Elkaszált Days Gone 2 és készülő TLoU remake - Mi folyik a PlayStationnél?

  Megtekintés 25,849

IGN Hungary

29 napja

A Bloomberg újabb riportot készített, ezúttal a #PlayStation belsős stúdióinak helyzetéről, amiben több készülő és elkaszált projekt, például a #DaysGone2 is szóba került.
#IGNHungary a világhálón:
• Weboldal: hu.ign.com/
• Webshop: ignshop.hu
• Facebook: IGNHungary
• Instagram: ign_hungary

Megjegyzés
Levente Kókai
Levente Kókai 11 napja
Remelem lesz Days gone 2
R k
R k 20 napja
Jó lenne 2. Rész
digitalfbg
digitalfbg 20 napja
Erőlködjön csak a Sony ezeken a giga megtérülős mega projecteken, hátha végre jól mellé nyúlnak és pofára esnek, ezzel véget vetve az exclusive hajhászásuknak és végre a teljes játékos társadalom profitálhat belőle, nem csak a PS tulajok verhetik a mellüket és hadjáratozhatnak minden és mindenki ellen. Én már várom, hogy végre letörjön a Sony szarva ...
Matty JK
Matty JK 23 napja
Ha PS exclusive játékokról van szó, akkor tényleg érdemes a kevesebb több elvet követni. Valószínűleg csak Magyarországról nézve furcsa, hogy egy-egy gigacég piaci alapon működik, vagy hoz döntést a projectjeivel kapcsolatban.
Attila Németh
Attila Németh 25 napja
Lehet tudni hogy a last2mikor kap ps5re nex gen uodatet?
Ádám Dörner
Ádám Dörner 25 napja
2021 Q4 re volt ígérve
Dániel Baksa
Dániel Baksa 26 napja
Viszont ha iden Marciusban leptek le az Uncharted projektrol, akkor az 5. Epizod nem lehet messze.
PΛƬI
PΛƬI 27 napja
Már annyira várom a Tlou remaket 😍
Judit Obrusánszky
Judit Obrusánszky 27 napja
A Days Gone 2 Miatt is Ps5 öt "szerettem" volna. Vásárolni...
Dávid Osztheimer
Dávid Osztheimer 28 napja
Dehogy kaszálták el ameddig hivatalos infó nincs addig nincs lefőve
Alex Tarion
Alex Tarion 27 napja
Twitter-en jelezte a játék producere hogy a Sony nem kér a folytatás-ból és eredetileg a tlou-remekhez akarták őket át csoportositani de sikerült egy új ip-t kicsikarni Ha jól tudom.
Dylan Smarr
Dylan Smarr 28 napja
0:15-0:17 ig melyik játék látható?
Gábor Krajcz
Gábor Krajcz 28 napja
Most akkor nem kesz Days Gone 2😭😢😭
Attila B.
Attila B. 28 napja
Mocskos banda, egyre undorítóbb húzásokkal...
Talion James
Talion James 28 napja
Nekem a kedvenc ps4 gamem a Days Gone :/
Norbert Csákvári
Norbert Csákvári 28 napja
A Sony hibát hibára halmoz, ennek meg is lesz az eredménye. Nem jósolok sok jót így a Playstation-nek.
Chill
Chill 28 napja
@Uri Hun Hol mondtam ilyet? "az xbox már alapból nyert a bethesdával" azért hoztam fel a bethesdát, mert te is azt hoztad fel, mint az Xbox legerősebb stúdiója. Nem mondtam soha, hogy kuka hanem hogy attól még, hogy hangzatos címeik vannak az nem jelenti azt, hogy azok jók is. Erre hoztam fel példákat (lásd elöző kommentemben). Az, hogy én nem jósolok semmi jót a Bethesdának a jelenlegi tetteik alapján az meg csak az én véleményem. Lehet a Microsoftnak bármennyi pénze, ha nem képesek túllépni és fejlődni akkor a Sony ezt a generációt is nyerni fogja. Gondolom te nagy fanja vagy a Bethesdának ezért reagálsz így a kommentjeimre amikben erősen "fikázom" őket, de hidd el, hogy nem kívánok semmi rosszat a Bethesdának ahogy a Microsoftnak sem, felőlem az nyerheti ezt a generációt aki akarja nem érdekel, a végén úgyis mi játékosok járunk jól. Sok szerencsét a Bethesdának!
