is nagyon akarja, mert valószínűleg több mögötte a pénzügyi szándék, mint az alkotói). Most a Disney-vel fogok példálózni, mert ez rajtuk a legtettenérhetőbb (meg mert nem tudom, hogy rajtuk kívül melyik stúdió tolja nagyban a remake filmeket): A Szépség és a Szörnyeteg - A színészek játéka Őszinte leszek, az adaptációt csak az Otherworld Ezért volt 💩 bemutatóján keresztül "láttam," de tisztában lévén azzal, hogy egy 160 perces film, szerintem jobban is jártam. Ahogyan ott is elhangzott, "már a castingnál elkezdett rezegni a léc," mivel a készítők itt azt nem értették meg, hogy Belle, a Szörnyeteg és Gaston megnyilvánulásai vitték el a hátán az egész filmet. Emma Watson valóban képtelen volt olyan drámaian alakítania Belle-t, mint amilyen a rajzfilmben volt, és az OW kritikából idézve tényleg csak "egy éneklő Hermionét" kaptunk. A Szörnyre ugyanez volt igaz, Gaston színésze pedig egyszerűen túl töketlen volt a komikusság kimaxolásához. Az meg már csak hab a tortán, hogy atom fölösleges jelenetekkel és zenei betétekkel maxolták ki a 160 perces játékidőt (pl. nem hiszem, hogy annyit mélyült Belle karaktere azzal, hogy megtudjuk, hogy az anyja pestisben meghalt). Oroszlánkirály - A stilizált látvány ereje Ezt viszont végignéztem, de már úgy ültem be rá a látott trailerek és kritikák után, hogy "most komolyan 4K-ban akarom újra végignézni Zordon felemelkedését és bukását?" Ééés úgy néz ki, igen. Hihetetlenül élethű volt a film, de pont ez vette el az élét annak, hogy úgy igazán érezzek is valamit a film közben a diszkomforton kívül. Mivel egy valósághű állatnak feleannyira sem kifejező az arca, mint az eredeti rajzfilmnek, nem láthattam a gonoszságot és a félelmet Zordon és Mufasa szemében az ikonikus "éljen soká a király!" jelenetnél, nem láthattam Rafiki vagy Zazu lelkesedését Simba születésekor, Timon kicsit se volt antropomorf, hiába járt két lábon, és pláne nem láthattam náci katonák módjára masírozó hiénákat zöld füst és drámai megvilágítás társaságában. (Kis zárójel, hogy az ebből készült deepfake videók pont a stilizált látvány 3D-s visszahozása miatt voltak sokkal élvezhetőbbek.) Mulan - Az üzenet kontextusának fontossága Erre már be sem mertem ülni, így az erről alkotott véleményem pusztán spoileres kritikákon alapszik. Ez a film konkrétan a Kína seggnyalás és a Disney Mary Sue fétisének végső kiteljesedése. A készítők egyszerűen nem értették, hogy a rajzfilm ereje pont abban van, hogy Mulan egy amatőr senkiből válik hőssé, és képes ésszel kompenzálni a fizikai hátrányosságait, mindeközben megmutatva, hogy fiús/férfias és lányos/nőies viselkedésmintákból nem hátrányos, sőt néha előnyös is, ha vannak átfedések. Valamint azáltal, hogy az adaptációban Mulan már a film elején egy tehetséges harcos (aminek állítólag az eredeti Hua Mulan legendából kiindulva van valóságalapja), az apja helyetti bevonulása inkább hat egy önmegvalósításnak, semmint egy családja védelmében hozott áldozatnak.
SamuraiDom
SamuraiDom 19 napja
Sok dolog lehet, rosz casting, megváltoztatják a storyt stb
HCProductionful
HCProductionful 19 napja
#ahétkérdése mi a véleményetek arról, hogy a Nier Automata Game passon jobb minőségben jelent meg, mint Steamen és nem szándékoznak frissíteni a Steames változatott
SamuraiDom
SamuraiDom 19 napja
Steam húzzon bele vagy lemarad
titanic titanic
titanic titanic 19 napja
Titanic,? Fml
Vanda Szalai
Vanda Szalai 19 napja
#ahétkérdése Azt lehet tudni, hogy mikor lesz elérhető a Disney+ Magyarországon
Gellért Hajas
Gellért Hajas 19 napja
Elvileg igen de azt nem tudom, hogy mikor xd. Asszem említették már korábbi videóban.
