Toxikus rajongók támadták be a Warnert a Liga miatt - IGN Hungary Weekly Fix (2021/13. hét)

  Megtekintés 29,109

IGN Hungary

14 napja

Tudni szeretnétek, mit üzent a Warner #AzIgazságLigája toxikus rajongóinak, és hogy mi lehet az idei #CallofDuty címe? Ha, igen, akkor csapassuk!
#IGNHungary a világhálón:
• Weboldal: hu.ign.com/
• Webshop: ignshop.hu
• Facebook: IGNHungary
• Instagram: ign_hungary

Megjegyzés
LOGEN 30
LOGEN 30 10 napja
Mikor lesz xbox frissítés?
Judit Zsigmondi
Judit Zsigmondi 11 napja
A SQ viszont tényleg megérdemelne, h legyen belőle director cut!!!! Éljen az igazi SQ!!!!!!!
saihulud
saihulud 12 napja
Ha már ez a videó címe, akkor nem lehetett volna mondani 3 mondatot arról, hogy mi az, hogy betámadták a warnert?
Zsombor Molnár
Zsombor Molnár 12 napja
Sziasztok, ti vagytok a legjobbak. Ádám, lesz majd valamikor Fall Guys nézőkkel stream?
Kristóf Bezur
Kristóf Bezur 13 napja
nálunk mikor lesz disney+
David Kosiba
David Kosiba 13 napja
99%-a a rajongóknak egyáltalán nem toxic , érdekes, hogy az nem volt probléma amikor a Star Wars fanok gyakorlatilag elüldözték az egyik színészt , amikor a Marvel fanok zaklatták Tony kislányát alakító gyereket , ilyenkor hol voltak azok akik most toxicnak hívják a Snyder fanokat? Egyébként teljesen jogos a felháborodás , a Warner bejelentette , hogy multiverzumot akarnak ami ergó több párhuzamos univerzum tehát nincs konkrét canon , de a Snyder univerzumot valamiért kihagyták ebből , azon a pár toxic emberen kívül teljesen jogos reakció , az a pár Warner fejes meg teljesen megérdemli amit kapnak , csak utána kéne olvasni, hogy miket is csináltak/csinálnak most is (Geoff, Hamada, Toby) , pár toxic tweetet könnyű kiragadni és azok alapján minősíteni egy egész fandomot és ez a fandom már nagyon nem kisebbség mint ahogy a WarnerMedia állítja , pár napja a #RestoreTheSnyderVerse hashtag lett a legtöbbet tweetelt filmel kapcsolatos hashtag ever....az szimplán vicc amit a Warner csinál, gyakorlatilag milliárd dollárokat dobnak ki az ablakon csak azért mert az egójuk nem engedi, hogy elismerjék, hogy elbaszták pár éve , ez itt a baj
loserock1
loserock1 13 napja
A Warner szimplán kiforgat és bagatelizál, a filmes média meg mit tud tenni? Lehozza. Mindig voltak trollok és toxikus rajongók, és ez -- szinte minden esetben -- egy tipikus kisebbség. A Disney is anno ezt kezdte emlegetni, amikor bukott az utolsó két nagy Star Wars film (persze anyagilag nem, csak eszmeileg buktak, de úgy nagyon). Snyder kihozta, jobb lett, a döntő többségnek tetszett, nagyon sokan szerintem sokkal inkább várnák azt a sztori vonalat... hát elő kell venni a trollok emlegetését és ki kell hátrálni. A nyugati filmes világban ez megy manapság.
Bertalan Bogdán
Bertalan Bogdán 13 napja
Hol van Thanos? Hát it Deadpool2😆😆😂
WolfChanel
WolfChanel 13 napja
#ahétkérdése. A S.H.I.L. D ügynöke sorozatban Fill Calson életben van de ezt a Bosszúállók nem tudják., Az a kérdésem hogy miért nem tűnt fel a későbbi filmekben akár csak a Cameo vagy egy rendes szerepben például Tony Stark temetésén.
WolfChanel
WolfChanel 13 napja
A Marvel kapitány nem számít mert az korábban játszódik.
Ricsi Kajdi
Ricsi Kajdi 13 napja
Ha megveszi a discordot a microsoft, akkor már debütált is 1 új chat channel ami 1 fos.