Uri Hun
Uri Hun 28 napja
@Chill akkor miért gondolod hogy fél év múlva kuka a teljes bethesda? én annyit írtam le hogy stúdió és pénz alapon az xbox fog nyerni főleg hogy még vannak hírek arról hogy még több stúdiót vásárol fel
Chill
Chill 28 napja
​@Uri Hun Szimplán a "az xbox már alapból nyert"-re akartam reagálni. Habár nem kedvelem a Bethesdát nem fikázni akartam pusztán az én szubjektív véleményemet leírni és szerintem van igazság tartalma annak amit írtam change my mind. Jónak jól hangzó címeik vannak viszont azokkal kezdeni is kell majd valamit, a Fallout is egy hatalmas cím volt (most is az), de nevetség tárgyává vált az utóbbi játékaival. És nem csak a Fallout 76 miatt gondolom azt amit, Rage 2, Wolfenstein Young Blood. Remélem a Microsoft gatyába rázza a Bethesdát és a Doom-hoz hasonlóan más címeik is felvirágoznak majd. Nem azért "fikázom" őket mert nem szimpatikus a cég, ez nem is tudom honnan jött le, kedvelem az Xbox/Microsoft-ot.
Uri Hun
Uri Hun 28 napja
@Chill és még annyi hogy a bethesda az xbox only címek mellet kidobhat simán multiplatfrom sikereket amiből pénzelheti az xbox excluzív cimeinek gyártását
Uri Hun
Uri Hun 28 napja
@Chill meg a te logikádból kiindulva a konzolozás meg fog halni és csak nintendó fog lenni a microsoft bezár minden stúdiót mert nem hozz sikereket a sonynak nincs elég pénze ezért 3 sikercímet fog le tenni csak és azért hall meg mert 3 játékért senki nem fogja megvenni a ps-t ez a te logikád ? a játék stúdiók nem olyanok mint a mixer 343 industriest nem b@szták utcára a halo 5 miatt és az infinite rossz bemutatója után sem és honnan tudom hogy nyereséges nekik? onnan hogy a stádia 2 év után megvált mindentől míg az xbox a legszarabb konzolként ebben a generációban mégsem rúgott ki semmi nagy stúdiót( meg a sony most mit csinál szerinted beolvaszt és arra fókuszál mindent ami hozza a money-t Magyarul bezárja az indie stúdióit)
Varga Máté
Varga Máté 28 napja
És Microsoft-al mi van??
Edvárd Berec
Edvárd Berec 28 napja
Csak legyen days gone 2 😫
Tarr Dani
Tarr Dani 29 napja
Amúgy Sony miért törli a közösségeket?
Random Imagination
Random Imagination 28 napja
Nem használták.
Gabe Logan
Gabe Logan 29 napja
Azért azt is tegyük hozzá a történethez, hogy részben azért is volt jóval sikeresebb a Days Gone, mint a korábbi projektek, mert pl. PS1-en, PS2-ön rengetegen csak másolt játékokat játszottak, a másik meg hogy akkor nem volt ilyen szintű marketing nehezebb volt sokkal eljuttatni az infot a játékosokhoz.
Hunor Szentpéteri
Hunor Szentpéteri 29 napja
Hát azért a kisebb kínai indie csapatokat is már évek óta támogatja a Sony. Nem kell rögtön farkast kiálltani. De nem kéne ezen az úton tovább menni, az biztos!
Norbert L
Norbert L 29 napja
Szomorú, hogy a játékipar ennyire lelassult...alig vannak új AAA címek, folytatásokkal és remakekkel van tele minden már évek óta :/ A grafikára szórják a pénzt, pedig senkit nem érdekel a grafika, ha jó a játék.
Random Imagination
Random Imagination 28 napja
Sok indie játék van, szóval...