Mátyás Pap
Mátyás Pap 19 napja
#ahétkérdése:Nektek mi a véleményetek a mozik megélhetéséről ebben a helyzetben,milyen konfliktusok folynak ezek iránt?
#1 Homelander
#1 Homelander 17 napja
A probléma az hogy az embereknek nincs pénze. Rengetegen nem dolgoztak már egy jó ideje szóval ha majd a törvény engedi kinyitni a mozikat, kevés ember fog menni, révén hogy nem most van a legjobb fizetési szezon, és azt a keveset ami van, nem mozira forgják költeni. Persze ez csak egy gondolat.
Csomós Dóra
Csomós Dóra 19 napja
#ahétkérdése Szerintetek lesz még valaha olyan film ami egetrengetően jó? Ugyebár az Avatar és a Bosszúállók Végjáték viszi most a zászlót, de lesz valaha olyan film ami ezeket üti? És ha igen akkor milyen kategóriájú film lesz?
#1 Homelander
#1 Homelander 17 napja
Attól függ mire gondolsz jó alatt, kritikailag jó vagy bevételileg. Mert a kettő amit mondtál az inkább bevételileg volt siker, kritikailag is jó volt de nem akkor szám. A bosszúállók 4 a fanservice miatt volt nagy siker az Avatar meg azért mert akkortájt lett nagy dolog a 3D. De egyébként biztos lesz még több bevételt élérő film, ez csak a beharangozáson múlik.
SamuraiDom
SamuraiDom 19 napja
Történelemben mindig volt trónfosztás, és mindig is lesz
Mátyás Pap
Mátyás Pap 19 napja
#ahétkérdése:Ezt hallotátok?
SamuraiDom
SamuraiDom 19 napja
Nem
Facebook üzeneteim... #19 (By:. Peti)
4:59
Radics Peti
Megtekintés 395 E
Marvel Studios’ Black Widow | New Trailer
2:02
Marvel Entertainment
Megtekintés 11 M
Rubay - Piáztam /Official 4k Videoclip/
3:07
GWMMUSIC PRODUCTION
Megtekintés 453 E
Így testesült meg egy álom: 10 éves az Eredet
10:53
Johnny Depp felemelkedése és bukása
12:25
IGN Hungary
Megtekintés 106 E
Tud, ha akar: Az Adam Sandler-portré
16:19
IGN Hungary
Megtekintés 142 E
TRY AGAIN: Syphon Filter
09:53
IGN Hungary
Megtekintés 12 E
The Forest 1.rész ft. Laci,Zoli
4:50:21
Ruben Twitch VOD-ok
Megtekintés 9 E
MINDEN várható MARVEL film 2021-2023-ig
15:16
Facebook üzeneteim... #19 (By:. Peti)
4:59
Radics Peti
Megtekintés 395 E
Marvel Studios’ Black Widow | New Trailer
2:02
Marvel Entertainment
Megtekintés 11 M
Rubay - Piáztam /Official 4k Videoclip/
3:07
GWMMUSIC PRODUCTION
Megtekintés 453 E
| THEVR ANIMÁCIÓ | Közlekedés Debrecenben! | 2021 |
2:20
Mini Crewmate Kills 6 Kirby Characters | Among Us
0:53
Look What You've Done - Cyanide & Happiness Shorts
1:02
ExplosmEntertainment
Megtekintés 378 E
Cserebere Szerencse /teljes film magyarul/
1:42:09
74. Adás Promója | Exatlon Hungary | 3. Évad
0:52
Exatlon Hungary
Megtekintés 34 E
SzkiTon TV - Nektek hogy telt a Húsvét?
4:32