Chris Games
Chris Games 13 napja
A discordot NEHOGY megvegye a mikrosoft! Ne rontson el még egy jó dolgot.
Smaraagd
Smaraagd 13 napja
Reménykedtem, hogy a vírus miatt végre jönnek a mozifilmek a streaming platformokra, de ez hogy inkább el tolják őket.. :D Nem bánnám, ha a mozi kihalna, szerintem manapság az emberek 80% jobban szeret otthon filmezni a HD TV-n
Bence Berencsi
Bence Berencsi 13 napja
Legyen inkább a koreai háború mert már lassan unalmas ahogy a normandiai partokról már a sokadik bőrt leszedik....
gabor 50
gabor 50 13 napja
A cod amugy játszódhatna napóleon korban az is jó lövlöldözős korszak volt
Dániel Czikkart
Dániel Czikkart 13 napja
Chad Stahelski rendezi a Tsusima filmet? Háááát, nemtudom, nem egy olyan rendező tűnik a legjobb választásnak, aki eddig főleg John Wick filmeket rendezett. Szeretem őket, de soha nem a story miatt néztem, azért ez egy tsusimánál sokkal fontosabb
sandor szilagyi
sandor szilagyi 14 napja
Végre egy olyan rendezöi csapat ált ösze a Mortal Kombat filmhez aki pontosan azt akarja csinálni ami valójában a Mortal Kombat ,én tuti nem fogok csalódni benne a mondotak alapján, már alig várom hogy lássam :)
Màrk Lakatos
Màrk Lakatos 14 napja
Tényleg anyira jó zach slider Igazság Ligája mhhh.....🤔🤔🤔🤔🤔😊????
Màrk Lakatos
Màrk Lakatos 14 napja
@kalmix88 Én még nem látam az új Igazság Ligáját filmet, értem hogy mit és hogy felháborító-nak tartod hogy a Warner még csak foglalkozni sem akar az Igazság ligájával és hogy toxikus rajongókat kiált,hát Warner akor elégé gáz, de ő értem hogy mit írtál mhhh....
kalmix88
kalmix88 14 napja
Nem hibátlan, de fényéveket ráver a 2017-ben bemutatott névrokonára. Ráadásul nem semmi lezárás(oka)t kapott, amely legalább 3 féle folytatást is ígér. Ezért felháborító, hogy a Warner még csak foglalkozni sem akar a kérdéssel, rögtön toxikus rajongókat kiállt, és inkább elhatárolódik a DC filmektől. Tudod, nekik megvannak a kis terveik, elindítottak egy új univerzumot (vagyis hamarosan, az új Patiszon Batman-nel) és nagyjából zárójelbe tették, az eddig építgetett, DC filmes univerzumot. Miért? Mert kevés rajta a nyereség, vagy sok a fanyalgó?
Simon Pataki
Simon Pataki 14 napja
Csak az lenne benne a pozitívum ha a Microsoft megveszi a discordot hogy akkkor lenne xboxon
nyissz nyassz
nyissz nyassz 14 napja
Rohadjon meg a Warner
Szilárd Tóth
Szilárd Tóth 14 napja
Ha megveszi a Discordot a Microsoft, akkor lehetséges lenne hogy a Windowson beleépítheti. Szóval lehet alap lesz a Windows gépeken.
Marosits Péter
Marosits Péter 14 napja
Dóczi Orsolya el tudom képzelni, milyen sokat játszhatott a Mortallal. Nem lehetne esetleg olyan emberre bízni a szinkront, aki legalább kicsit is sejti miről van szó? :\
Alexander Zynx // Gaming
Alexander Zynx // Gaming 13 napja
Érdekes elgondolás, de aligha megvalósítható. A szakmaiság előbbre való, mint a téma ismerete, amiről maga a film szól. Ha megkapja a munkát, akkor majd utánanéz a film hátterének, amennyiben tényleg jó szakember. A te elképzelésedben viszont úgy kéne kinéznie a dolognak, hogy 10 különböző filmhez 10 különböző szinkron rendezőt kéne rendelni. Aki Mortalozott, az kapná meg a Mortal film szinkron feladatait, a Pókember képregényekben jártas meg a Pókember szinkront, stb. Ennyi Szinkron rendező nincs a világon. Illetve, egy deszkásokról készült filmet senki sem szinkron rendezhetne, ha nem ismeri a deszkás szlenget és ő maga nem tud legalább két kört menni a félcsőben?