Gabe Logan
Gabe Logan 29 napja
Sajnos az eladások nem ezt mutatják, egyeseket simán megvesznek a látvánnyal, ezért is ennyire sikeres a Ubishit, hiába dobnak ki üres játékokat.
kém 2.0
kém 2.0 29 napja
ps mi days gone 2 akarunk
Péter Lohn
Péter Lohn 29 napja
Csak a giga gyerekek!
zsmate 2526
zsmate 2526 29 napja
Pedig vártam, hogy VRPisti vigye a DG2-t!
Order89
Order89 27 napja
Ha horror végigjátszás ajánlom Senshi--t.
zsmate 2526
zsmate 2526 28 napja
@Gabe Logan :(
Gabe Logan
Gabe Logan 28 napja
@zsmate 2526 Ok, én "semmi" pénzért nem tudnám nézni :D
zsmate 2526
zsmate 2526 28 napja
@Gabe Logan Nekem tetszett ahogy Pisti végigjátszotta a játékot!
Gabe Logan
Gabe Logan 29 napja
Remélem csak 1 rossz viccnek szántad
Ludányi Dominik
Ludányi Dominik 29 napja
god of war Ragnarokot el ne halasszák
Zsolt Dienes
Zsolt Dienes 29 napja
a Bloodborne-t a múlt héten platináztam ki, Dienes Ádám ellopta a vezetéknevemet, Simonyi Gáspár meg jó cikkeket írt a Fangóriába. Köszi a figyelmet!
Szabó Bence
Szabó Bence 29 napja
Eleinte szkeptikus voltam a Days gone-nal de aztán az egyik kedvenc videojáték karakterem lett Deacon a sztori is jó még ha kicsit sablonos is. Megérdemelne egy folytatást mert amúgy sok olyan címnél lett szerintem sokkal jobb amiket már mindenki körbe szopkodott.
Norbert H.
Norbert H. 29 napja
Az úgy fasza hogy a Bloodborne producere elment...
K Kristóf
K Kristóf 29 napja
A végeredményt látjuk, exkluzív címek esetén nem lesz mit kiadni a játékkonzolokra, a kis stúdiók olykor zseniális ötleteit azonnal elkaszálják. Ha így folytatják, remake játékokon kívül vackot se kapunk...nem hogy nagy húzócímeket. Sorra égnek ki a stúdiók a Sony alatt, az se véletlen és a SW franchise is elveszett a Sony borzalmas hozzáállása miatt.
Tóth Robbi
Tóth Robbi 28 napja
@K Kristóf A sonynak ehhez amit te mondasz akkor sincs közze. Emiatt EAt hibáztasd.
K Kristóf
K Kristóf 28 napja
@Tóth Robbi bocsánat, nem fogalmaztam teljesen egyértelműen. Én úgy értettem, hogy érzésre az EA is csak a konzolokra fókuszál. A PC-s játékain nekem erősen portolas érzésem van.
Uri Hun
Uri Hun 28 napja
hát nincs sok pénze a ha az ori a ps excluzív lenne elkaszálták volna simán a will of the wisp-et
Tóth Robbi
Tóth Robbi 29 napja
SW alatt a Star Warsra gondolsz? Mert rohadtul semmi köze a Sonynak az SWhez :D
RICHÁRD RUPA
RICHÁRD RUPA 29 napja
Jol teszi . A ps4 semmi masnak nem koszonheti a kvazi elsopro gyozelmet csakis nagy cimeinek Semmi baj azzal ha ilyeneket kapunk töllük a daysgone 2 meg majd ugyis sorra kerul elobb utobb
Krisztián Zoltán Szabó
Krisztián Zoltán Szabó 29 napja
Szerintem nem. Pont, hogy néha a kisebb címekre is szükség van. Nem kell mindig csak folytatásokat készíteni pont emiatt kurvult el a játékipar mert, tudják ha folytatást készítenek akkor több bevételt hoz és kisebb a kockázat.
Peti9128
Peti9128 29 napja
Remélem később még zöld utat adnak a második résznek, nekem tetszett a days gone, ki is platináztam :D
a vén Viszoczkij apó
a vén Viszoczkij apó 27 napja
Úgy tökéletes, ahogy van..