Danny Roselinsky
Danny Roselinsky 14 napja
#ahétkérdése jaa az nem ez a videó🙃
Zoltánkeee YT
Zoltánkeee YT 14 napja
Remélem hogy a DC fan közönség nem lesz annyira szánalmas mint a Star Wars esetébe(tisztelet a kivételnek)
B.B.
B.B. 14 napja
Amúgy a cod miért ennyire megkerülhetetlen cím? Mindegyikbe csak értelmetlen darálás hajszálvékony történettel, a végén meg valaki megöl vagy elárul...
Bence Berencsi
Bence Berencsi 13 napja
Mert jobb nincs de annyi háborús sztori van H lehetne egy hosszabb sztorit csinálni teljesen új eseményekből.
Gergő Horváth
Gergő Horváth 14 napja
Minden franchisenak vannak toxikus rajongói, akik belehülyültek a rajongásuk tárgyába. Belekötnek mindenkibe, aki nem szereti, kritizálni meri azt amit ők imadnak. De ők a nagy egész kis részei, a többség normális, végletek meg mindenhol vannak. A jlnek és rendezőjének eddig is megvolt a maga köre, de most a film után ez a kör növekedett. Semmivel sem jobbak, vagy rosszabbak mint mas rajongók.
gkkelemen
gkkelemen 14 napja
toxikus??? szerintem itt óriási nagy tévedésben élnek páran. #restorethesnyderverse
Gergő Horváth
Gergő Horváth 14 napja
Mindenhol vannak elfogult fanok, akik mindenen hisztiznek. Az értelmesek visszafogottan, de határozottan és jól észrevehetően kampányolnak.
Döbröntei Ferenc
Döbröntei Ferenc 14 napja
A DC jól be van sz@rva, mert nem hiszem pár ember miatt osztaná, hogy az ilyet nem tolerálják. Ahhoz már elég nagy számban kell lenni, hogy komolyan is lehessen venni. Vagyis inkább csak nem akarják, hogy a nép belekényszerítse egy olyan film folytatásába, ami nagy költséggel kis bevételt eredményez. Inkább ők is a Marvel féle utat akarják bejárni. Most az új öngyilkos osztag bemutatója nagyon arra hajaz. Látvány + akció + poénok. Az első öngyilkos osztagba is poénkodtak, de melette még megvolt az a DC hangulat. Hogy a poénkodó szereplőknek megvoltak a maga emberi bajaik.
Iza Sz
Iza Sz 14 napja
Én egy koreai háborús codot nagyon adnék
Ferenc Bogácsi
Ferenc Bogácsi 14 napja
Henry Cavill véleménye a "toxikus rajongó" kifejezésről: hupost.info/chat/apZ7lK-lZcOJlqw/vide
Ferenc Bogácsi
Ferenc Bogácsi 14 napja
A "toxikus rajongó" egy olyan mű-kifejezés, amivel évek óta próbálják stigmatizálni azokat az embereket, akik az erőszakos elhülyítés folyamata ellen természetes módon még immunreakciót mutatnak, és aktívan fellépnek a jelenséggel szemben. Persze ez egy árnyalat, sok mindent próbálnak összemosni egymással ebben a kulturális kavargásban, de a fő cél, hogy felbontsák a világ természetes rendjét. A rendellenest, a hitványat emeljék fel követendő példaként, az egészségest pedig ellehetetlenítsék. Mindezt pusztán azért, mert a hatalom maga degenerált, és mindent a saját képére akar alakítani.
kalmix88
kalmix88 14 napja
Pont olyan, mint a békeháború :D
segaboyfigter
segaboyfigter 14 napja
Sziasztok Nos kár hogy megint csusznak a filmek de nem lett volna jobb ha mindent a HBO GO-ra mutatnák be ? Mert hát akármi lehet még ebből a járványból.