Don Kartács
Don Kartács 29 napja
Egynek elmegy a Days Gone, nem értem mi ez a hype körülötte. Én nem ájultam el tőle. ( ízlések és pofonok, nekem az ízlés, nektek a pofon) 😀😀👋🏻
Varga Máté
Varga Máté 25 napja
@Don Kartács ezért hálás vagyok így rendben vagyunk re haragudj
Don Kartács
Don Kartács 25 napja
@Varga Máté Ezért írtam bástya, ízlések és pofonok. Nekem ízlés, neked pofon.😆😆 De tiszteletben tartom a véleményed, neked az, nekem ez. Piiiisz ✌🏻😎🤙🏻
Varga Máté
Varga Máté 28 napja
Valóban felül múlja a last of us de zombi story játékok téren kis lemaradásal de ott van mögötte
Don Kartács
Don Kartács 28 napja
@Varga Máté de felismerem, god of war széria, last of us 1-2 uncharted, geras of war széria. Ha kategóriáját nézzük fertőzöttek, akkor a last of us 1-2 magasan felülmúlja. Piiiisz ✌🏻😎
Varga Máté
Varga Máté 29 napja
Te se ismered fel a jó játékot
Balàzs Kereszturi
Balàzs Kereszturi 29 napja
Ha mindig csak folytatast csinal a sony akkor ugyan olyan lesz mint a microsoft . Nekik van 3 játekuk amit mindig elovesznek gears of war, halo, meg forza de ennyi . Ki akar annyi folytatást kapni ? Igenis kellenek uj cimek szerintem
Balàzs Kereszturi
Balàzs Kereszturi 27 napja
@Uri Hun ezeket cimeket akkor én nem ismerem .
Uri Hun
Uri Hun 28 napja
@Balàzs Kereszturi új ip-k sea of thieves ori két része grounded és ezek csak belsős címek
Balàzs Kereszturi
Balàzs Kereszturi 28 napja
@Uri Hun de amugy meg nemtudsz uj xbox cimet mondani . Ezekeken csiszolgatnak meg egy kicsit de ennyi
Balàzs Kereszturi
Balàzs Kereszturi 28 napja
@Uri Hun nekem xboxom volt sokáig kb 1 éve váltottam ps re pont amitt mert itt tobb nekekem valo jatekot talaltam ami csak ps re van . Nemfikazom en oket csak nemszeretnek egy csomo folytatast 6. Meg 7.reszt . De ez amugy az ubisoftra is igaz . A far crayt is meddig kell meg eroltetni mindig ugyanaz az ac meg probalt ujjulni ugy ahogy .
Uri Hun
Uri Hun 28 napja
@Balàzs Kereszturi igen de pl halo infinite is teljesen új cím elméletileg open word lesz ott a gears tactics és a forza horizon nem ugyanazok jobb grafikába ez csak egyszerű xbox fikázás a részedről
Csonka Dávid
Csonka Dávid 29 napja
Kedveltem eddig a Sonyt,mert kreatív szabadságot ad mindegyik leszerződtetett stúdiójának. Ezt viszont nem tudtam,hogy a kisebb csapatokat mindig supportnak használják. Szerintem 2021 leggázabb híre ez volt,hogy nem lesz Days Gone 2,mert Tlou 1 remaket kell csinálni... szánalmas. Ha nem lenne pénzük, akkor tavaly nem arról szólt volt a fáma, hogy a Sony rengeteg játékba bevásolta magát, amit még nem is láttunk, pl Marvel Avengers exkluzív Spiderman karakter csak PSre.
Gabe Logan
Gabe Logan 27 napja
@István Köbli Köszi, de egyik sem, de amúgy a Bloodborne meg a From Software-től van.
István Köbli
István Köbli 27 napja
@Gabe Logan Shadow of the colossus, bloodborne, the last Guardian, fene az izlésedet.
Cs. A.