Sem Senki
Sem Senki 14 napja
Értem én, hogy felvásárolják a discordeot, de a discorde épp azért népszerű, mert nem része a nagy cégeknek. Ha felvásárolja bárki, akkor majd jön egy új platform, ami lassan, de biztosan átveszi a közösséget újra függetlenül. :D
kalmix88
kalmix88 14 napja
MSN óta valahogy nem jön össze nekik. Pont a sok felhasználó miatt vették meg anno a Skype-ot is, aztán teleszarták reklámmal, és most nézd meg hol van. Meg egyáltalán, hány ember hajlandó feltenni, mondjuk a telefonjára, mikor már ott a Messenger, a Viber, a WhatsApp, stb. mellé?
Uri Hun
Uri Hun 14 napja
miért a team speak a nagy cégek felvásárlása miatt halt meg? dehogy is futószalagon jönnek ezek az appok 6 évente kuka a régi és jön egy új
Dénes Szántó
Dénes Szántó 14 napja
Discord*
Stryder Lifer
Stryder Lifer 14 napja
vagy csak hagyhatták volna úgy ahogy van " Get Over HERE !!!"
Gellért Tömpe
Gellért Tömpe 14 napja
A magyar szinkron lényege hogy lefordítja magyar nyelvre azt ami nem az. Nem pedig meghagyja. Sok ember nem tud angolul és/vagy közelebbinek érzi ha saját nyelvén hallja a karaktereket.
Ábel Simonfi
Ábel Simonfi 14 napja
Joe Taslimot vagy Daniel Wu-t Sakai Jinn-nek. :D A Shang Chi-hez pedig lassan ideje lenne hogy érkezzen egy trailer is, szerintem.
József Balyi
József Balyi 14 napja
Nekem a gyere csak ide 100x gagyibban hangzik mint az állj elem ha mersz😂
Darth Vader
Darth Vader 14 napja
Persze hogy Toxikusnak tartják hisz ellent megy az ő elképzelésükkel és sorra állítja magamellé az embereket. Ya know what? This is the way. #RestoreTheSnyderVerse
Darth Vader
Darth Vader 14 napja
@Sem Senki ez amit mondasz azoknak kb a 0.03 % a maradék a boykottálásról beszél. És manapság elég ha más a véleményed az átlagtól máris toxikusbak vagy elkőnyvelve
Sem Senki
Sem Senki 14 napja
Toxikus alatt azt értik, hogy nem azt írják ezek az emberek, hogy "légyszi legyen snyderverse", hanem azt írják, hogy "ha nem lesz snyderverse megöllek titeket". Szóval nem annak tartják, hanem ezek tényleg toxikus "rajongók". A te hastaged csak egy kérés, a toxikusok követelnek, fenyegetnek, akár a stúdió munkatársainak családjait is. Te mit mondanál arra, ha valaki azt mondaná, hogy ha nem csinálsz neki tetsző munkát, akár megéri neked akár nem, akkor megöli a gyereked, feleséged, stb?
MrCypresss
MrCypresss 14 napja
2:45: Harminc dollárért? Az jelenlegi árfolyamon 9000 forint. Akkor inkább a torrent.
Ricsi CN
Ricsi CN 14 napja
Ezek a dc-sek🤣 (viccelek)
feabdul
feabdul 14 napja
Toxikus :D :D :D Bár úgyem olvassátok sosem a kommenteket, és így fejlődni sem fogtok, de azért századszor is leírom, hogy a szövegíró kicsit lehetne magyarosabb is a sok béna átvettt szavakkal teletűzdelt mondataival :D
Lovasi András
Lovasi András 14 napja
Már megint egy cod nincs még elég ebből a szarból?
Tamás Lovász
Tamás Lovász 14 napja
Ez az idióta csatorna is megéri a pénzét....
Tamás Lovász
Tamás Lovász 14 napja
Toxikus?!?!?!?!? az mi a f....m??? Régen fanatikusoknak hívták az elkötelezett rajongókat, meg voltak az idióták, ennyi.
Tsuki Ōkami-sama
Tsuki Ōkami-sama 14 napja
Ez mind szép és jó csak, a warner úgy mint, a disney magának köszönheti, ahelyett, hogy azt csinálnák, amit, a rajongók szeretnének, tele tesznek mindent, ilyen woke szarokkal, s átszíneznek, minden karaktert, s tönkre tesznek megannyi képregény adaptációt, szóval végre csináltak, valamit a rajongókért, s megengedték zacknek a filmet, ami sokkal jobb volt mint bármi, amit a dceu ban látthattunk, s most megvannak lepődve, hogy a rajongók iszonyatosan mérgesek, hogy nem kap folytatást. Mielőtt toxikusnak titulálnátok a rajongókat, szeretném, ha kicsit jobban utána néznétek, a dolgoknak, mert mindenhol van egy két hülyegyerek, de amerikában nagyon eldurvultak a dolgok, s nem minden olyan fekete-fehér mint, azt az angolul nem tudó, de rajongókat kritizáló magyarok, per európaiak. Hisz könnyű elítélni azt amire, az amerikai média, tudatosan manipulál.
Gerike0001
Gerike0001 14 napja
4:13 JEEEEJ Willy's Wonderland! Na oda pont odaillett Nic Cage.
Péter Mikesi
Péter Mikesi 14 napja
9000,- Ft csak szerintem túl sok egy filmért?
kalmix88
kalmix88 14 napja
@Sem Senki Az oké, de a mozijeggyel együtt te, nem csak a székfoglalódat fizeted ki, hanem az élményt, hogy egy hatalmas filmvásznon, oltári hanghatásokkal (kivétel egyes SugárMozi termek) jobb esetben, népes közönséggel együtt éled át a pillanatokat. Mintha elmennél a Nagy Cirkuszba. Ráadásul itt egy havidíjas előfizetés szolgáltatásáról beszélünk. Szóval van egy havi fixed, hogy nézhesd otthon a tévéd képernyőjén, meg tableten, telefonon, akármin, és még ráfizetni 9 ezret?! Ha nem kéne előfizetőnek lenni, de kilencezerért megnézhetném a filmjüket, korlátlanul (mondjuk 72 vagy 24 óráig) akkor még elfogadhatónak tartanám.
Péter Mikesi
Péter Mikesi 14 napja
Ennyi erővel a 3000 ft-os alapdíjat is hozzá adjuk amit a Disney+ért kell fizetni.
Sem Senki
Sem Senki 14 napja
Egy alap mozijegy 1200-1500 ft, ha jól emlékszem, rohadt régen voltam moziban (ahogy mások is). És ez csak egy mezei vidéki mozi, semmi extrával. 1, azaz EGY FŐ számára. Család elmegy megnézni, apa anya 2 gyerek, 6000+popcorn üccsi+úti költség, ha nem a szomszédban van a mozi, pl nekem a legközelebbi is 30km, ami kocsival min 2-3ezer ft, tömegközlekedéssel meg rohadt sok idő + ugyanúgy 2-3ezer ft. Szóval ha így nézed annyira nem drága az a 9000ft/film, hiszen akár 10-en is nézhetitek egyszerre.
Dzeba Balazs
Dzeba Balazs 14 napja
Ez a Warner head,egy bullshit.
Nyilas Krisztián
Nyilas Krisztián 14 napja
A szinkronszínészeknek nehéz dolga lesz a Mortal közösség elég toxikus. Köztűk jómagam is. 😜😂
Szekely Gabor
Szekely Gabor 14 napja
Én már látom hogy a ghost of tsushima nem fog jó lenni
Gabe Logan
Gabe Logan 14 napja
*Syphon Filter Try again❤️annyit még hozzáfűznénk, hogy a Bluepoint-ba lehetne még annyi potenciál, hogy újjáéleszti, de bőven az eddig legnagyobb feladtuk lenne* Azok a hangeffektek abban a szériában❤️Azt is elfelejtettem írni korábban.
Luther Atya
Luther Atya 14 napja
A warner éljen csak nyugodtan abban a rózsaszín buborékban. Remélem nagyot durran majd a buborék.
Kizmus Dani
Kizmus Dani 14 napja
A Ghost of Tsushima filmet már nagyon várom!
LeGaMa
LeGaMa 14 napja
Sziasztok! Idővel ingyenes lesz a fekete özvegy a disney+on?
LeGaMa
LeGaMa 14 napja
@IGN Hungary köszönöm a választ!🙂
IGN Hungary
IGN Hungary 14 napja
Igen, néhány héten, hónapon belül az lesz.