Cs. A. 29 napja
Nem mondták ki konkrétan, hogy nem lesz Days Gone 2 soha többé. Azt mondták, hogy most nem lesz, mivel nem biztos, hogy megtérülne a játék. Ami pedig a kisebb csapatokat illeti, szerintem nyílvánvaló, hogy supportnak használják őket, hisz honnan tanulhatnának és fejlődhetnének, mint egy nagyobb csapattól. Ha a Sony úgy látja képesek lesznek valami újat alkotni, akkor gondolom majd megadja nekik a lehetőséget. Legalábbis azt remélem.
Gabe Logan
Gabe Logan 29 napja
Mondjuk a Japan Studio munkássága nekem cseppet sem fog hiányozni.
BART
BART 29 napja
kár hogy a sony is elkurvult pedig fasza lett a volna Days Gone 2 :(
Chill
Chill 28 napja
"elkurvult" mert nem akarja a pénzét/idelyét egy olyan játékba ölni ami nem biztos, hogy megtérülne? Hol élsz haver?
gabor 50
gabor 50 29 napja
@Máté Farkas semmi nagyszám nemvolt benne ezredik zombis játék,azért nem volt nagyszám...a sztori meg unalmas volt,érződött hogy nem kellett volna 20 órásra húzni...mert túlsok volt a felesleges időhúzó főküldetés
Máté Farkas
Máté Farkas 29 napja
@Random Imagination ezt meg se hallottam kolega
Random Imagination
Random Imagination 29 napja
Nem, nem lett volna. Nem kell.
Tamás Pálinkás
Tamás Pálinkás 29 napja
Szerintem ha a Sony rá áll hosszú távom a blockbuster-ökeet nyomja(remélem jól írtam)akkor abból gáz lesz mert ahogy most is, a kis stúdiók mennek a nagyokhoz kevés lesz az új cím ami azzal jár hogy csak folytatásokat kapunk, félre értés ne essék, Kratos és Nate ott vannak a kedvenc karaktereim között de Deacon, Chloe kellenek mint, bocsánat, töltelék karakterek hogy 2 nagy cím közt is legyen valami változatosság, hisz oké, 2-3 év egy új nagy Sony játékhoz, de kapjak közben valami kicsit is, mert különben nem leszek kíváncsi a Sony címekre mert ugyan azon IP van, ugyan azzal a főszereplővel, de minden esetre ugyan abban a világban, ami 4-5 alkalommal, semmi változatossággal unalmas lesz
Chill
Chill 28 napja
@Ferenc Jenő Erdei Szerintem ki lehet jelenteni, hogy az FPS Shooter játékok 90% PC orientált, a COD-ot is beleszámítva.
Ferenc Jenő Erdei
Ferenc Jenő Erdei 29 napja
@Adrián Gombos azt nem gondolom, hogy például egy AC vagy egy COD pc orientált lenne, de igazad van abban, hogy van bőven játék ami nem a konzol gyártóktól jön
Adrián Gombos
Adrián Gombos 29 napja
Nem beszélve azokról a az első sorban PC orientált AAA játékokról amik kapnak konzolos verziót a megjelenéskor ,abból is elég sok van manapság ,nem kell attól felni ,hogy nem tudsz mivel játszani 😂
Zoltán Németh
Zoltán Németh 29 napja
De ez nem azt jelenti, hogy csak folytatások jönnek. Jön még sok nagyon jó játék a sonytól ami kasszasiker lesz.......... Még jó, hogy ezekre mennek rá nem kell sok kis játék. Minőségre mennek nem mennyiségre!
TheXeropax
TheXeropax 29 napja
Már előre félek, hogy fogják retconolni a Last of Us 1-et :(.
Chill
Chill 28 napja
@TheXeropax Nem értem mit értsz "kiherélés" alatt, a TLOU2 világát mindennek lehet nevezni de nem tökösnek biztos, hogy nem.
TheXeropax
TheXeropax 29 napja
@Sem Senki Pont attól félek, hogy nem állnak meg a grafikai tuningnál, hanem "hozzáigazítják" a storyt a last of us 2-höz, mégjobban kiherélve ezzel Joel-t és Ellie-t.
Krisztián Zoltán Szabó
Krisztián Zoltán Szabó 29 napja
De arra már ott a Last of us remastered.
Sem Senki
Sem Senki 29 napja
@Krisztián Zoltán Szabó max egy kis grafikai tuning es kesz. Mas nem kell
Krisztián Zoltán Szabó
Krisztián Zoltán Szabó 29 napja
Az pont olyan játék amihez egy ujjal nem kéne hozzányulni. Semmi szükség nincs egy Tlou remake-re az a játék úgy jó ahogy van.
Bálint Matus
Bálint Matus 29 napja
Én ma töltöttem le a days gone 1 et ps plus miatt remélem jó lessz😋
Ferenc Gergő Nagy
Ferenc Gergő Nagy 25 napja
Huh de irigyellek hogy most játszol vele elsőnek😅Ez egy nagyon király játék.Nagyon beletudunk menni q játékokba a családdal és ezt is végigtoltuk együtt😆Én játszottam és ők is izgultak velem.Sok sikert nem bánod meg
Gábor Vadócz
Gábor Vadócz 27 napja
@Order89 Nem sértődtem meg, szimplán én is viccesen riposztoltam neked, miközben rávilágítottam a kontextust éríntő hibádra. :D De megnyugtatlak, nem igazán zavar, ha valaki a neten vét helyesírási hibákat, de azért van egy-két dolog ami triggereli az embert, mert annyira égbekiáltóan gáz.
Order89
Order89 27 napja
@Gábor Vadócz Te szóltál be a srácnak, én viccesen reagáltam ne sértődj meg.Üdv.
Gábor Vadócz
Gábor Vadócz 27 napja
@Order89 Aha, de ez hogy jön a kontextushoz? Ha nagyobb érvelési hibába csúszol a mondanivalóddal, mint amivel a témához érdembe hozzá tudsz szólni, akkor lehet inkább nem kéne erőltetni. :D
Order89
Order89 27 napja
@Gábor Vadócz Nézd a Facebook hirdetéseket és vissza sírod ezeket a hibákat.Nyelvtan náci😋
Patrik Péter
Patrik Péter 29 napja
Idióták ha elkaszalják a DG Legjobb zombis game ever Petíció time!!!
killer 4285
killer 4285 28 napja
@Random Imagination hadd legyen mindenkinek saját véleménye 🤡
Csonka Dávid
Csonka Dávid 29 napja
Szerintem is ez a legjobb zombis játék jelenleg. Mármint értitek: - Resident Evil már nem a zombikról szól (a remakekkel hagyjál,akármennyire is jó az még mindig 98') - Tlou-ban lehetnének gennymanók is az ellenek,ott az emberi tényezőkön,és drámán van a hangsúly - Dead rising egyenlő a móka és kacagással ha zombikat kell írtani Days Gone viszont egy alap jó story mellett a zombik napi rutinját is betudta mutatni, egy open world játékban,ahol Te a motorod és a kihalt utak vannak. Nagyon jó atmoszférája van ennek a disztópikus világnak. Nem megy át cringe üzemmódba ha hentelni kell, és nem kell egy egész tár golyó a fejükben. Igen a Days Gone az ami az igazi zombis játék lenne.
Patrik Péter
Patrik Péter 29 napja
@Random Imagination még a dead risingek jók voltak de ez modern és rohadt erős a story meg a vége is olyan hogy kötelező fojtani.
Random Imagination
Random Imagination 29 napja
@Patrik Péter Szomorú, ha neked ez a legjobb, de jah, kinek mi
Patrik Péter
Patrik Péter 29 napja
@Random Imagination kinek mi
yellow fox
yellow fox 29 napja
Én már a Microsoft-tol is szívesen megnéznék pár igazán ütös címet!