Máté Tóth
Máté Tóth 14 napja
a fordítással csak azt remélem hogy nem fordítják le sub zero-t nulla alattira
Krajner Ádám
Krajner Ádám 14 napja
Batman Rabló - ki vagy te? Batman - én vagyok a Denevér ember!
Ati Worg
Ati Worg 14 napja
Majd lesz belőle Dermesztő xD "Állj elém ha mersz" by bökőkullancs.
Joci021
Joci021 14 napja
Én is remélem, hogy meghagyják a neveket.
Ádám Hódósi
Ádám Hódósi 14 napja
Nem lenne túl jó ha a Microsoft fel tudná vásárolni a discordot. Most működik, egyszer sem találkoztam benne hibával és a fizetős lehetőség is csak egy opció. Gyanítom azért akarják magukénak tudni mert a Skype egy sz*r és senki nem használja. Vagy teamspeak, vagy discord. Soha nem hallottam olyat hogy valaki azt mondaná: ,,gyere már skype majd ott beszélünk,, pedig már pár éve játszom játékokkal. Szerintem nem járnának jól azok akik használják aktívan a dc-t.
Uri Hun
Uri Hun 14 napja
@Ország Mihály akkor kérlek mond el mert" te értesz hozzá"
Uri Hun
Uri Hun 14 napja
​@Ország Mihály oké és mi rosszat tenne a micro a discordal ???????????
Ország Mihály
Ország Mihály 14 napja
@J U ez így van csak :)csak ezek a @Uri Hun félék akik nem értenek hozzá csak pofáznak hülyeséget
Ország Mihály
Ország Mihály 14 napja
@Uri Hun az xbox os ts egy rákás ocska szar pc-n.......annyit még hozzá tennék......
Uri Hun
Uri Hun 14 napja
​@Kovács Ákos a discord gamereknek is készült de aki egész nap a discordon lóg azt ott irogat azt discordozik magyarul nem gamer ez olyan mint a lány gamerek helyzete(tisztelet kivételnek)aki egész nap a facebook twiter instgram tiktok stb.. fotózza magát ahogy bikiniben kontrolerrel pózol az nem gamer ahogy a streamer sem(tisztelet kivételnek aki azt streameli hogy mindenkit leírt a játékba és általába csendbe van) aki meg csak dumál meg subokat donateket raideket köszöngeti az nem gamer
Iván Berki
Iván Berki 14 napja
Pont tegnap este 10 kor kezdtem nézni a snyder cutot
Bálint Sipos
Bálint Sipos 14 napja
Tegnap volt a telltale the walking Dead seasson 4 2. Évfordulója . Szerintetek lesz valami fajta folytatás hozzá ?
Bálint Sipos
Bálint Sipos 14 napja
@dont watch anime Nézd meg az új híreket . Van rá esély .
dont watch anime
dont watch anime 14 napja
Nem
TheMightyHet #RestoreTheSnyderVerse
TheMightyHet #RestoreTheSnyderVerse 14 napja
Én részt vettem a #RestoreTheSnyderVerse eventen és csak annyi mondanék, hogy 99%-a társoságnak elveti a toxic tagokat. Csak azt akarjuk, hogy folytatódjon a SnyderVerse akár egy másik földön, elkülönítve a DC fővonalától. A többi DC filmet is várjuk csak látni akarjuk mi a vége a SnyderVerse-nek.
TheMightyHet #RestoreTheSnyderVerse
TheMightyHet #RestoreTheSnyderVerse 12 napja
@saihulud Teljesen jogos. Ami megtörtént az megtörtént, de azért kiváncsi lennék, hogy mekkora bevétele lett volna a Justice League-nek és a Suicide Squad-nak, ha az eredeti, sötétebb verziókat adták volna ki még akkor a kaptában összedobott "vicces" és "marveles" változatok helyett.
saihulud
saihulud 12 napja
@TheMightyHet #RestoreTheSnyderVerse Lehet, hogy a warnernak nem 700-800 milliós filmekre fáj a foga, hanem 1-2 milliárdosakra. Pl. 9 mcu film van 1 milliárd felett. Jurassic world 1.6 milliárd. Az új star wars filmek is mind 1 milliárd felettiek. Az új halálos iramban filmek is jól teljesítenek. Ezzel most nem a filmek minőségéről akartam állítani bármit is, csak azt mondom, hogy lehet, hogy egy ilyen filmjogból többet is ki lehetne hozni a warnernek.
TheMightyHet #RestoreTheSnyderVerse
TheMightyHet #RestoreTheSnyderVerse 12 napja
@zsoca921 Az egyetlen box office flop film a 17-es Justice League volt Snyder filmjei közül (ami mint utólag kiderült nem is az ő filmje gyakorlatilag). A Man of Steel a legnagyobb bevételü Superman film és még a BvS is a sokkal több embernek tetszett mint akinek nem. Szóval nem igazán hívnám bukásnak Snyder filmjeit. Megosztóak az biztos, de eddig csak az volt bukás, amit nem is az ő filmje. Persze ha nem tetszik neked az teljes mértékben megértem, nem mindenkinek ugyanolyan az ízlése.
zsoca921
zsoca921 12 napja
Még meg is érteném, ha egy bevételi szempontból jövedelmező szériáról lenne szó, de az egész Snyderverse bukás volt kritikai és pénzügyi szempontból is. Így ez az egész maximum egy hisztinek fogható fel. A 2017-es verzió nagyon rossz volt, Snyder verziója meg legjobb esetben is átlagos, de legalább nem nézhetetlen.
Nagy Péter
Nagy Péter 14 napja
Warner: kiváló rendezők és castingolt színészek, promóció ellenére elbasz mindent filmes fronton Rajongók: lécci nemá Warner: MIÉRT VAGYTOK TOXIKUSOK
BobiHC
BobiHC 14 napja
A toxikus és a rajongó szó nem fér meg egymás mellett. Aki toxikus, az nem rajongó, aki rajongó, az nem toxikus. Ezek az emberek egyszerűen csak.....&€@?!%$
János Miklós
János Miklós 14 napja
@Áron Hegedüs Igen, pont az ilyen megnyilvánulásból látszik hogy nem rajongók hanem fanatikus hülyék és inkább meggátolják ezzel azt amit igazából el akartak érni.
Áron Hegedüs
Áron Hegedüs 14 napja
Egyetértek!!
Ervin
Ervin 14 napja
3.
DEZSŐ OLÁH
DEZSŐ OLÁH 14 napja
Én a toxikus fanokat kitiltanám a mozikban meg a Nerflix és az HBO GO-ból.
Áron Hegedüs
Áron Hegedüs 14 napja
Ez aztán írás! 😂
Erik Molnár
Erik Molnár 14 napja
@Iván Berki Erre én is kíváncsi lennék
Iván Berki
Iván Berki 14 napja
Ezt levezetnéd hogy oldanád meg?🤔
Mr. Szmötyi
Mr. Szmötyi 14 napja
Első👁️👄👁️
Levi & Csanád
Levi & Csanád 14 napja
1 én
TIAH - FAUX (Official Promo)
0:35
TIAH MUSIC
Megtekintés 41 E
Burai km. T.Danny x G.w.M x KKevin - Káosz
4:52
BOTB Records
Megtekintés 782 E
A szomorú aranyember - A Keanu Reeves-portré
12:14
APUTEST | Egy TIMEOUT Gaming Podcast  (Alpha) - 03.24.
2:40:27
TheVR Streamek Official
Megtekintés 124 E
10 film, amit látnod kell 2021-ben!
12:54
IGN Hungary
Megtekintés 153 E
Luxus mindörökké (Speedzone S08E28)
1:27:20
speedzone.hu
Megtekintés 148 E
TIAH - FAUX (Official Promo)
0:35
TIAH MUSIC
Megtekintés 41 E
Burai km. T.Danny x G.w.M x KKevin - Káosz
4:52
BOTB Records
Megtekintés 782 E
the everything sub (1m subscriber special)
3:05
Milad Mirg
Megtekintés 1,6 M
Mucsi Zoltán a bolondok házában: kicsinálja a szakértőt xD
9:32
Seniors Needs to be STOPPED!
37:08
PewDiePie
Megtekintés 3,7 M
Rádió 1 Balázsék (2021.04.06.) - Kedd
2:22:10
100 LAYERS FOOD CHALLENGE #4
10:51
Multi DO Challenge
Megtekintés 1 M
MvRyhan Funny videos #tiktok Best tik tok
0:15