Uri Hun
Uri Hun 28 napja
@Foreign Minister (az vicces lenne ha még egy hatalmas stúdiót felvásárolnának mint az EA vagy a Rockstar vagy ubisoft ők lenének a gaming világ disney-e)
Uri Hun
Uri Hun 28 napja
@Foreign Minister hát igen mostanában sok stúdiót vásárolt(eddig is oké szinten voltak stúdiókból)
yellow fox
yellow fox 28 napja
@Foreign Minister remélem valami újat alkotnak majd🐶
Foreign Minister
Foreign Minister 28 napja
Jóval több stúdiója van már a Micronak és idén leakek szerint még többel fog bővülni a paletta. :))
javier escuella outlaw
javier escuella outlaw 29 napja
@Uri Hun ja xd
Mátyás Máté Felföldi
Mátyás Máté Felföldi 29 napja
Én azért várom a Days gone 2
Alec Carter
Alec Carter 13 napja
@Ayaan River Yup, have been using flixzone for years myself :D
Ayaan River
Ayaan River 13 napja
a tip: you can watch series on flixzone. I've been using it for watching all kinds of movies these days.
Norbert Novák
Norbert Novák 22 napja
Valószínű hogy már Pc lesz majd.. 🤔🤔
Attila Veres
Attila Veres 25 napja
Érdekes hogy a zombis játékok közül pont erre mondták hogy langyos lett a fogadtatàs. Pedig úgy vélem hogy a kategória legjobbja a Days Gone minden gyermek hibàival. (Megvallom egyszer fagyott ki a játék mást nem igazán vettem észre) Méltatlan bànàsmód egy ilyen remek kalandhoz. Tartalmas, szórakoztató, kiváló szinkron,remek történet,paràdés gameplay. Mondom úgy hogy játszottam pár játékkal nem alaptalan a kijelentésem miszerint igenis kell folytatás és a nagyok között a helye. Életem egyik legjobb kalandja volt ez a game. Bár a The Last of Us első része és a part II is magasan veri azt a bizonyos lécet.
Max Rex
Max Rex 28 napja
@Krisztián Zoltán Szabó A videovan csak megalapozott hirek vannak de tenyek meg nem!
Kjissz 94
Kjissz 94 29 napja
sony-t megértem hogy globálisban gondolkodik és nem csak japánnak csináljon 1-1 csapat egy játékot. Days gone csapat feloszlatást viszont már nem igen örülök, mert szerintem nagyon jó játék volt, kár hogy nem lesz folytatás...
Norbert Varga
Norbert Varga 29 napja
Pedig a ps4 legjobb jàtéka pedig ..
Áron Farkas
Áron Farkas 29 napja
Nagyon várom a Last of Us 1 remake-et!
Dominik Izmindi
Dominik Izmindi 29 napja
Ilyen gyorsan se kattintottam értesítésre
Heedful spy10018
Heedful spy10018 29 napja
⚡⚡⚡⚡⚡Shuuuuuuu🏃‍♂️🏃‍♂️🏃‍♂️🏃‍♂️shuuu⛷⛷⛷shuu🏂🏂🏇🏇🏍🏍🏎🏎⚡⚡⚡⚡⚡⚡ilyen gyorsan?
Dominik Izmindi
Dominik Izmindi 29 napja
Ezaz új IGN videó
Adrián Somogyi
Adrián Somogyi 29 napja
1.
Túlélés két keréken - Days Gone teszt
08:49
IGN Hungary
Megtekintés 97 E
ŰRKUTATÁS MAGYARUL  |  Hogyan jutunk a Marsra?  |  #38
18:34
Űrkutatás magyarul
Megtekintés 57 E
GODZILLA VS. KONG | Kritika
12:12
RetroShock!
Megtekintés 45 E
Mi számít háborús bűnnek?💀
12:50
Tízes lista
Megtekintés 131 E
Days Gone 2 - annoucement Trailer
03:59
Bernardino gamer
Megtekintés 601 E
Audi e-tron GT quattro - Kell ennél több?
20:42
Andras Horvath
Megtekintés 128 E
PISTI VISSZATÉRT! | Returnal (PS5) #1 - 04.29.
1:00:05
TheVR Streamek Official
Megtekintés 106 E
Ti Ajánlottátok 12
25:28
Csúb - Az Űrmedve
Megtekintés 49 E
VALKYRIE ... For Noobs
10:33
Macro
Megtekintés 1 M
THE LAST EVER SIDEMEN GTA
30:49
MoreSidemen
Megtekintés 2,8 M
[CHUCKLES IN FLAMMENWERFER] | Enlisted
20:09
TheRussianBadger
Megtekintés 1,9 M